Business Flow Academy

Binnen 3 maanden leer ik jou stap voor stap om jouw business succesvol neer te zetten, volledig vanuit flow. Praktische templates voor sales, (online) marketing, strategieën en mindset in combinatie met online 1-op-1 en groepscoaching.

De online Academy waarin je leert hoe je vanuit flow gaat ondernemen en leven.
Verwacht persoonlijke en zakelijke groei, 100% vanuit fun!

De volgende groep start maandag 5 september (maximaal 10 plekken!)

Als je op de wachtlijst staat krijg je als eerste alle informatie. Zet jezelf NU op de wachtlijst en je ontvangt waardevolle business tips per mail waarmee je direct stappen kunt zetten in jouw business.

Jij wilt jouw business serieus gaan nemen. Minder hard werken, meer geld omzetten en vooral NEXT LEVEL gaan!
Het is hoog tijd. Tijd om voor jezelf te gaan kiezen en niet meer achter de feiten aan de rennen..

Daarom open ik opnieuw de deuren van de Business Flow Academy. Je leert in 10 online modules hoe ik mijn bedrijf snel heb geautomatiseerd, meer klanten aantrok EN nu volledig onderneem vanuit flow.

Wat kun je verwachten? Naast de online academy, krijg je 3 maanden online live Q&A’s en 1:1 sessies waarin ik jou coach en je mij al jouw vragen kunt stellen.  Je leert als online ondernemer over marketing, sales, mindset, online zichtbaarheid,
e-mailmarketing, automatiseren, starten met een podcast,
(nog) meer conversie uit jouw website te halen en nog veel meer!

Maandag 5 september start de Business Flow Academy
voor maximaal 10 ondernemers.

Heb je vragen over de Academy of wil je graag kennismaken?
Plan dan hier -helemaal vrijblijvend- jouw gratis online matchcall.

Wil je als eerste alle informatie over de Business Flow Academy ontvangen?

Meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste de mail met alle informatie en toffe bonussen!
Zet jezelf NU op de wachtlijst en je ontvangt per mail gratis tips waar je nu al stappen mee kunt zetten in jouw business.

Als je je aanmeldt voor de wachtlijst, ontvang je als eerste meer informatie over het programma.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de 
privacyverklaring.

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

Inhoud van Business Flow Academy:

 • Module 1: Creëer die power mindset

 • Module 2: Leef & onderneem vanuit Flow

 • Module 3: Zet jouw Personal Branding goed in

 • Module 4: Trek jouw ideale klant vanzelf aan

 • Module 5: Zet Instagram slim in

 • Module 6: Haal meer klanten uit jouw online zichtbaarheid

 • Module 7: Video content met fun!

 • Module 8: Zet jouw aanbod sterk neer

 • Module 9: Strategisch inzetten van e-mailmarketing

 • Module 10: Haal meer conversie uit jouw website

   

 • BONUS: Start met jouw eigen podcast

Over mij

Ik ben Jessica van Diggelen en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen werkte ik 40/50 uur per week, deed ik alles zelf en had ik een onrealistische of geen planning. Ik rende achter de feiten aan en voelde geen controle over mijn business. Ik moest hard trekken aan het krijgen van klanten en voelde vaak de angst voor een lage maandomzet.

Nu is dat volledig anders! Ik onderneem op mijn voorwaarden en weet hoe en waar ik mijn energie aan wil geven. Met een automatische cashflow. Als ik dit kan, kan jij dit ook!

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. 

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij:

Toen ik besloot, met mijn ongelofelijk impulsieve brein, om virtual assistant te worden wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik wilde alles leren, alles gelijk al kunnen en ik wilde IEDEREEN helpen. Toen ik research ging doen naar virtual assistants kwam ik bijna gelijk bij Jess terecht, wauw haar attitude sprak mij zo erg aan! Ik dacht JA van haar kan ik veel leren, en WIL ik veel leren. Toen ik zag dat ze al gestart was met de BFA dacht ik meteen, dit heb ik nodig. Voor de prijs moest ik even achter mijn oren krabben als nog studerende 24 jarige chick zonder andere verdiensten dan een DUO lening maar ik kan je vertellen, DIT WAS HET GELD MEER DAN WAARD!!

Tijdens de 1:1 coaching gesprekken kon Jess mij goed een richting op sturen als ik even iets te veel wilde of zorgen maakte om iets wat totaal niet nodig was. Van geen idee wat ik wilde doen en uitstralen en wie mijn ideale klant is naar –> mijn eigen identiteit laten shinen in de niche die precies bij mij past, met de branding die DITISFRANKA uitstraalt en dit allemaal met de Jess quote in gedachte ” niets moet, alles mag”. Ik weet door de BFA precies welke richting ik op wil gaan, op mijn eigen tijd en precies waar ik mij prettig bij voel. Ik heb nog een lange weg te gaan en ik vind het zo prettig dat ik alle modules later wanneer ik nog verder ben er weer bij kan pakken. 

Ik zal de BFA zeker aanraden aan iedereen die net zoals ik, teveel zelf wil doen en vast zit door haar eigen bullshit belemmeringen waardoor door alles chaos je niet met plezier met je business bezig kan. Ondernemen vanuit flow, wat Jess beloofd, heeft ze precies waargemaakt. En wil jij dit nou ook, ongeacht in welke fase je zit van je bedrijf, dan is de BFA zeker een aanrader!

Jess, zo erg bedankt voor al jouw hulp en goh wat heb jij mij ook aan het lachen gemaakt. Het waren een heerlijke 3 maanden en hieruit heb ik niet alleen met jou, maar ook met de andere in de groep connecties gelegd en ben ik zelfs samenwerkingen gestart. Jij hebt mijn business een super start gegeven met veel schoppen onder mijn kont en hierdoor begin ik mijn business journey met de juiste mindset en de juiste tools. DANKJEWEL

Franka

createwithfayva

“Door mee te doen met de BFA heb ik grote stappen kunnen zetten in mijn bedrijf. De praktische informatie in de cursus en de coachingsgesprekken hebben mij echt next level gebracht.

Jessica denkt mee hoe je jezelf, je aanbod en je bedrijf zo sterk mogelijk kan neerzetten. Zij inspireert, motiveert en geeft je net dat duwtje om verder te gaan. Ook de groepscoaching is zeer waardevol. Allemaal verschillende ondernemers, met verschillende bedrijven waaruit mooie samenwerkingen ontstaan en je veel inspiratie en ideeën opdoet.

Kortom, wil jij verder met je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Stap in de BFA en zeker weten dat je gaat groeien.”

Arlette

Arlettes_planning_assistance

Wat ben ik blij dat ik mezelf dit heb gegund! 

Voorafgaand aan de BFA had ik mijn twijfels. Ik had tot die tijd alles zelf gedaan en nu liep ik vast. Ik stond open voor een coach maar niet zo zeer voor een hele groep met ondernemers. Na een kennismaking call met Jessica heb ik direct ‘ja’ gezegd. 

Nu, 3 maanden verder had ik dit voor geen goud willen missen! 

In de online Academy zijn 10 modules die je op je eigen tempo kunt doorlopen. Ondanks dat ik dacht het meeste al wel te weten heb ik hier heel veel van geleerd. Jessica legt alles in super duidelijke video’s uit. 

Ik heb in 3 maanden tijd een nieuwe site gelanceerd, sales- en marketing funnels gebouwd, sales strategieën uitgeschreven en mijn diensten aangepast en uitgebreid. Ook heb ik veel gewerkt aan mindset. Hier ben ik mijzelf absoluut tegen gekomen!

De 1:1 sessies zijn heel fijn! Met een lach en een traan. Jessica denkt mee en komt met echt fijne en eerlijke adviezen. Naast de 1:1 calls mocht ik 24/7 e-mails, appjes of DM’s sturen waarna ik binnen een dag hele uitgebreide feedback kreeg! Vaak met een schermopname of voicememo. Super fijn, want zo kan je direct door! De Academy, Jessica en de groep heeft mij enorm veel gebracht! 

De support van iedereen en het meedenken met elkaar maakt elke groepscall weer een feestje! Jessica, onwijs bedankt voor alle stappen die ik samen met jou heb mogen zetten! Mocht je nog twijfelen!? DOEN!

Jaimy

Touchinterieur

Na de eerste maanden in het ondernemerschap overwoog ik om contact te zoeken met een businesscoach en ik had Jessica al een tijdje op het oog vanwege haar enthousiasme en echtheid. Toen zij de BFA introduceerde, besloot ik mij gelijk in te schrijven. Ik had al ja gezegd, voor er überhaupt een prijs bekend was. Die strategie wilde ik zelf ook wel toepassen Bleek achteraf helemaal geen strategie te zijn, maar gewoon een gevalletje van vergeten

Het goud van dit traject zit in de combinatie. In de coaching helpt Jessica je om je ideeën in concrete acties en aanbod om te zetten. Verder helpt ze je ook om daadwerkelijk tot actie over te gaan en niet in de denkfase te blijven hangen. De strategie die er bij hoort om het daadwerkelijk te lanceren zit allemaal in de online academy, die je op eigen tijd en tempo kan oppakken. Net waar jij op dat moment aan toe bent. De BFA is dus een perfect programma voor de ondernemer die wil dat haar idee een succesvolle product wordt.

Judith

jk_virtualassistant

Ik volgde Jessica al een tijdje, zij straalde zoveel energie uit als ze vertelde over de BFA cursus, dat sprak mij enorm aan. Ik zag de onderwerpen van de modules en heb me daarna op de wachtlijst gezet. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Iets wat ik heel belangrijk vind als iemand mijn coach wordt. 

Behalve het volgen van de modules ga je ook aan de slag met jezelf en werk je AAN je bedrijf. Precies waar ik behoefte aan had. Werken aan. mijn mindset en een online cursus neerzetten. 

Jessica helpt je bij het bedenken van de stappen die bij je passen tijdens de 1:1 coaching, je mag appen of mailen voor advies en ze reageert supersnel. Ze is heel erg betrokken! Ook de groepssessies waren heel fijn. Leuk om van elkaar te horen hoe het gaat, elkaar helpen en zelfs samenwerken. 

Ik heb grote stappen gezet in mijn mindset EN…mijn online cursus ‘maak je eigen 3D design’ is gelanceerd!
Kortom, gun jezelf de begeleiding van Jessica en start met de BFA cursus!!

Marcella

marcreative.nl

Wat ben ik blij dat ik in februari ben ingestapt bij Jessica haar Business Flow Academy.

In januari heb ik mij ingeschreven bij De KVK. Ik was er helemaal klaar voor.. dacht ik. Maar eigenlijk liep ik meteen vast. Hoe kom ik aan klanten, met welk product/dienst begin ik mezelf aan te bieden, hoe gaan ze mij vinden, vind ik dat wat ik wil aanbieden eigenlijk wel echt leuk.
Allemaal belemmerende gedachten waar ik geen antwoord op had.

Voor mijn 1 op 1 gesprek met Jessica wist ik eigenlijk al dat ik wou instappen. Maar na ons gesprek was het mij helemaal duidelijk. Jessica was voor mij de persoon die ik zocht. Ze luistert niet alleen naar je, ze hoort je ook echt. Daarnaast is ze duidelijk, geduldig en heeft ze veel kennis.

De Business Flow Academy heeft mij alles gebracht waar ik in januari tegenaan liep. Ik weet hoe ik aan klanten kom, ik weet welke producten/diensten ik nu wil aanbieden en welke ik naar de toekomst schuif, ik weet wat ik leuk vind en hoe ik mijn bedrijf wil neerzetten en dat alles op mijn manier.

Marijke

Bymisspluis

Wil je meer informatie over de Business Flow Academy?

Meld je dan hieronder alvast aan voor de wachtlijst. Zet jezelf NU op de wachtlijst en je ontvangt per mail gratis tips waar je nu al stappen mee kunt zetten in jouw business. Wanneer de deuren opnieuw openen neem ik direct contact met je op!

Als je je aanmeldt voor de wachtlijst, ontvang je als eerste meer informatie over het programma.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de 
privacyverklaring.