Next Level Leaders

Coachingstraject: online & offline 4 maanden (in september 2024 start de volgende groep)

Groepsprogramma voor vrouwelijke ondernemers die de LEADER in haar bedrijf wilt worden!

Next Level Leaders

Coachingstraject: online & offline 4 maanden (in september 2024 start de volgende groep)

Groepsprogramma voor vrouwelijke ondernemers die de LEADER in haar bedrijf wilt worden!

Jij wilt minder hard werken, meer geld omzetten en vooral NEXT LEVEL gaan met jouw business! Het is hoog tijd. Tijd om voor jezelf te kiezen en niet alles zelf uit te zoeken.. Tijd om de LEADER te worden in jouw bedrijf!

De 3 hoofdpijlers die centraal staan in dit groepstraject:

– Verkopen op een chille manier! Incl. een sales week challenge waarin ik je leer om succesvol jouw aanbod te verkopen;

Neem voorgoed afscheid van de BULLSH*T overtuigingen en angsten die je tegenhouden om 100% die expert te zijn en zo (veel) geld aan te trekken;

– Online zichtbaar op jouw manier! Incl. een mini fotoshoot, we gaan samen video’s/Reels maken en een strategie bepalen waaruit jij jouw aanbod kan verkopen op een chille manier!

Ik leer je met een team te werken, werkzaamheden uit te besteden en te automatiseren!

  • Coachingstraject: online & offline 4 maanden (in september 2024 start de volgende groep)

  • Online Community met like-minded vrouwelijke ondernemers
  • 3 livedagen met de groep (locatie midden Nederland)
  • Online CEO/groepcalls met Jessica
  • Online Masterclasses/omgeving met de informatie en lessen die jij als leider nodig hebt

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

Maak het verschil in deze wereld op jouw voorwaarden!

Je hebt hier wat te doen, punt!

Ben je er klaar mee om af te wachten totdat het jouw tijd is?

Ben je er klaar mee om jezelf klein te houden

Ben je er klaar mee om andere ondernemers het podium te zien pakken en zichzelf neer te zetten als expert, terwijl jij dit niet durft?

Laten we deze EGO stemmetjes samen doorbreken: wordt een Next Level Leader!

Het is tijd. JOUW tijd! Laten we samen met een groep power vrouwen 4 maanden lang Next Level Leaders worden van jouw business.
Die expert worden waar jij al zo lang van droomt..

Let’s go!!!

Wordt die Next Level Leader waar je al zo lang van droomt!

Wat kun je verwachten?

✔️ Connectie met like-minded vrouwelijke ondernemers die door hetzelfde proces gaan (geen startende ondernemers);

✔️ Next level coaching! Online & offline groepscoaching: online Masterclasses door experts
en online CEO calls, Q&A’s en groepscalls met Jessica

✔️ In dit traject zitten 3 live dagen met de groep op locatie midden Nederland

✔️ Schop onder je kont en eerlijke spiegel

✔️ Stok achter de deur! Je hoeft het niet alleen te doen..

Ik geloof niet dat je (altijd) keihard moet werken en dat het heel veel tijd kost om succesvol te ondernemen.

Als je de juiste beslissingen neemt en durft te investeren, kan je ontzettend hard en snel groeien. Zo heb ik mijn business ook binnen no time laten groeien. Ik had ervoor kunnen kiezen om alles zelf uit te gaan zoeken, maar dat had mij heel veel tijd en energie gekost. Daarom kies ik er zelf ook voor om te investeren. Ik hoef het niet alleen te doen en jij ook niet!

MAAR.. het komt niet vanzelf aanwaaien. Het betekent niet dat ik je al mijn strategieën en templates geef en dat jij binnen no-time succes onderneemt. Je moet het willen! Je moet doorzettingsvermogen hebben en in jezelf kunnen geloven. Als jij mij dit kunt beloven, dan kan ik jou beloven dat er waanzinnige dingen in jouw leven (en onderneming) gaan gebeuren de komende periode!

Next Level Leaders:

Het Next Level Leaders groepstraject is een enorm waardevol en compleet business & mindset programma. Ik laat je stap voor stap zien hoe je jouw business succesvol kunt inzetten: op jouw voorwaarden en kunt leven en ondernemen met een power mindset (en jezelf niet meer klein houdt).

Niet alleen met mij als coach, maar samen met een groep gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers!

Dit scheelt jou heel veel uitzoekwerk, tijd, energie & geld.

Wordt de leider in jouw bedrijf, zet jezelf neer als expert en ga het verschil maken in de wereld! Let’s go!

Yes, ik schrijf me in!

Schrijf je nu in en krijg:

✔️ 4 maanden traject: nieuwe groep start in september 2024
✔️ Online Community met like-minded vrouwelijke ondernemers
✔️ 3 livedagen met Jessica + de groep (locatie midden NL)
✔️ Online CEO/groepcalls met Jessica
✔️ Online & offline Masterclasses door experts

Over mij

Ik ben Jessica en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen werkte ik 40/50 uur per week, deed ik alles zelf en had ik een onrealistische of geen planning. Ik rende achter de feiten aan en voelde geen controle over mijn business.

Nu is dat volledig anders! Ik onderneem succesvol op mijn voorwaarden, werk met een team ondernemers en weet hoe en waar ik mijn tijd en energie aan wil besteden. Dit kan jij ook!

Ik heb heel veel zin om samen met jou de komende tijd aan jouw business te werken. Op naar heel veel persoonlijke en zakelijke groei. Dit heeft mij ook zoveel gebracht en dat gun ik iedereen.

Volledig leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Zonder concessies te doen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te ondernemen op haar voorwaarden. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. Het verschil maken in deze wereld!

Dit vinden anderen van mijn coaching:

Je hoeft het niet alleen te doen! Dat vat mijn traject met Jessica samen. Jessica heeft mij als stok achter de deur, spiegel en sparringspartner enorm geholpen om weer stappen te zetten in mijn bedrijf. Hoe fijn is het om tot concrete acties te komen en echt op jouw situatie dieper in te gaan.

Soms sta je als ondernemer te dicht op je bedrijf en is het sparren echt nodig om weer stappen te kunnen zetten. Even een andere kijk op zaken, een inspirerend idee of een bevestiging: doordat ik Jessica vragen kon stellen hakte ik zelf ook sneller knopen door. Dankzij dit traject weer echt in actiemodus gezet, dankjewel Jessica!”

Lydia

Online Business Strateeg

Ik ging aan de slag met Jessica, om mijn business neer te zetten, uit te breiden en een eerlijke spiegel te krijgen. Jessica keek niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk wat er nodig was. Wat had ik nodig op dat moment. Ik liet me coachen en maakte samen de stappen die ik niet voor mogelijk hield! Ik hoeft het niet alleen te doen. Zo lopen nu mijn ebook, producten zijn fors geautomatiseerd en voel ik me als ondernemer een stuk steviger in mijn schoenen staan! Jessica enorm bedankt voor deze krachtige, groeiende, lovende, waardevolle, liefdevolle (soms schop onder mijn business reet) maanden, je bent nog niet van me af, Liefs Alina PS: Ik leerde niet te veel uitroeptekens te gebruiken, maar toch ???? hier komen ze: start before you are ready!!!”

Alina

Gezondheid coach

“Ik volgde Jessica al een tijdje via Instagram en na het bezoek aan 1 van haar borrels was ik ervan overtuigd dat zij mij verder kon helpen. Ik wilde verder met mijn bedrijf, nieuw aanbod, sneller stappen maken door het opzetten van een eigen online aanbod en wilde mijn mindset helder krijgen over mijn verdienmodel. Binnen 3 maanden heb ik 4 nieuwe diensten online staan, een weggever, mijn e-mailmarketingfunnel, salespages en Jessica heeft mij begeleid in het online meer en inhoudelijk zichtbaar zijn.

Super blij dat ik in sneltreinvaart deze stappen heb kunnen maken. Ook heeft zij mij geholpen in kritisch te kijken naar mijn klanten, welke passen nog wel en welke niet en ook naar mijn verdienmodel. Ik dacht dat ik dat allemaal zelf ook wel kon, maar iemand anders kritisch mee laten kijken heeft mij zeer geholpen. Ik vind Jessica perfect passen bij wat ik wilde opzetten, zij heeft ook precies met alle facetten ervaring (inhoud en praktische uitvoering) en heeft mij daarom perfect kunnen helpen. Dit maakt het voor mij erg waardevol en compleet.

Jessica heel erg bedankt en ik kom zeker nog bij je terug voor een strategiesessie later in het jaar. Ik weet van hoeveel waarde je kan zijn voor mij”

Jessica

tech va & webdesigner

Veelgestelde vragen:

Wanneer start dit groepsprogramma?

Je ontvangt na het aanmelden direct een mail met alle informatie. Dit groepsprogramma start in september en zal 4 maanden duren.

Ik vind het spannend om zo'n investering te doen..

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent? Gun het jezelf om snel te groeien en stappen te zetten in jouw online business! Je hoeft het niet alleen te doen 🙂

Ik weet niet of dit programma voor mij geschikt is..

Dit groepsprogramma is niet bedoelt voor startende ondernemers. Dus als jij momenteel nog geen KVK inschrijving of betalende klanten hebt, dan verwijs ik je graag door naar mijn Business Flow Academy. Het programma voor startende ondernemers. Ben jij al even bezig of merk je dat ‘de basis’ staat, maar dat je graag wilt groeien en next level wilt gaan? Lukt dit je niet alleen of wil je graag snel groeien? Dan is dit jouw programma. Twijfel je nog of wil je even bellen? Plan dan hier een gratis online match call in met mij en dan spreek ik je snel!

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail. 

Andere vragen?

Stuur me een DM via Instagram of stuur een mailtje naar info@jessworks.nl

“Ik stond op Jess haar wachtlijst en na een tijdje benaderde zij mij persoonlijk via een spraakberichtje. De manier waarop zij dat deed vond ik zo fijn, ze zag mij echt. We hebben daarna een call ingepland en daarin dacht ze met mij mee of dit nu de juiste stap voor mij was. We hadden meteen een super goede klik en ik besloot om in te stappen.

Beste beslissing die ik kon nemen! Niet alleen voor mijn eigen groei maar binnen no-time had ik mijn investering terug. Veel van de andere deelnemers hadden hulp nodig bij hun online techniek en doordat wij elkaar meteen goed leerde kennen kwamen ze bij mij voor hulp.

Jessica heeft mij zoveel geholpen met mijn mindset, belemmerende overtuigingen & het bewust vieren van mijn successen. En niet alleen dat, ook met concrete acties en het accountable houden. Jess is altijd bereid te helpen als jij je ook voor de volle 100% inzet en doet dit echt met oog voor jou. Geen onesize fits all.

Echt Jess, dankjewel voor alles!”

Kelly

Technisch Business Expert