Mijn reis van media professional naar succesvolle online Ondernemerscoach

september 6, 2023

Hi! Ik ben Jessica de Jongh en woon met mijn man Rick en katje Lola in Hilversum en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik zou gaan ondernemen, had ik je niet geloofd.

Ik ben opgevoed in een liefdevol gezin, als oudste zus van 2 jonge broertjes. Mijn moeder is gestopt met werken toen ze kinderen kreeg en mijn vader is vrachtwagenchauffeur. Uitspraken als ‘Geld maakt niet gelukkig’ en ‘doe maar normaal’ past bij ons gezin.

Na 10 jaar knetterhard gewerkt te hebben in de media, heb ik het besluit genomen om mijn baan op te zeggen en als online ondernemer te starten en dit bleek het beste besluit ooit!

Binnen 3 maanden zat ik als Virtual Assistant vol met klanten en nam ik taken uit handen voor ondernemers die deze graag wilde uitbesteden. Van sales werkzaamheden tot het zakelijk beheer van social media kanalen. Met mijn achtergrond als projectmanager in de media paste dit helemaal en vond ik het geweldig om andere ondernemers te helpen.

Toch voelde ik aan alles dat ik meer te bieden had, ik wilde meer betekenen en echt het verschil maken! In de gesprekken met mijn klanten deed ik stiekem al meer dan alleen taken uit handen nemen. Ik luisterde goed naar wat er nodig was en zag overal oplossingen en vooral nieuwe mogelijkheden voor groei.

​​​​​​​Binnen no time heb ik al mijn VA-klanten opgezegd en ben ik als online ondernemerscoach aan de slag gegaan. Startend met Instagram coaching, maar al snel breidde dat zich uit naar coaching op mindset & business en zo heb ik mijn missie gevonden!

Momenteel werk ik met een team ondernemers en heb ik een succesvolle online business opgezet die voor mij werkt. Ik kan niet wachten om dit jou te leren! 🙂 

Lijkt het je leuk om online te sparren over de groeimogelijkheden in jouw online business? Stuur me dan een DM op Instagram, ik spreek je graag!