Van ‘moetje’ naar Flow & Fun
met jouw Instagram

5 business tips om jouw online zichtbaarheid een boost te geven: vanuit flow & fun!

Hoe mooi zou het zijn als..

 …jouw ideale klant vanzelf naar jou toe komt op Instagram?
…je precies weet hoe je vanuit flow & fun online zichtbaar kunt zijn?
…je minder tijd kwijt bent aan Instagram?

Download het gratis e-book

In dit e-book deel ik 5 business tips waarmee je vanuit flow & fun aan jouw online zichtbaarheid kan werken op Instagram. 

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de
privacyverklaring.

Voor wie is dit e-book?

Mijn e-book is voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en iedereen die Instagram vanuit flow & fun zakelijk willen inzetten. Jij wilt het verschil maken op Instagram en zonder dat het zwaar voelt jezelf laten zien op dit platform. Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Toen Jessica haar e-book met 5 business tips om online zichtbaarheid te boosten online had staan, wilde ik hem graag meteen lezen.
Jessica laat dagelijks op Instagram zien dat ze het leuk vindt om online zichtbaar te zijn en Instagram in te zetten voor haar bedrijf.
Ik wist dus zeker dat er waardevolle tips in het e-book zouden staan. 

Nu ik het e-book gelezen heb, heb ik hele praktische tips waar ik gebruik van kan maken in mijn eigen business. Soms heb je gewoon even een wake-up call nodig en dat geeft Jessica met dit e-book. Je krijgt meteen weer zin om aan de slag te gaan met je eigen online zichtbaarheid. Jessica doet alles zelf uit flow & fun en dat straalt er vanaf en brengt ze ook op je over. Ik heb onwijs veel zin om meer uit Instagram te gaan halen, maar vanuit plezier dit keer!

Fabiënne Breevaart

Online ondernemer, Fabiënne Breevaart Academy

Hi, ik ben Jessica!

Ik ben Jessica van Diggelen en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen zag ik vreselijk op tegen het online zichtbaar worden. Ik besloot mezelf uit te dagen om dagelijks zichtbaar te zijn met selfies en vlogs. Hierdoor ontdekte ik een succesformule die er voor zorgde dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde en dat terwijl ik weinig tijd kwijt was en FUN had.

Mijn missie is om zoveel mogelijk  ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. 

Dit doe ik zelf ook en het werkt! Ik doe daarom geen ‘keiharde sales’. Mijn ideale klant weet mij te vinden, omdat ik weet wie ik aanspreek.

Download het gratis e-book

In mijn gratis e-book deel ik 5 business tips waarmee je vanuit flow & fun aan jouw online zichtbaarheid kan werken.

Waardoor jouw ideale klant vanzelf naar jou toekomt!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

In het e-book leer je:

  • Hoe je jouw ideale klant aantrekt op Instagram met een online strategie die bij jou past!
  • Waarom het zo belangrijk is om te ondernemen met een power mindset om maximaal klanten aan te trekken!
  • Hoe je online zichtbaar kunt zijn, 100% vanuit flow & fun!
  • Hoe je jezelf consequent zichtbaar zet op Instagram, zonder dat je hier elke dag mee bezig bent!
  • Hoe ik mijn Instagram binnen een korte tijd zo snel heb laten groeien: zonder advertenties!