KVK nummer ontvangen

september 25, 2020

Dan is het zo ver: je ontvangt JOUW KVK nummer.

Je hebt nu officieel een eigen onderneming. Mijn eigen KVK nummer ontvangen..

Ik gilde hardop van enthousiasme toen ik de volgende mail kreeg van de KVK:

Beste heer/mevrouw,Je hebt je ingeschreven in het Handelsregister. Van harte gefeliciteerd met je bedrijf.

Ik was al de hele ochtend de website van de KVK aan het opzoeken omdat ik benieuwd was of alles gelukt was en wat mijn KVK nummer zou worden.

KVK nummer ontvangen

Toen mijn bedrijfsnaam daar zo opeens stond met mijn gegevens en mijn KVK nummer sloeg mijn hart echt even over. Natuurlijk weet je dat dit eraan komt, echter het is opeens zwart op wit. No way back. En ik vind het geweldig! 

Als het goed is, schrijft de KVK jou in voor de belasting.

Hier hoef je niet zelf over na te denken. Dat klopte ook, want een week later lag er een blauwe envelop in de bus. Na een hartverzakking (ik ben altijd bang dat ik een snelheidsboete heb haha) zag ik dat de aanvraag bij de belasting goed gegaan is en ontving ik ook een BTW nummer.

OK, even samengevat.. Wat heb ik nu:

– Een bedrijfsnaam

– Zakelijk emailadres

– Personal Branding (opzetje)

– KVK nummer

– BTW nummer

Hiermee kan ik een zakelijke rekening openen. Dit heb ik bij de Rabobank gedaan, want ik ben daar privé al klant en je kan dan online heel makkelijk zowel een zakelijke rekening als een zakelijke verzekering afsluiten.

Een week later had ik een zakelijke bankpas in huis. Het zijn misschien voor de een onbenullige zaken, maar voor mij is elke stap die ik neem voor mijn eigen onderneming een (corona proof) feestje waard. En dat is het ook!

Vier alle stappen die je maakt als eigen ondernemer, want het is een feestje!

Social Media JessWorks

Volg je mij al op alle Social media kanalen? Ik blog, vlog en geef zakelijke tips op Facebook en Instagram en zijn wij al connectie op LinkedIn?