VIP Livedag 1:1

Leef & onderneem volledig vanuit flow & fun!

Ik help jou om vanuit flow & fun jouw business een MEGA BOOST te geven. Een VIP 1:1 Livedag waar jij en jouw bedrijf de hele dag centraal staan!

VIP Livedag 1:1

Leef & onderneem volledig vanuit flow & fun!

Ik help jou om vanuit flow & fun jouw business een MEGA BOOST te geven. Een VIP 1:1 Livedag waar jij en jouw bedrijf de hele dag centraal staan!

Voor wie is de VIP Livedag 1:1?

De VIP Livedag is voor ondernemers die wil (gaan) leven volledig vanuit flow & fun.
Of je nou net bent begonnen met ondernemen of al langer bezig bent, jij wilt het verschil maken met jouw business, zonder dat het zwaar voelt of niet bij jou past. Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Jij wilt vanuit flow & fun meer jouw business halen! Laten we samen jouw strategie, aanbod en planning helder maken. Ik heb al tientallen ondernemers 1:1 geholpen, zoals: coaches, VA’s en online trainers. Ben jij de volgende?

VIP Livedag

Jij wilt dat jouw business voor jou gaat werken.
Dat jouw ideale klant naar jou toe komt, terwijl jij hier niet dagelijks mee bezig bent. Die killer strategie in jouw business, een concreet aanbod, planning voor korte & lange termijn en een strategie voor jouw online zichtbaarheid. Passend bij jou!

We duiken samen in de ochtend in jouw aanbod, bespreken alle (potentiële) klanten en maken samen een concrete planning. In de middag bepalen we een marketing & online zichtbaarheid strategie die helemaal vanuit flow & fun voor jou werkt!
Verwacht een (liefdevolle) schop onder jouw ondernemers-kont en zichtbaar resultaat na deze livedag!
Nieuwsgierig geworden? Boek dan gratis & vrijblijvend een online kennismakingsgesprek van 20 minuten.

Of plan direct jouw VIP livedag in, stuur een mail naar jessica@jessworks.nl zodat we onze dag kunnen inplannen!

Tijdelijk van €1250,- nu voor €999,- excl. BTW

Waarom een VIP Livedag?

Om jou te helpen vanuit flow & fun jouw business aan de slag te gaan, bied ik een VIP 1:1 livedag aan. Dit is voor de ondernemer die haar business wilt laten groeien vanuit flow & fun, zonder dat het ‘zwaar’ voelt. We gaan deze livedag 100% samen aan de slag!

We zitten op een rustige, inspirerende locatie middenin het bos naast de hei in Hilversum. We starten de dag rustig met een kop koffie/thee om elkaar beter te leren kennen. Als we er beiden klaar voor zijn, gaan we de ochtend aan de slag met het bespreken van jouw aanbod en brainstormen over potentiële klanten/leads. Begin van de middag hebben we een heerlijke (vega) lunch in het restaurant en daarna maken we een wandeling op de hei. In de middag pakken we de tijd om een strategie te bepalen voor jouw business, zowel voor jouw marketing, sales als online zichtbaarheid.

Deze livedag is een perfecte combi van sparren, inspiratie opdoen, brainstormen en een concrete planning maken. Je gaat met inspiratie, nieuwe energie en een duidelijke to do lijst naar huis!

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

Tijdens een VIP livedag ga ik jou 1:1 helpen om een sterke business strategie neer te zetten. Jouw leven en onderneming meer in te richten op jouw voorwaarden: vanuit flow & fun!

Voor de livedag zullen we een online matchcall hebben, waarin we jouw vragen bespreken en alvast bespreken wat we op de livedag gaan doen. Op de livedag gaan we samen de hele dag vanuit flow & fun aan de slag met jouw business!

Jij gaat naar huis met een concreet plan en strategie. Na de livedag plannen we na 2 weken nog een online strategiecall in waarin je mij al jouw vragen kunt stellen. In deze 2 weken heb je mij via Whatsapp als coach om jouw vragen te stellen.

Dit traject bestaat uit:

  1. Matchcall online (20 minuten)
  2. Livedag op locatie (10:00 – 16:00 uur)
  3. Strategiegesprek 1:1 online (30 minuten)
  4. Coaching via Whatsapp (2 weken)

Investering: Tijdelijk van €1250,- nu voor €999,- excl. BTW (in termijnen betalen mogelijk)

Ga ALL IN en boek een matchcall van 20 minuten waarin we kennismaken en kijken of we een match zijn voor dit traject.

Over mij

Toen ik begon met ondernemen zag ik vreselijk op tegen het online zichtbaar worden. Ik besloot mezelf uit te dagen en dagelijks zichtbaar te zijn op Instagram met selfies en vlogs. Hiermee ontdekte ik een succesformule die ervoor zorgde dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde en dat terwijl ik weinig tijd kwijt was en FUN had.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost.

Dit doe ik zelf ook en het werkt! Ik doe daarom geen ‘keiharde sales’. Mijn ideale klant weet mij te vinden, omdat ik weet wie ik aanspreek.

Wat vinden anderen van een livedag?

“Of ik iedereen een 1:1 live dag met Jessica aanraad? JA! Met hoofdletters 😉 Als ondernemer heb je veel ballen in de lucht te houden, je hebt wensen en dromen, je wilt groeien.. en soms is het dan overwhelming, want waar begin je, waar doe je goed aan… en dan komen de twijfels weer 😉 Hoe fijn is het dan om even een dag volledig offline te zijn, even een dag focus op jou en je bedrijf. Ik heb mezelf de VIP dag met Jessica cadeau gedaan omdat ik erg behoefte had even orde op zaken te stellen, te evalueren of ik nog wel de juiste richting op ga met mijn bedrijf en tot concrete acties komen die ik nu eerst ga oppakken. Ik wilde niet direct een heel coaching traject aan gaan, maar vooral evalueren waar ik nu sta en een plan maken voor de rest van het jaar. Kortom: twijfels wegnemen en gaan! De dag was heerlijk relaxed en gezellig. Jessica heeft me enorm geholpen door veel vragen te stellen en een spiegel voor te houden. Meestal weet je zelf al heel veel, alleen zie je het niet altijd of twijfel je er aan. Dankzij Jessica heb ik nu weer volledig focus op WAT ik wil en HOE ik het ga aanpakken. Door ook concreet te worden tijdens zo’n dag, heeft er bij mij voor gezorgd dat het allemaal weer behapbaar wordt. En daardoor zit ik echt vol energie om dit allemaal uit te gaan werken!”

Lydia

Online Business Manager

“Ik bleef als ondernemer hangen qua omzet zocht iemand die met me mee keek vanuit een andere invalshoek. Na mijn livedag met Jessica had ik een concrete andere aanpak voor mijn bedrijven. Ik ga mijn aanbod veranderen en meer vanuit pakketten werken en niet meer uurtje factuurtje. Jessica heeft een fijne energie en praktische lessen over Instagram en waarde geven aan jouw business. Ik raad deze livedag aan, aan iedere startende ondernemer en mensen die vastlopen of een stapje verder willen met haar business.

Jessica, je bent een slimme en leuke vrouw!”

Mirjam

Sport Coach Rotterdam

“De livedag met Jessica was ontzettend waardevol. Ik ben pas net gestart als Virtual Assistant en heb echt veel uit deze dag gehaald. Zo hebben we mijn dromen in kaart gebracht, gekeken naar mijn aanbod èn concrete doelen gesteld waarmee ik aan de slag kan. Bovendien was het erg gezellig! Het was een dag boordevol inspiratie en ik ging nog vol energie weer naar huis. Ik zou het iedereen aanraden om een 1:1 livedag met Jessica door te brengen, want het geeft je echt een boost.”

Gerrianne

VA+

“Ik raad dit IEDEREEN aan! Als je stappen wilt maken in je business, zelfs als het goed gaat en je denkt het niet nodig te hebben. Het zal je verbazen hoe hard je dit nodig hebt!

Onze livedag kwam voor mij precies op het juiste moment. Zo fijn dat je het als ondernemer niet alleen hoeft te doen en iemand als Jess aan je zijde kunt hebben. Wie wilt dit nou niet? Jess heeft tijdens onze livedag zoveel voor mij betekend. Zowel op zakelijk vlak hebben we mooie dingen besproken, stappen gezet, inzichten besproken en plannen gemaakt. Ook op privé vlak gingen er allerlei luikjes open in mijn hoofd. Jess heeft me even stil laten staan, even bewust Zijn en een dagje alleen maar focussen op me, myself and I. En echt het heeft me nu al zoveel gebracht. Twee dagen later heb ik al stappen gezet en nog steeds geniet ik na van deze dag en bruist het door in mijn bovenkamer ;-).

Naast dit alles is het gewoon zo fijn dat Jess met je meedenkt, meevoelt en zorgt voor focus en sturing. En echt dat kan ze als de beste!! Vol energie, openheid, een kritische blik maar alles om jou naar de next level te tillen.

Jess, wanneer start je met je eerste live week? Ik ben erbij!”

Mandy

Regelhelft

“Ik merkte dat ik vastliep op het stukje sales en marketing binnen mijn bedrijf. Zelf ben ik een echte cijfernerd en vind ik het lastig om mezelf en mijn diensten te laten zien omdat ik al snel het gevoel heb teveel en te pusherig te zijn. Maar ik weet ook dat dit nodig is om aan klanten te komen en zo andere ondernemers te kunnen helpen. Tijd dus om hulp in te schakelen.

Ik ken Jessica al even weet dat zij totaal geen moeite heeft met dit stuk van het ondernemerschap. Haar enthousiasme is aanstekelijk en wat ik ook heel fijn vind is dat ze gewoon zegt wat ze denkt. Ook al is het misschien niet altijd wat je wilt horen, het is wel wat je moet horen.Ik had enorm veel zin in onze afspraak en was heel benieuwd wat Jessica haar ideeën waren voor mijn bedrijf. We hebben samen mijn productaanbod doorgenomen en op welke manier ik dit kenbaar maak aan de buitenwereld. Zelf zit ik zo in mijn bedrijf dat ik de mogelijkheden gewoon even niet meer zie. Door met Jessica te sparren heb ik met een andere bril naar mijn bedrijf gekeken. Met een hoofd vol ideeën ging ik naar huis. Van Jessica heb ik nog een document gekregen waarin alles staat wat we besproken hebben. Fijn om terug te kunnen lezen en op basis daarvan een actieplan te maken. Als jij merkt dat je vastloopt raad ik je zeker aan om eens met Jessica te gaan zitten en jouw bedrijf onder de loep te nemen. Je gaat gegarandeerd vol enthousiasme en inspiratie weer naar huis.”

Kirsten

Kirsten Support 2 Grow

Na deze VIP Livedag heb jij:

 • Heb je een strategie bepaald voor jouw aanbod en potentiële klanten & leads helder;
 • Een sales & marketing strategie bepaalt die voor jou werkt en die bij jou past;
 • Heb je een succesvolle mindset gecreëerd, geen belemmerende bullsh*t overtuigingen meer!
 • Weet je hoe je jezelf op jouw manier online zichtbaar zet op Instagram en hier (meer) klanten uithaalt;
 • Jouw business ingericht op jouw voorwaarden: slimmer en minder hard werken
 • Weet hoe je voortaan vanuit flow & fun strategisch nieuwe content kunt maken voor jouw online zichtbaarheid;
  en vooral: meer flow & fun in jouw business!

Veelgestelde vragen:

Hoe lang duurt een livedag?

Een VIP livedag duurt de hele dag en is op locatie. De tijden zijn van 10.00-16.00u incl. een lunchpauze. De hele dag snacks, drankjes en de uitgebreide lunch is inclusief de prijs.

Hoe kan ik een livedag boeken?

Voor jouw livedag hebben we een matchcall waarin we samen bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jouw business en welke stappen we concreet gaan zetten op de livedag.

Hoe bereid ik me voor op deze livedag?

Voor jouw livedag hebben we een matchcall waarin we samen bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jouw business en welke stappen we concreet gaan zetten op de livedag.

Waar is de livedag?

Deze livedag zal in Hilversum plaatsvinden, op een hele mooie inspirerende locatie aan de hei. Je kunt hier gratis parkeren.

Hoe betaal ik deze livedag?

Nadat je jouw VIP livedag hebt geboekt, ontvang je de BTW factuur in jouw inbox. Er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen. Wist je al dat je de BTW volledig terug kan krijgen van de belasting en deze investering kan opgeven als opleidingskosten?