VIP Livedag 1:1

Leef & onderneem volledig vanuit flow & fun!

Ik help jou om vanuit flow & fun jouw business een MEGA BOOST te geven.
Een VIP 1:1 Livedag waar jij en jouw bedrijf de hele dag centraal staan!

Voor wie is de VIP Livedag 1:1?

De VIP Livedag is voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en iedereen die willen (gaan) leven volledig vanuit flow & fun.
Of je nou net bent begonnen met ondernemen of al langer bezig bent. Jij wilt het verschil maken met jouw business, zonder dat het zwaar voelt of niet bij jou past. Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Jij wilt vanuit flow & fun meer jouw business halen! Laten we samen jouw strategie, aanbod en planning helder maken.

Ik heb al tientallen ondernemers 1:1 geholpen, zoals: coaches, VA’s en online trainers. Ben jij de volgende?

VIP Livedag

Jij wilt dat jouw business voor jou gaat werken.
Dat jouw ideale klant naar jou toe komt, terwijl jij hier niet dagelijks mee bezig bent. Die killer strategie in jouw business, een concreet aanbod, planning voor korte & langer termijn en een strategie voor jouw online zichtbaarheid. Passend bij jou!

We duiken samen in de ochtend in jouw aanbod, bespreken alle (potentiele) klanten en maken samen een concrete planning. In de middag bepalen we een marketing & online zichtbaarheid strategie die helemaal vanuit flow & fun voor jou werkt!

Verwacht een (liefdevolle) schop onder jouw ondernemers-kont en zichtbaar resultaat na deze livedag!

Nieuwsgierig geworden? Boek dan gratis & vrijblijvend een online kennismakingsgesprek van 20 minuten.

Of plan direct jouw VIP livedag in, stuur een mail naar jessica@jessworks.nl zodat we onze dag kunnen inplannen!

Tijdelijk van €997,- nu voor maar €897,- excl. BTW

Waarom een VIP Livedag?

Om jou te helpen vanuit flow & fun jouw business aan de slag te gaan, bied ik een VIP 1:1 livedag aan.
Dit is voor de ondernemer die haar business wilt laten groeien vanuit flow & fun, zonder dat het ‘zwaar’ voelt.

We gaan deze livedag 100% samen aan de slag!

We zitten op een rustige, inspirerende locatie middenin het bos naast de hei in Hilversum. We starten de dag rustig met een kop koffie/thee om elkaar beter te leren kennen. Als we er beiden klaar voor zijn, gaan we de ochtend aan de slag met het bespreken van jouw aanbod en brainstormen over potentiele klanten/leads. Begin van de middag hebben we een heerlijke (vega) lunch in het restaurant en daarna maken we een wandeling op de hei. In de middag pakken we de tijd om een strategie te bepalen voor jouw business, zowel voor jouw marketing, sales als online zichtbaarheid. 

Deze livedag is een perfecte combi van sparren, inspiratie opdoen, brainstormen en een concrete planning maken.
Je gaat met inspiratie, nieuwe energie en een duidelijke to do lijst naar huis!

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

Tijdens een VIP livedag ga ik jou 1:1 helpen om een sterke business strategie neer te zetten. Jouw leven en onderneming meer in te richten op jouw voorwaarden: vanuit flow & fun!

Voor de livedag zullen we een online matchcall hebben, waarin we jouw vragen bespreken en alvast bespreken wat we op de livedag gaan doen. Op de livedag gaan we samen de hele dag vanuit flow & fun aan de slag met jouw business!

Jij gaat naar huis met een concreet plan en strategie. Na de livedag plannen we een online strategiecall in waarin je mij al jouw vragen kunt stellen. 

Dit traject bestaat uit:

1.  Matchcall online (20 minuten)
2. Livedag op locatie (10:00 – 16:00 uur)
3. Strategiegesprek 1:1 online (30 minuten)

Investering: Tijdelijk van €997,- nu voor maar €897,- excl. BTW (in termijnen betalen mogelijk)

Ga ALL IN en boek een matchcall van 20 minuten waar we kennis maken en kijken of we een match zijn voor dit traject.

Hoelang duurt een livedag?

Een VIP livedag duurt de hele dag en is op locatie. De tijden zijn van 10.00-16.00u incl. een lunchpauze. De hele dag snacks, drankjes en de uitgebreide lunch is inclusief de prijs.

Hoe kan ik een livedag boeken?

Voor jouw livedag hebben we een matchcall waarin we samen bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jouw business en welke stappen we concreet gaan zetten op de livedag.

Hoe bereid ik me voor op deze livedag?

Voor jouw livedag hebben we een matchcall waarin we samen bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jouw business en welke stappen we concreet gaan zetten op de livedag.

Waar is de livedag?

Deze livedag zal in Hilversum plaatsvinden, op een hele mooie inspirerende locatie aan de hei. Je kunt hier gratis parkeren.

Hoe betaal ik deze sessie?

Nadat je jouw VIP livedag hebt geboekt, ontvang je de BTW factuur in jouw inbox. Er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen. Wist je al dat je de BTW volledig terug kan krijgen van de belasting en deze investering kan opgeven als opleidingskosten?

Over mij

Ik ben Jessica van Diggelen en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen werkte ik 40/50 uur per week, deed ik alles zelf en had ik een onrealistische of geen planning. Ik rende achter de feiten aan en voelde geen controle over mijn business. 

Nu is dat volledig anders! Ik onderneem succesvol op mijn voorwaarden en weet hoe en waar ik mijn energie aan wil besteden. Dit kan jij ook!

Ik heb heel veel zin om samen met jou aan jouw business te werken. Op naar heel veel persoonlijke en zakelijke groei. Dit heeft mij ook zoveel gebracht en dat gun ik iedereen.

Volledig leven en ondernemen op jouw voorwaarden. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te ondernemen vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. 

Na deze VIP Livedag heb jij:

– Heb je een strategie bepaald voor jouw aanbod en potentiele klanten & leads helder;
– Een sales & marketing strategie bepaalt die voor jou werkt en die bij jou past;
– Heb je een succesvolle mindset gecreëerd, geen belemmerende bullsh*t overtuigingen meer!
– Weet je hoe je jezelf op jouw manier online zichtbaar zet op Instagram en hier (meer) klanten uithaalt;
– Jouw business ingericht op jouw voorwaarden: slimmer en minder hard werken
– Weet hoe je voortaan vanuit flow & fun strategisch nieuwe content kunt maken voor jouw online zichtbaarheid;

en vooral: meer flow & fun in jouw business!

Wat vinden anderen van mijn 1:1 coaching?

In januari heb ik mij ingeschreven bij De KVK. Ik was er helemaal klaar voor.. dacht ik. Maar eigenlijk liep ik meteen vast. Hoe kom ik aan klanten, met welk product/dienst begin ik mezelf aan te bieden, hoe gaan ze mij vinden, vind ik dat wat ik wil aanbieden eigenlijk wel echt leuk.
Allemaal belemmerende gedachten waar ik geen antwoord op had.

Voor mijn 1 op 1 gesprek met Jessica wist ik eigenlijk al dat ik wou instappen. Maar na ons gesprek was het mij helemaal duidelijk. Jessica was voor mij de persoon die ik zocht. Ze luistert niet alleen naar je, ze hoort je ook echt. Daarnaast is ze duidelijk, geduldig en heeft ze veel kennis.

Jessica en haar coaching heeft mij alles gebracht waar ik in januari tegenaan liep. Ik weet hoe ik aan klanten kom, ik weet welke producten/diensten ik nu wil aanbieden en welke ik naar de toekomst schuif, ik weet wat ik leuk vind en hoe ik mijn bedrijf wil neerzetten en dat alles op mijn manier.

Marijke

Bymisspluis

Na de eerste maanden in het ondernemerschap overwoog ik om contact te zoeken met een businesscoach en ik had Jessica al een tijdje op het oog vanwege haar enthousiasme en echtheid. 

In de coaching helpt Jessica je om je ideeën in concrete acties en aanbod om te zetten. Verder helpt ze je ook om daadwerkelijk tot actie over te gaan en niet in de denkfase te blijven hangen!

Judith

jk_virtualassistant

Toen ik besloot, met mijn ongelofelijk impulsieve brein, om virtual assistant te worden wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik wilde alles leren, alles gelijk al kunnen en ik wilde IEDEREEN helpen. Toen ik research ging doen naar virtual assistants kwam ik bijna gelijk bij Jess terecht, wauw haar attitude sprak mij zo erg aan! Ik dacht JA van haar kan ik veel leren, en WIL ik veel leren. Ik dacht meteen: dit heb ik nodig.

Voor de prijs moest ik even achter mijn oren krabben als nog studerende 24 jarige chick zonder andere verdiensten dan een DUO lening maar ik kan je vertellen, DIT WAS HET GELD MEER DAN WAARD!!

Tijdens de 1:1 coaching gesprekken kon Jess mij goed een richting op sturen als ik even iets te veel wilde of zorgen maakte om iets wat totaal niet nodig was. Van geen idee wat ik wilde doen en uitstralen en wie mijn ideale klant is naar –> mijn eigen identiteit laten shinen in de niche die precies bij mij past, met de branding die DITISFRANKA uitstraalt en dit allemaal met de Jess quote in gedachte ” niets moet, alles mag”. Ik weet nu precies welke richting ik op wil gaan, op mijn eigen tijd en precies waar ik mij prettig bij voel. 

Ik zal Jessica zeker aanraden aan iedereen die net zoals ik, teveel zelf wil doen en vast zit door haar eigen bullshit belemmeringen waardoor door alles chaos je niet met plezier met je business bezig kan. Ondernemen vanuit flow, wat Jess beloofd, heeft ze precies waargemaakt. En wil jij dit nou ook, ongeacht in welke fase je zit van je bedrijf, dan is dit zeker een aanrader!

Jess, zo erg bedankt voor al jouw hulp en goh, wat heb jij mij ook aan het lachen gemaakt. Jij hebt mijn business een super start gegeven met veel schoppen onder mijn kont en hierdoor begin ik mijn business journey met de juiste mindset en de juiste tools. DANKJEWEL

Franka

createwithfayva

“Door te kiezen voor Jessica als coach heb ik grote stappen kunnen zetten in mijn bedrijf. De coachingsgesprekken hebben mij echt next level gebracht.

Jessica denkt mee hoe je jezelf, je aanbod en je bedrijf zo sterk mogelijk kan neerzetten. Zij inspireert, motiveert en geeft je net dat duwtje om verder te gaan. 

Kortom, wil jij verder met je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Stap in en zeker weten dat je gaat groeien.”

Arlette

Arlettes_planning_assistance

Wat ben ik blij dat ik mezelf dit heb gegund! 

Ik had al een tijd alles zelf gedaan in mijn business en nu liep ik vast. Ik stond open voor een coach maar niet zo zeer voor een hele groep met ondernemers. Na een kennismaking call met Jessica heb ik direct ‘ja’ gezegd. 

Ik had dit voor geen goud willen missen! 

Ik heb een nieuwe site gelanceerd, sales- en marketing funnels gebouwd, sales strategieën uitgeschreven en mijn diensten aangepast en uitgebreid. Ook heb ik veel gewerkt aan mindset. Hier ben ik mijzelf absoluut tegen gekomen!

De 1:1 coaching sessies met Jessica zijn heel fijn! Met een lach en een traan. Jessica denkt mee en komt met echt fijne en eerlijke adviezen. 

Jessica, onwijs bedankt voor alle stappen die ik samen met jou heb mogen zetten! Mocht je nog twijfelen!? DOEN!

Jaimy

Touchinterieur

Ik volgde Jessica al een tijdje, zij straalde zoveel energie uit als ze vertelde over haar coaching, dat sprak mij enorm aan. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Iets wat ik heel belangrijk vind als iemand mijn coach wordt. 

Je gaat aan de slag met jezelf en je werkt AAN je bedrijf. Precies waar ik behoefte aan had. Werken aan mijn mindset en nieuw aanbod neerzetten: een online cursus. 

Jessica helpt je bij het bedenken van de stappen die bij je passen, ze is heel erg betrokken! 

Ik heb grote stappen gezet in mijn mindset EN…mijn online cursus ‘maak je eigen 3D design’ is gelanceerd!
Kortom, gun jezelf de begeleiding van Jessica!!

Marcella

marcreative.nl