Coaching 1:1

Wees online zichtbaar vanuit flow & fun!

Voelt Instagram regelmatig als een ‘’moetje’’ en heb je het gevoel dat je met losse flodders aan het schieten bent?  In mijn 1-op-1 coaching help ik jou om vanuit flow & fun jouw Instagram naar de next level te laten groeien.  Daarnaast beantwoord ik al jouw vragen, zodat jij meer resultaat gaat halen uit jouw Instagram!

Online zichtbaar vanuit flow & fun

Al mijn klanten haal ik uit Instagram, dat is voor jou ook mogelijk.
Hoe fijn zou het zijn als je op jouw manier online zichtbaar kan zijn, met plezier! Helemaal vanuit flow! Jouw ideale klant vanzelf naar jou toekomt!

Laat mij jou helpen om jouw online zichtbaarheid een BOOST te geven.

Al jouw klanten uit Instagram halen?

Persoonlijk tips & tricks op maat krijgen?

Online zichtbaar zijn op jouw manier?

Al jouw vragen stellen over Instagram?

Het wiel niet opnieuw zelf uitvinden?

Waarom 1-op-1?

Om jou te helpen vanuit flow & fun met jouw online zichtbaarheid aan de slag te gaan, bied ik online 1:1 pakketten aan.

Dit is voor de ondernemer die zichzelf zichtbaar wilt zetten op Instagram vanuit flow & fun, zonder dat het ‘zwaar’ voelt.

Je kiest een pakket wat bij jou past.

Wat zit er in een pakket?

Je kiest voor pakket 1, 2 of 3, wat het beste bij jouw wensen op Instagram past. Per sessie heb je recht op een online videocall van 60 minuten. Heb je daarvoor of na ons gesprek nog vragen? Dan mag je me gewoon een DM via Instagram sturen!

Hoe kan ik een online coachingssessie inplannen?

Na het kiezen van een pakket, krijg je een mail waarin een link staat van Calendly. Via deze link kan jij de online sessie(s) boeken wanneer het jou het beste uitkomt!

Hoe bereid ik me voor op een online coachingsgesprek?

Voor jouw sessie ontvang jij een mail met een paar vragen die ik je stel. Als je deze beantwoord, bespreken we deze vragen in de sessie. Geen vragen? Schrijf dan op wat jij uit Instagram wilt halen voor jouw business.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Heb je enkele praktische/inhoudelijke vragen en wil je snel door-pakken, dan kies je voor pakket 1. Wil je next level Instagram inzetten vanuit flow & fun? Samen content bedenken, jouw strategie bepalen, kijken naar jouw biografie, #linkinbio en de highlights optimaal inzetten? Wil je het verschil zien op Instagram? Dan raad ik je aan om voor pakket 2 of 3 te gaan!

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail. 

Voor wie is de Instagram Coaching 1:1?

De cursus is voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en iedereen die Instagram vanuit fun & flow zakelijk willen inzetten. Of je nou net bent begonnen met ondernemen of al langer bezig bent. Jij wilt het verschil maken op Instagram en zonder dat het zwaar voelt jezelf laten zien op dit platform. Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Jij wilt vanuit jouw eigen flow en met fun meer uit Instagram halen!

Na een 1:1 sessie heb jij de handvatten & tips waardoor jouw energie stroomt om hiermee verder aan de slag te gaan.
Ik heb al tientallen ondernemers geholpen, zoals: coaches, VA’s en online trainers.

Vanuit flow & fun meer klanten

halen uit Instagram!

Wat vinden anderen van mijn 1:1 coaching?

Hele fijne strategiesessie gehad! Heel veel mooie en goeie tips gehad! Zoveel bruikbare informatie gekregen waar ik echt heel veel mee kan! Jessica heeft echt geduld om naar je verhaal te luisteren en te kijken naar wat je wensen en behoeftes zijn. Zo kan ik Instagram beter inzetten voor mijn business

Nicole Matthijsse – Typmiep Nicole

Na meerdere coaching sessies en webinars had ik er nog maar weinig vertrouwen in dat het zakelijk inzetten van Instagram voor mij weggelegd was. Maar na het gesprek met Jessica was het vuur weer terug en ben ik wederom vastbesloten om er iets van te maken! Ze heeft me concrete stappen en doelen gegeven, zodat ik me er eerst rustiger aan bekend mee kan maken en me er zekerder in kan gaan voelen. Ik zou deze sessie aan iedereen aanraden.  Jessica, dank je wel! Dankzij jouw vuur is mijn vuur weer aangewakkerd. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

Soraya – AWSOME Virtual Assistant

Als beginnend ondernemer liep ik vast op de te nemen stappen. Met name op het organiseren van mijn social media en hoe maak ik contact met mogelijke klanten. Jessica heeft me geholpen hierin helderheid te krijgen en m’n mindset om te buigen. Ook had ze een aantal praktische tips voor me. Waardevolle sessie die me zeker verder heeft geholpen!

Trea Dekker – TreaOnline

De pakketten

Pakket 1
Vliegende Start: 1x coaching

Je hebt de basis van Instagram onder de knie en bent regelmatig zichtbaar, maar wilt dit nog meer vanuit flow & fun gaan inzetten. Nog meer ideale klanten aantrekken, maar zichtbaar zijn op Instagram voelt als een ‘moetje’. Je hebt vragen waar je alleen niet uitkomt.

Maak een Vliegende Start met een losse 1:1 coaching voor €150,- excl. BTW

Pakket 2
Next Level: 2x coaching

Je wilt jouw Instagram Next Level inzetten. Meer vanuit flow & fun hiernaar kijken zonder dat het zwaar voelt. Laat Instagram voor jou werken!
In sessie 1 maken we een Vliegende Start, maar we pakken door en gaan de resultaten in sessie 2 bespreken en samen maken we een plan van aanpak die bij jou past!

Zet jouw Instagram next level in met 2x een 1:1 coaching van €295,- excl. BTW

 Pakket 3
All in: 3x coaching

Jij wilt ALL IN! Jij wilt dat Instagram voor jou gaat werken. Dat jouw ideale klant naar jou toe komt, terwijl jij Instagram gebruikt als FUN platform! We duiken in sessie 1 in jouw Instagram en maken een planning. We bepalen een strategie die helemaal vanuit flow & fun voor jou werkt in sessie 2 & 3!

Verwacht een (liefdevolle) schop onder jouw Insta-kont en zichtbaar resultaat na deze 3 sessies!

Ga ALL IN en kies voor 3x 1:1 coaching van €375,- excl. BTW

Over mij

Ik ben Jessica van Diggelen en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen zag ik vreselijk op tegen het zichtbaar worden online. Ik besloot mezelf uit te dagen en dagelijks zichtbaar te zijn met selfies en vlogs. Hiermee ontdekte ik een succes formule die ervoor zorgde dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde en dat terwijl ik weinig tijd kwijt was en FUN had.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. 

 

Heb je nog vragen?
Stuur me een PM via Instagram of een mailtje naar info@jessworks.nl

 

Ik daag jou uit om actie te ondernemen! Let’s go!
Je hoeft het namelijk niet zelf uit te zoeken..