Over mij

Misschien volg jij mij al een tijdje op Instagram of heb je via via van mij gehoord. Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je benieuwd bent wie ik ben.

Hi! Ik ben Jessica van Diggelen en woon met mijn vriend Rick en katje Lola in Hilversum en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Het besluit wat mijn leven veranderde..

Na een leerzame, maar intensieve periode van ruim 10 jaar in vast dienstverband in de media besloot ik mijn baan op te zeggen. Dit is achteraf gezien de eerste stap uit mijn comfortzone en de start van een nieuw leven!

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. 

Coaching strategie & mindset

‘What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create.’

Waar ik vandaan kom..

Ik ben opgevoed in een liefdevol gezin, als oudste zus van 2 jonge broertjes. Mijn moeder is gestopt met werken toen ze kinderen kreeg en mijn vader is vrachtwagenchauffeur. Uitspraken als ‘Geld maakt niet gelukkig’ en ‘doe maar normaal’ past bij ons gezin. 

Als tiener was ik altijd vrolijk, al was dit soms een masker. Ik heb namelijk een uitdagende jeugd gehad. Angstaanvallen en depressiviteit speelden een grote rol binnen ons gezin, waardoor ik op jonge leeftijd een groot verantwoordelijkheidsgevoel had. Om mijzelf te beschermen deed ik mij sterker voor dan ik me voelde; het masker.

Toen ik als tiener in de media ging werken, werd dit masker versterkt. De media ‘vreet’ je op als je onzeker bent en die onzekerheid wilde ik niet laten zien.

Na een burn-out ben ik door Indonesië gaan backpacken en dit avontuur heeft mij doen beseffen dat er iets moest veranderen in mijn leven. Op mijn 28e viel het kwartje: ik wil vrijheid! Niet meer voor een baas werken! Mijn eigen koers bepalen!
In juni 2020 heb ik mijn baan opgezegd en was ik voor het eerst in mijn leven werkloos en vrij.

virtueel assistent gezocht

Opnieuw beginnen

Ondanks dat ik 100% achter deze keuze stond, kwam de angst: wat nu? Ik voelde ergens een vertrouwen dat het goed zou komen. Dat ik mezelf eerst rust mocht gunnen voordat ik een nieuw avontuur zou starten. Al was mijn hoofd het hier vaak niet mee eens!

Ik heb mezelf 2 maanden ‘vrij’ gegeven. Geen inkomsten, maar ook geen druk! Ik voelde dat ik dit nodig had om helemaal opgeladen dit avontuur aan te gaan.

Dit was het moment dat mijn ontdekkingsreis is gestart. Wie ben ik nou echt? 

Er ging een nieuwe, onzekere wereld voor mij open. Moet ik weer in dienstverband of ga ik toch voor mezelf beginnen? Ik heb heel veel nagedacht in deze periode, veel gelezen en vooral veel geleerd over mezelf. Wat wil ik en vooral: waar word ik gelukkig van?

Toen kwam het VA-schap op mijn pad en ben ik een online cursus gestart om als Virtual Assistant en dus zelfstandig ondernemer te starten. 1 oktober 2020 is JessWorks ontstaan! Vanaf mijn eerste dag als ondernemer ben ik online zichtbaar en vlog ik dagelijks over mijn reis als zelfstandig ondernemer. 

Van VA naar ondernemerscoach

Binnen 3 maanden zat ik vol met klanten en nam ik taken uit handen voor ondernemers die deze graag wilde uitbesteden.
Van sales werkzaamheden tot het zakelijk beheer van social media kanalen. Met mijn achtergrond als projectmanager in de media paste dit helemaal en vond ik het geweldig om andere ondernemers te helpen.

Toch voelde ik aan alles dat ik meer te bieden had, ik wilde meer betekenen en echt het verschil maken! In de gesprekken met mijn klanten deed ik stiekem al meer dan alleen taken uit handen nemen. Ik luisterde goed naar wat er nodig was en zag overal oplossingen en vooral nieuwe mogelijkheden voor groei.

Ondernemen vanuit gevoel. Ik heb geleerd mijn masker af te zetten en te luisteren naar mijn gevoel. Mijn grenzen aan te voelen en deze serieus te nemen. Een positieve mindset te creëren. Mezelf online zichtbaar te laten zien, helemaal op mijn manier. Geleerd om authentiek en vooral niet perfect te zijn. Ondernemers zijn online vaak geneigd alleen maar perfectie te delen of angst te laten overheersten. Ik ga dat doorbreken!

Dit is mijn missie! Ik help ondernemers om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset. Dit doe ik zelf ook en het werkt! Ik doe daarom geen ‘keiharde sales’. Mijn ideale klant weet mij te vinden, omdat ik weet wie ik aanspreek.

Ik help je graag om jouw online zichtbaarheid -vanuit flow- te rocken, zodat jij jouw ideale klant vanzelf aantrekt!

Dit is mijn verhaal! Tijd voor iets luchtigs..

Ik ben namelijk een grote motivator! Ik zie overal oplossingen en kansen. Ik zal nooit zeggen ‘zal je dat nou wel doen’.. Ga voor goud! Leef jouw droom en vooral: leef jouw mooiste leven! (geleend van Michael Pilarczyk). Dit is ook hoe ik onderneem en hoe ik jou help om stappen te zetten om zo jouw online zichtbaarheid volledig vanuit fun in te zetten.

Ik spreek regelmatig ondernemers die overweldigt zijn door alle ‘moetjes’ op gebied van online zichtbaarheid: vloggen, content bedenken voor Instagram, jezelf laten zien.. Maar wees gerust, je hoeft niet alles te doen, je hoeft ook niet alles alleen te doen en vooral: je hoeft niet alles perfect te doen! Maar begin er wel mee, laat jezelf zien en: start before you’re ready!

Een paar leuke feitjes over mij:

  • Ik schrijf graag! Content, to do-lijstjes, business ideeën.. Als ik eenmaal begin, kan ik uren schrijven! Mijn grote droom is dan ook een om eigen boek te schrijven.
  • Ik wandel graag. Elke dag loop ik even naar de hei hier in Hilversum en vaak ik in avond ook nog een blokje om. Ik luister dan graag een podcast of geniet van de natuur.
  • Ik ben een structuur-junkie.. Leer steeds meer los te laten, maar ik ga nou eenmaal heel erg goed op een duidelijke planning en overzicht creëren. 
  • Ik heb een grote liefde voor spelletjes, het liefst een leuk bordspel. Momenteel is mijn favoriet Carcasonne, maar ik speel ook graag Azul, Catan, 30 seconds en Ticket to Ride.. Het liefst samen met mijn vriend of gezellig met een groepje vrienden of familie. Met veel hapjes en een heerlijk wijntje! 
  • Yoga is mijn me-time! Omdat mijn creatieve brain vaak ‘aan’ staat, vind ik het ontzettend fijn om even offline te zijn en tot rust te komen in mijn lichaam en hoofd. Yoga is mijn rustmoment. 
  • Ik ben best burgerlijk. Na een druk en sociaal leven in de media, ga ik nu lekker elke zaterdag naar de markt. Ik geniet optimaal van een avondje op de bank met een goed boek.

Genoeg over mij, wie ben jij?

Je hebt nu een goed beeld van wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat ik als ondernemer doe! Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent.
Wat is jouw verhaal? Wat is jouw doel en wat zijn jouw dromen?

Heb jij het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Wil jij volledig vanuit flow & fun ondernemen en dit ook doorvoeren in jouw online zichtbaarheid?
Wil je met plezier, zonder druk en sales-gevoel, jezelf online zichtbaar zetten?
Wil jij dat jouw ideale klant vanzelf naar jou toekomt en dat je deze online aantrekt zonder jezelf te verkopen? 

Ik kan jou hierbij helpen!

Ik daag jou uit om actie te ondernemen en mij te contacten. De enige manier om te groeien is door actie te ondernemen en hiervoor te gaan!
Let’s go! Je hoeft het namelijk niet zelf uit te zoeken..

Wil je vrijblijvend kennismaken, stuur mij dan een mail op info@jessworks.nl