Jezelf succesvol denken als online ondernemer

mei 9, 2023

Mindfulness betekent letterlijk: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Wees je bewust welke gedachten en overtuigingen je hebt mee gekregen vanuit jouw opvoeding. Als kind is jouw waarheid hetzelfde als jouw opvoeding. Is dit nog steeds zo? Hoe denk jij nu over jezelf?

Je kunt via mindfulness jezelf naar een succesvol denkpatroon brengen. En dat brengt je weer naar jouw succes als ondernemer en groei in jouw business.

Ga op zoek naar jouw manier van mindfulness. Doe eens een lesje yoga, ga eens mediteren. Wat werkt voor jou? Probeer af en toe een moment te pakken om echt even stil te staan: in het NU te leven. Dit kan bijvoorbeeld al door even offline een wandeling te maken en je bewust te worden van jouw gedachten.

Meditatie

Ik vind de app Headspace erg fijn om te starten met mediteren en gebruik daarnaast regelmatig meditaties in de app Meditation Moments met de fijne, rustige (radio) stem van Michael Pilarczyk. 

Law of Attraction

Wil je meer over de ‘Wet van Aantrekking’ leren? Zelf luister ik graag de podcast van Kim Munnekom en lees ik graag boeken over dit onderwerp zoals ‘De Wet van Aantrekking‘ of ‘The Secret‘. 

Boeken ontwikkeling

Daarnaast vind ik het ook erg fijn om boeken te lezen over persoonlijke (en zakelijke) ontwikkeling. Een paar van mijn favorieten boeken zijn:

Boeken Money Mindset

Ga hiermee aan de slag op jouw eigen manier om zo stap voor stap dichtbij jouw droomleven en business te komen! Heb je een vraag? Stuur me dan een DM op Instagram.