Haal meer klanten en meer bereik uit jouw Instagram!

Download het gratis e-book

In dit e-book deel ik 5 business tips waarmee jouw Instagram kunt laten groeien.

5 business tips om jouw online zichtbaarheid een boost te geven vanuit flow & fun!

Hoe mooi zou het zijn als…

…jouw ideale klant vanzelf naar jou toe komt op Instagram, zonder dat je dagelijks zichtbaar bent?
…je precies weet hoe je online zichtbaar kunt zijn?
…je minder tijd kwijt bent aan Instagram?

Voor wie is dit e-book?

Mijn e-book is voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en iedereen die Instagram zakelijk willen inzetten.

Jij wilt het verschil maken op Instagram en zonder dat het zwaar voelt jezelf laten zien op dit platform.

Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Toen Jessica haar e-book met 5 business tips om online zichtbaarheid te boosten online had staan, wilde ik hem graag meteen lezen.
Jessica laat dagelijks op Instagram zien dat ze het leuk vindt om online zichtbaar te zijn en Instagram in te zetten voor haar bedrijf.
Ik wist dus zeker dat er waardevolle tips in het e-book zouden staan.

Nu ik het e-book gelezen heb, heb ik hele praktische tips waar ik gebruik van kan maken in mijn eigen business. Soms heb je gewoon even een wake-up call nodig en dat geeft Jessica met dit e-book. Je krijgt meteen weer zin om aan de slag te gaan met je eigen online zichtbaarheid. Jessica doet alles zelf uit flow & fun en dat straalt er vanaf en brengt ze ook op je over. Ik heb onwijs veel zin om meer uit Instagram te gaan halen, maar vanuit plezier dit keer!

Fabiënne Breevaart

Online ondernemer, Fabiënne Breevaart Academy

Hi, ik ben Jessica!

Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn katje Lola en man Rick in de mediastad Hilversum en deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen zag ik vreselijk op tegen het online zichtbaar worden. Ik besloot mezelf uit te dagen om dagelijks zichtbaar te zijn met selfies en vlogs. Hierdoor ontdekte ik een succesformule die er voor zorgde dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde en dat terwijl ik weinig tijd kwijt was en FUN had.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost en zo meer klanten aan te trekken! Op jouw voorwaarden.

Dit doe ik zelf ook en het werkt! Ik doe daarom geen ‘keiharde sales’. Mijn ideale klant weet mij te vinden, omdat ik weet wie ik aanspreek.

Download het gratis e-book

In mijn gratis e-book deel ik 5 business tips waarmee je jouw Instagram kunt laten groeien.

Waardoor jouw ideale klant vanzelf naar jou toekomt!

In het e-book leer je:
  • Hoe je jouw ideale klant aantrekt op Instagram met een online strategie die bij jou past!
  • Waarom het zo belangrijk is om te ondernemen met een power mindset om maximaal klanten aan te trekken!
  • Hoe je online zichtbaar kunt zijn, 100% vanuit flow & fun!
  • Hoe je jezelf consequent zichtbaar zet op Instagram, zonder dat je hier elke dag mee bezig bent!
  • Hoe ik mijn Instagram binnen een korte tijd zo snel heb laten groeien: zonder advertenties!