GIFs maken van jezelf

december 16, 2021

Hoe maak ik snel en simpel eigen GIFs van mezelf?

Deze vraag kreeg ik regelmatig van andere ondernemers toen ik mijn eigen gemaakte GIFjes en stickers ging gebruiken op Instagram. Helaas was het toen niet heel erg snel en makkelijk gedaan. Samen met mijn vriend (fotograaf) heb ik een hele set opgebouwd in de huiskamer met een greenscreen en zijn we de hele dag bezig geweest met de video opnames voor mijn eigen GIFjes. Daarna dacht ik dat het meeste werk erop zat, maar helaas begon het toen pas. Dure en ingewikkelde online tools en programma’s hadden we nodig om alle video’s precies uit te knippen en het om te zetten naar een GIF-video. Dit moest sneller kunnen!

Dat is gelukt. We hebben een manier gevonden dat je letterlijk binnen 10 minuten met alleen een mobiel, zonder een greenscreen of moeilijke programma’s een GIFje van jezelf kunt opnemen en deze direct als GIF kunt opslaan. Hoe? Dat leer je in de online cursus ‘Maak je eigen GIFjes!

Wat leveren GIFjes jouw bedrijf op?

Niet alleen is het onwijs leuk om jouw eigen GIFjes en stickers te hebben en te gebruiken op bijvoorbeeld Instagram. Daarnaast kun je jouw eigen GIFjes ook weer strategisch inzetten en gebruiken om jouw online zichtbaarheid een MEGA BOOST te geven op een hele originele manier! Zo leer je in de cursus hoe je jouw GIFjes ook slim kunt inzetten op jouw social media kanalen, op je website en in e-mailmarketing. Zo haal je echt alles uit jouw eigen GIFjes en trek je zo meer klanten aan op een leuke manier.

Wat leer ik in deze online cursus?

 • Na het volgen van deze cursus krijgt jouw online zichtbaarheid direct een mega boost, want je hebt minimaal 6 GIFs en stickers gemaakt die iedereen kan gebruiken.
 • Na het volgen van deze online cursus, heb je jouw eigen unieke GIFjes op Instagram, Snapchat, TikTok en Whatsapp staan! Ook heb je handige lifehacks geleerd die je veel eerder had willen weten!
 • Met een extreem simpel format neem je snel met jouw mobiel een GIFje op, zonder greenscreen!
 • Maak binnen 10 minuten jouw eigen GIFje.
 • Leer hoe je super effectief GIFjes kunt inzetten voor jouw business.

Wat krijg ik als ik aan de slag ga met deze online cursus?

 • Toegang tot de online omgeving;
 • 5 online modules met video’s en praktische opdrachten;
 • Een online werkboek met de opdrachten, voorbeelden en handige tips;
 • Onbeperkt toegang, zodat je in jouw eigen tempo de online training kunt volgen en deze er later weer bij kunt pakken;
 • Tijdelijk met een bonusvideo om nog meer uit jouw gemaakte GIFjes en stickers te halen!
 • Last but not least: bakken energie & inspiratie van mij om jouw eigen GIFjes te maken!

Geloof me, het is niet alleen waanzinnig leuk, maar stiekem ook erg verslavend om met jouw eigen GIFjes & stickers aan de slag te gaan. Wil je voorbeelden zien hoe je jouw gemaakte GIFs kunt inzetten op bijvoorbeeld Instagram? Check deze video voor mijn gemaakte GIF-stickers die ik inzet op Instagram en check deze video voor mijn gemaakte GIF-video’s die ik inzet op Instagram.

Laten we samen aan de slag gaan om jouw eigen GIFs en GIF-stickers te maken. Daarnaast geef je jouw online zichtbaarheid een mega boost kun je jezelf op een originele en authentieke manier laten zien,

Zie ik jou snel in de online cursus ‘Maak je eigen GIFjes’?

Bekijk hier de video wat er allemaal in de cursus zit. Heb je vragen? Stuur me dan een DM via Instagram. Tot snel!

Haal meer klanten uit Instagram

Haal meer klanten uit Instagram

Hoe haal ik meer klanten uit Instagram? Deze vraag krijg ik bijna dagelijks van mijn volgers of klanten. Helaas heb ik niet 1 simpel antwoord voor je. Wel is het zeker...

Lees meer
De switch van VA naar coach..

De switch van VA naar coach..

Van Virtual Assistant naar online coach, mijn verhaal: Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik het wist, ik wilde niet meer voor een baas werken. Van de een op andere...

Lees meer