Domeinnaam check kvk

september 22, 2020

Een afspraak bij de KVK maken voor mijn eigen KVK nummer..

Nu kan ik niet meer terug en vind het spannend, maar heb er zoveel zin in! Vergeet niet een domeinnaam check kvk te doen voordat je een afspraak maakt..

Op vrijdag 18 september heb ik alles online ingevuld bij de KVK en staat mijn aanvraag klaar voor verzending.

Als alles klopt, kom ik op een pagina waar ik de afspraak bij de KVK kan maken bij de KVK in Almere, Utrecht of Amsterdam. Echter kan ik daar pas over 4 a 6 weken terecht voor een afspraak en dat duurt me echt te lang! Ik kijk even bij de andere KVK vestigingen en zie dat KVK Eindhoven komende dinsdag nog plek heeft. Dus plan ik die afspraak meteen in.

Je afspraak
Je hebt een afspraak op 22 september 2020 om 14:15 uur op ons kantoor in Eindhoven (John F. Kennedylaan 2). KVK neemt in maximaal 25 minuten de inschrijving met je door.

Nu is het echt!

Helaas doen mijn vriend en ik aan een alcohol vrije maand, maar dit gaan we daarna goed vieren met een goed fles wijn!

Dinsdag 22 sept zit ik om 12.30u in de auto, het is 1u13min rijden en ik wil op tijd zijn. Ik neem mijn laptop mee, mocht ik veel te vroeg zijn kan ik daar nog even werken. Het zal mij in ieder geval niet gebeuren dat ik te laat ben voor deze afspraak.

Toch wel licht gespannen zit ik in de auto. Iedereen zegt dat ik hier echt van moet genieten, maar ik vind het toch ook wel een beetje eng. Gedachten zoals ‘kan ik dit wel?” en ‘waar begin ik aan?’ spoken door mijn hoofd..

Iets voor 14.00u kom ik aan bij de KVK en zie dat er 6 andere mensen zitten te wachten.

14.10u wordt ik omgeroepen door een aardige man die me een ruimte in meeneemt waar 6 schotten staan met werkplekken met diverse KVK-medewerkers. Hij gaat achter zijn scherm zitten en ik kan via een ander scherm met hem meekijken tegenover hem.

‘Mevrouw, we gaan de gegevens even samen doorlopen en mocht u vragen hebben stelt u ze gerust’..

Ik zit daar toch wel met zweethandjes in de angst dat er iets niet goed gaat of niet geaccordeerd wordt!

We lopen overal doorheen: persoonlijke gegevens, bedrijfsnaam/domeinnaam en hij neemt de tijd om alles uit te leggen:

‘JessWorks’ gaat in op 01/10/2020, komende donderdag kan je naar https://www.kvk.nl/zoeken/ en dan kan je via jouw bedrijfsnaam jouw KVK nummer opzoeken. Verder krijg je op de post alle informatie en de factuur van €50,- die je moet betalen voor de kosten om een KVK nummer aan te vragen.

1 week na je KVK inschrijving krijg je een brief thuisgestuurd van de belastingdienst dat je bent aangemeld om je BTW te betalen.

Binnen 20 minuten sta ik weer buiten met een mapje van de KVK met algemene informatie. Omdat het toch de eerste keer is dat ik voor mezelf begin neem ik dit enorm serieus.

Althans, eerst natuurlijk even een selfie bij de auto maken en die naar iedereen appen want ik ben me toch een partij trots op mezelf!

Als ik thuis ben ga ik meteen naar https://ondernemersplein.kvk.nl/ – Bedrijf Starten – Webinars & video’s.

Hier vind ik de Webinar: een eigen bedrijf starten: https://ondernemersplein.kvk.nl/webinars-en-videos/een-eigen-bedrijf-starten/

Dit is een aanrader om te kijken. Ja, ik weet dat het bijna 1 uur duurt, maar het is fijn om te zien wat er allemaal bij komt kijken en er werden vragen beantwoord die ik ook had. Ook zie je startende ondernemers en hoe zij met met de belastingdienst omgaan.

Want laten we eerlijk zijn, alle zaken omtrent de belastingdienst blijven saai, maar het is noodzakelijk dat je dit wel begrijpt als je voor jezelf gaat starten.

Leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker 😉

Lees meer tips in mijn blogs over domeinnaam check kvk / een bedrijfsnaam verzinnen.

Social Media JessWorks

Volg je mij al op alle Social media kanalen? Ik blog, vlog en geef zakelijke tips

op Instagram en zijn wij al connectie op LinkedIn?