Referenties

01

Claire van Bavel - Creative content & social media expert bij Claire & Content

Jessica werkt snel en nauwkeurig.

Ze is flexibel, maar de neemt de rol van ‘rots in de branding’ ook goed op zich. Voor mijn creatieve bedrijf is dit enorm fijn: zo kan ik mij bezighouden met mijn werk, terwijl alles achter de scherm goed geregeld wordt.

02

Carlijn Hermes - Oprichter SmartLife Academy, spreker, trainer, auteur

Wat een enthousiasme en professionaliteit!

Dé combi die maakte dat Jessica een succes maakte van ons project!

03

Anoeska Eyi - Owner VA Praktijk & co-owner onlinebemiddelingexperts.nl

De samenwerking met Jessica is in één woord geweldig. Ze denkt mee, staat open voor nieuwe ontwikkelingen, staat voor je klaar en er zijn korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen.

Jessica brengt structuur, werkt zelfstandig maar kan ook goed samenwerken binnen het team en organiseren.

Kortom… Jessica is een echte aanwinst voor mijn bedrijven en ik zou haar voor geen goud willen missen.

04

Anne Donhuijsen - Owner onlinebemiddelingexperts.nl & co-owner VA Praktijk

Jessica is een hele fijne dame om mee samen te werken. Ze denkt mee, stelt kritische vragen en houdt zich aan de afspraken.

Daarnaast is ze een goedlachse vrouw die positief in het leven staat. Ze heeft onze bedrijven in elk geval zeer positief beïnvloed, waardoor wij weer groei hebben kunnen realiseren.

05

Carina Nieuwenweg - oprichter digitale community voor ondernemers

Jessica heeft geholpen met het structureren, plannen en opzetten van de Social Media van de pilot van Novia Connect. Dankzij Jessica hebben we het fundament kunnen leggen van de Socials van ons bedrijf.

Jessica is flexibel, denkt mee en georganiseerd: precies wat we zochten in een VA!

06

Martijn Knol - Grinta Media

Met veel plezier werken wij, Grinta Media, al enige tijd samen met Jessica van JessWorks.

Zij vult ons enorm goed aan op organisatorische zaken en is een kei in social media content. Wat betreft onze samenwerking kan ik eigenlijk alleen maar positieve zaken benoemen, accuraat, flexibel en snel. Absoluut aan te raden dus!!!

06

Michelle van Ewijk - Virtual Assistant Mies Online

Samenwerken met Jessica zorgt ervoor dat de werkdagen voorbij vliegen, maar er vooral focus komt! Zo hou ik tijd over voor andere werkzaamheden en ondernemen.

Jessica denkt met je mee, ze zoekt antwoorden op al jouw vragen en is eerlijk zonder hier omheen te draaien. Op naar nog vele mooie projecten samen met JessWorks, zeker een aanrader!

07

Kees van Velzen - Managing Director Maeckers

Jessica is een teamplayer die de job klaar krijgt.

Ze heeft veel feeling met mediazaken en een groot netwerk in de media. Last but not least; ze is een hele leuke collega om in het team te hebben. Aanrader!

08

Marjolijne Vervark – Virtual Assistant

Jessica is een ‘indirecte collega’ van mij.

Met haar jarenlange ervaring in de media heeft zij een dappere stap genomen om als zelfstandig ondernemer in diverse branches, als Virtual Assistant aan het werk te gaan.

Ik heb Jessica leren kennen als iemand die heel goed weet wat zij wil. Zij bijt zich vast in haar idee en dat zorgt er dan ook voor dat deze acties en opdrachten op de juiste manier worden uitgevoerd.

Het type… ik weet wat ik wil, ik begrijp wat jij wilt en we gaan het in orde maken. En dan gaat ze ‘aan’ van de opdracht. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen, haar heb mogen enthousiasmeren en nu naast haar mag samenwerken.

09

Steven van Ooy - Manager NEP ENG, RF & Webcasting at NEP The Netherlands

Jessica is one of the most pleasant people to work with. Working with Jessica for almost 8 years I became to know her as socially very strong, with clients as well as colleagues.

Jessica isn’t scared of tight deadlines and always well organised. With great energy she is focussed at the result, she just needs half a word and it’s done!

10

Sophie van der Pas - Project begeleider / Planner Post Productie

Jessica heb ik leren kennen als een enorm fijne collega bij NEP. Als Projectmanager bij Reality wist ze precies wat de klant van haar verwachtte en wist altijd de juiste balans te vinden tussen de klant en de opdracht.
Jessica werkt gestructureerd en was altijd erg duidelijk met wat er nodig was voor elke productie. Ze is een gezellige collega en ik hoop dat wij in de toekomst ooit weer samen mogen werken!

11

Suryono Wiersma - Project begeleider / Planner Post Production

Naast dat ik Jessica op persoonlijk vlak ken heb ik ook een aantal jaar met haar mogen werken. Ik heb mijn tijd met Jessica als erg fijn ervaren. Ze is een gedreven persoon en staat voor wat wat ze doet.

Ze is behulpzaam en erg bekwaam in haar vak. Als ik er voor mocht kiezen zou ik graag nog veel jaren met haar hebben samen gewerkt. Ze is een aanwinst voor iedereen!

12

Stefanie Holstege – Crewmanager Post productie bij NEP The Netherlands

Jessica is een doelgerichte en harde werker!

Door haar zeer uitgebreide takenpakket (o.a. office werkzaamheden, recruitment, sales, facturatie, offertes opmaken, planning en de begeleiden van klanten en medewerkers) heeft ze een ongelooflijke breed inzetbare bak met ervaring. Ze weet voor iedereen een passende, soms strategische oplossing te bedenken, zonder dat het te gekunsteld over komt.

Wanneer zij bij NEP werk van mij overnam, wist ik dat dit goed kwam en dan altijd net even dat beetje extra. Vertrouwen! Jessica is een bijzonder fijn mens. Warm, communicatief sterk, grappig, hartelijk, groot empathisch vermogen en altijd bereid om ten goede van de ander een stap harder te lopen.

Leg je werk bij Jessica neer dan weet je dat het goed komt!

13

Marleen van Dijk - Sales Director

Vol energie, sprankeling & betrouwbaar klaart ze de klus!

Niets is teveel. Jessica vindt het leuk om samen te werken, maar kan ook goed alleen de opdracht afronden. Fijne collega om mee samen te werken.

14

Davide Caminita – Audio Post- & Music Production | SFX Designer at Davide Audio

Jess(Works) is een topper om mee samen te werken.

Als sound engineer is het voor mij van groot belang een goede voorbereiding op het project hebben. Jessica anticipeert hierop.

Zij zorgt van tevoren dat de juiste mensen met elkaar verbonden worden en weet precies wanneer zij het gesprek aan moet gaan, maar ook wanneer anderen dat moeten doen.

Gepaard met het bovenstaande is haar spontane en energieke voorkomen een garantie voor een goede werksfeer!

15

Joyce Grobecker-Heerschop - Human Resources Manager

Jessica kan creatieve en innovatieve ideeën goed tot uitvoering brengen. Kan goed schakelen zowel tussen verschillende rollen en taken (brainstorm-uitvoering-leidinggeven), als in het contact met verschillende mensen op commercieel vlak.

Prettig, inspirerend en leuk om mee samen te werken.

16

Martin Bieleman – freelance editor Bieleman Media

Ik heb het geluk dat ik al 4 jaar met Jessica mag samenwerken.
Ze is bijzonder veelzijdig en niet vies van hard werken om het maximale eruit te halen. Ze heeft altijd een goed overzicht en is uitermate oplossingsgericht.
Jessica is een echte teamplayer, voelt zich snel ergens thuis en laat andere mensen zich snel thuis voelen.

Jessica is een stralende persoonlijkheid die voor elke klus een absolute aanwinst is.

17

Hens Zimmerman – freelance Audio Engineer

Jessica en ik waren jarenlang collega’s.

Ik ken Jessica als een prachtig mens; super positief, de fijnste glimlach die je die dag zult zien en altijd bereid om met je mee te denken. Meer dan eens verdwenen mijn somberste gedachten als ik het geluk had met Jess koffie te drinken.

Zo iemand dus! 

Contact:

KVK 80422861

BTW NL003440146B92

IBAN NL06 RABO 0359 0540 80

Email info@jessworks.nl

Telefoonnummer +31 (0)6 46 66 42 34

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring