VA opleiding

januari 2, 2021

Certificaat vervolgopleiding gehaald!

VA Professional tot Online GroeiStrateeg

Yes bij Jess! Ik heb mijn va opleiding afgerond! Op kerstavond heb ik mijn eindopdracht ingeleverd en maandag 28/12/2020 kreeg ik de volgende mail:

Hai Jess!

Wat zijn wij supertrots op jou. Je doet het zo gaaf. Je hebt opdrachten binnen, doet het super goed op social, hebt klanten en levert je opdrachten gewoon super professioneel in! Het is een plezier om het te lezen en te bekijken, het ziet er zo mooi uit! 

Rest ons nu alleen nog maar om je van harte te feliciteren! We zijn superblij dat we aan de zijlijn van jouw reis mochten staan en hopen dat nog lang te mogen blijven staan!

Anne & Anoeska

YES! Ik heb nog net voor het eind van 2020 mijn 2e certificaat gehaald en JA: ik ben onwijs trots op mezelf 🙂 Blij dat ik ervoor gekozen heb om een VA opleiding te volgen. Zonder had ik nooit zo’n vliegende start kunnen maken!

Je raadt het al: ik ben wijn aan het drinken terwijl ik deze blog schrijf (nog even snel voordat Dry January van start gaat).

Allereerst ben ik Anne en Anoeska waanzinnig dankbaar.. Ja, daar gaat ze weer denk je misschien, maar het is echt waar! Dit is wat ik de dames heb gemaild en dat wil ik graag met jullie delen:

Lieve Anne & Anoeska,

Wat ben ik jullie dankbaar! Niet alleen heeft de combi opleiding mij de juiste kennis en tools gegeven om als een speer van start te gaan als ondernemer, maar ik ben ook onwijs dankbaar voor jullie persoonlijke aandeel hierin. Anoes voor het persoonlijke coachen en de klassieke schop onder mijn kont en Anne voor het coaching stuk op Social media en ondernemen. Ik leer zoveel van jullie en wil jullie beiden daar nogmaals van harte voor bedanken!

Los van het feit dat ik al flink wat klanten heb en dus druk zat ben met werken, heb ik tussendoor ook nog aan de vervolgopleiding gewerkt. Hierbij wil ik voor het eind van het jaar mijn eindopdracht inleveren voor de vervolgopleiding VA Prof Online Groeistrateeg.

Anne en Anoeska, ga zo door! Blijf (startende) VA’s en ondernemers inspireren en blijf bouwen aan jullie mooie bedrijven!

 

Wat ik heb geleerd in deze vervolgopleiding VA Professional tot Online GroeiStrateeg en in deVA opleiding is het volgende:

VA Online & Meer + VA Professional Online Groeistrateeg

Rond de opleiding VA Online & Meer af en ga direct verder tot VA Prof Online Groei Strateeg. Je zet je gelijk als expert in de markt speelt in op zichtbaarheid, focus en groei. Daar waar ondernemers op dit moment op aan het wachten zijn!

Neem taken uit handen, maar denk mee op niveau en maak een strategisch plan, waardoor jouw klanten enorme groei doormaken. En dat kan je natuurlijk ook voor jouw eigen bedrijf inzetten! En het mooie is…

Wij hebben verschillende succesvolle, strategische plannen geschreven die succesvol zijn en die wij volledig delen. Inclusief teksten, verschillende stappen, verschillende ideeën en daarbij leer je alles over mailing listen opbouwen doormiddel van 58 video’s, hoe je campagnes maakt en delen wij onze social media teksten.

Je zet jezelf als expert in de markt en dit kan je gebruiken bij ieder bedrijf waar je als opdrachtnemer aan de slag gaat! Geloof mij, zonder deze online opleiding had ik niet deze vliegende start kunnen maken binnen zo’n korte tijd. Het is mijn investering dubbel en dwars waard.

De eindopdracht bestaat uit het maken van verschillende opdrachten welke je, net als in de eerste opleiding, ook direct zakelijk kan inzetten als ondernemer.

Denk aan het maken van een korte video met een Gouden Sales pitch. Dit mag ook schriftelijk ingeleverd worden, maar ik weet dat video content op Social media erg goed werkt vandaag de dag dus ik ben daar voor gegaan! Ondernemen is toch uit je comfort zone stappen en nieuwe dingen durven uit te proberen.

Los daarvan heb ik ook een gratis downloader geschreven: 10 musthaves online tools. Deze ga ik begin van het nieuwe jaar als gratis downloader op mijn website zetten om zo ook een mailinglist op te bouwen. Houd mijn social media in de gaten als je deze wilt ontvangen.

Waar sta ik nu na mijn VA opleiding..

2020 was een bizar jaar, het heeft mij zo waanzinnig veel gebracht op zakelijk vlak! Ik heb ontslag genomen bij mijn baan, ben een opleiding gestart, gestart als zelfstandig ondernemer en binnen 3 maanden zit ik al vol met klanten. Betekent dit dat ik geen klanten meer aanneem? Nee man, natuurlijk niet!

Wel heb ik de luxe om te kiezen met welke klanten ik wil samenwerken en vooral van welke werkzaamheden ik blij wordt en energie krijg!

Los daarvan kan ik mede VA’s contacten en zelfs inschakelen om werkzaamheden uit te voeren voor mijn klanten. Zo helpen we elkaar en kan ik blijven leveren aan mijn klanten. Sowieso vind ik het leuk om samen te werken met andere ondernemers, om van elkaar te leren en vooral elkaar te helpen groeien. Samen weet je immers meer dan alleen!

Wauw, wauw, wauw!

Ook nog even een shout out naar alle ondernemers die ik de afgelopen tijd heb leren kennen en zelfs mee heb mogen sparren en samenwerken. Ik heb nu wekelijks contact met mijn buddy’s, die ik heb leren kennen in de opleiding, en we leren van en met elkaar in deze gesprekken. Dankbaar voor deze toppers!

Mijn favoriete quote tijdens mijn zakelijke reis blijft dan ook: Start before you’re ready!

Ook op persoonlijk vlak heb ik grote stappen mogen zetten. Begin van 2020 zat ik zowel privé als zakelijk niet lekker in mijn vel en heb ik een coach ingeschakeld. Dit traject heb ik dit najaar afgerond. Ik ben actief gestart met wandelen en mediteren en zit nu onwijs goed in mijn vel!

Zakelijke liefde

Zoals de meeste van jullie weten is mijn vriend Rick, naast zijn fulltime baan als leraar, als zelfstandige fotograaf begonnen dit jaar. We hadden afgelopen week een leuke brainstormsessie en hij heeft zijn aanbod ook uitgebreid naar het maken van een business video naast de business fotoshoots.

We motiveren elkaar als ondernemers en helpen elkaar ook de juiste balans tussen werk en privé te behouden. Ik heb daar vaker behoefte aan en dus hulp bij nodig. Daar ben ik Rick elke dag weer dankbaar voor 🙂 

Samen hebben we ook een heerlijke kerst gehad, ondanks corona was het alsnog een sociaal drukke kerst, maar ook zijn we beiden ontzettend dankbaar wat we dit jaar samen hebben neergezet en dat we beiden aan ons bedrijf bouwen. Helemaal op onze eigen manier, maar toch ook samen.

Vooruitblikken

Hoe zie ik 2021? Ambitieus, leerzaam en next level. Mijn bedrijf staat, maar nu is het tijd om te gaan professionaliseren, te automatiseren en verder te klimmen op de zakelijke ladder.. Waanzinnig veel zin heb ik hierin en ook om jullie verder mee te nemen in mijn zakelijke reis!

Nou rest me alleen nog maar jullie lezers te bedanken voor alle support de afgelopen maanden! Ik heb waanzinnig veel zin in 2021 en heb 1001 plannen om te bouwen aan mijn onderneming en ik ga dit zeker niet alleen doen.

Gelukkig Nieuwjaar en op naar een gezond en ambitieus 2021????

Ik heb ook een blog geschreven toen ik mijn eerste certificaat VA Online&Meer heb gehaald en mijn reis als startende ondernemer.

 Benieuwd? Lees dan snel verder in mijn volgende blog..

Volg je me al op LinkedIn?