Maak je eigen GIFjes!

Binnen 10 minuten jouw eigen GIFjes & stickers,
zonder greenscreen of ingewikkelde programma’s.

Doe mee met de online cursus ‘Maak je eigen GIFjes’.

Tijdelijk van €127,- nu voor maar €47,-

Maak je eigen GIFjes!

Binnen 10 minuten jouw eigen GIFjes & stickers,
zonder greenscreen of ingewikkelde programma’s.

Doe mee met de online cursus ‘Maak je eigen GIFjes’.

Tijdelijk van €147,- nu voor maar €47,-

Wat leveren GIFjes jouw business op?

Niet alleen is het onwijs leuk om jouw eigen GIFjes en stickers te hebben en te gebruiken op bijvoorbeeld Instagram. Daarnaast kun je jouw eigen GIFjes ook weer strategisch inzetten en gebruiken om jouw online zichtbaarheid een MEGA BOOST te geven op een hele originele en leuke manier! Zo leer je in de cursus hoe je jouw GIFjes ook slim kunt inzetten op jouw social media kanalen, op je website en in e-mailmarketing. Zo haal je echt alles uit jouw eigen GIFjes en trek je zo meer klanten aan op een leuke manier.

Ga VIRAL met jouw eigen GIFjes!

Zo hebben mijn eigen GIFjes & stickers al ruim 170 miljoen views internationaal

“Ik zag de toffe gifjes van Jessworks al een paar keer voorbij komen en dacht “Dat is tof, dat wil ik ook!” Alleen maakte ik een grote fout. Ik dacht dat Google ik wel even, daar heb ik geen cursus voor nodig. Fout! Na ’s avonds uren op internet gezocht te hebben, was ik nog geen steek verder. Toch maar die cursus aangeschaft, dat had ik veel eerder moeten doen!

Jessica legt heel duidelijk alle stappen uit die je moet doen om een gifje te maken. Plus ze geeft heel veel inspiratie over wat voor gifjes je allemaal kan maken. Wat mij betreft, echt een aanrader!”

Marieke

Webdesign

“Omdat ik best een “insta newbie” ben was ik op zoek naar leuke inspiratie en kwam ik Jessica’s Insta tegen. Mij vielen heel snel haar leuke gifjes op. Dus niet lang geaarzeld, de cursus gekocht en helemaal blij ei hier!

Ik had een hoop lol met de opnames en de handleiding en de video’s zijn super helder, ook voor non-pro’s. Ik had wat technische uitdagingen tussendoor en Jessica was er altijd voor me om even met me mee te denken over oplossingen. Ik zeg: top cursus van een echte insta expert! Thanks Jessica, nog steeds blij met mijn eigen gifjes.”

Melanie

People & Culture Consultancy & Coaching

‘Maak je eigen GIFjes!’ Cursus

online te volgen

€47,-

exclusief BTW (ipv €127,-)

» 5 online video modules + bonus module

» Praktische opdrachten (maak 6 eigen GIFjes & stickers)

» Werkboek met de opdrachten. Vol met tips, voorbeelden & handige lifehacks

» Onbeperkt toegang

Wil jij jouw personal branding een BOOST geven met jouw eigen GIFjes?

Zonder een professionele setting of greenscreen, thuis jouw eigen GIFjes opnemen met alleen je mobiel en een toffe outfit? Dat kan!

In deze cursus leer ik je 4 verschillende manieren om jouw personal branding met behulp van jouw eigen stickers en GIFjes te versterken.
Je leert stap voor stap hoe je dit zelf kunt doen. Snel en makkelijk!

Na het volgen van deze online cursus heb je minimaal 6 stickers & GIFjes gemaakt en heb je geleerd hoe je binnen no-time nog meer kunt maken. Daarnaast leer je hoe iedereen deze kan gebruiken op Instagram, Whatsapp, TikTok en Snapchat! Vergeet het inhuren van een duur bedrijf en ga zelf vanuit flow & fun aan de slag met jouw GIFjes.

Nu met een bonusvideo om NOG MEER uit jouw GIFjes te halen!
De cursus zit vol concrete tips, handige lifehacks, voorbeelden en praktische opdrachten. Let’s go!

Dit vinden anderen van de GIFjes Cursus:

“Via Instagram ben ik JessWorks gaan volgen. Zij deelt voor mij interessante onderwerpen waar ik wat aan heb. Ze brengt de boodschap duidelijk en spontaan over. Zo ook haar GIFjes cursus. Ze triggerde mij met leuke weetjes en voorbeeld GIFjes van haar zelf. Dit is de reden geweest dat ik deze cursus heb gevolgd. De cursus is erg leerzaam en door haar duidelijke uitleg erg makkelijk te volgen. Voor een ieder die graag wil leren hoe hij/zij GIFjes kan maken, raad ik deze cursus zeker aan. Jessica is een hele leuke, spontane en deskundige vrouw. Zij weet waar ze het over heeft. En ze maakt altijd tijd voor je indien je vragen hebt. Echt een aanrader!”

Sita

Content Marketeer

“Wat ben ik blij dat ik zowel de Insta Flow Cursus als de Gifjes cursus heb gedaan bij Jessica. Ze legt het zo fijn uit. Ik kon met al mijn vragen gewoon bij haar terecht. Ze nam echt de moeite. En haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk. Maar het allerbelangrijkste, ik heb er veel van geleerd. Nu nog even doorpakken met mijzelf online te laten zien, en dan komt het mede door de cursus wel goed ????. Ik zou tegen anderen willen zeggen, twijfel niet maar doe het gewoon. Je leert er zoveel van!”

Linda

Business coaching

Wat krijg ik?

 • Toegang tot de online omgeving;
 • 5 online modules met video’s en praktische opdrachten;
 • Een online werkboek met de opdrachten, voorbeelden en handige tips;
 • Onbeperkt toegang, zodat je in jouw eigen tempo de online training kunt volgen en deze er later weer bij kunt pakken;
 • Tijdelijk met een bonusvideo om nog meer uit jouw gemaakte GIFjes en stickers te halen!
 • Last but not least: bakken energie & inspiratie van mij om jouw eigen GIFjes te maken!

Wat ga ik bereiken na deze cursus?

 • Na het volgen van deze cursus krijgt jouw online zichtbaarheid direct een mega boost, want je hebt minimaal 6 GIFs en stickers gemaakt die iedereen kan gebruiken.
 • Na het volgen van deze online cursus, heb je jouw eigen unieke GIFjes op Instagram, Snapchat, TikTok en Whatsapp staan! Ook heb je handige lifehacks geleerd die je veel eerder had willen weten!
 • Met een extreem simpel format neem je snel met jouw mobiel een GIFje op, zonder greenscreen!
 • Maak binnen 10 minuten jouw eigen GIFje.
 • Leer hoe je super effectief GIFjes kunt inzetten voor jouw business.

Inhoud van de GIFjes Cursus:

 • Module 1: Maak een sticker
 • Module 2: Maak een GIF-sticker
 • Module 3: Maak een GIFje van jezelf met achtergrond
 • Module 4: Maak een GIFje van jezelf met een transparante achtergrond
 • Module 5: Zo krijg je jouw GIFjes in de online database
 • Bonus Module: Zo haal je nog meer uit jouw eigen GIFjes!

‘GIF jouw business een BOOST!’

Over mij

Toen ik begon met ondernemen zag ik vreselijk op tegen het online zichtbaar worden. Ik besloot mezelf uit te dagen en dagelijks zichtbaar te zijn op Instagram met selfies en vlogs. Hiermee ontdekte ik een succesformule die ervoor zorgde dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde en dat terwijl ik weinig tijd kwijt was en FUN had.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost.

Dit doe ik zelf ook en het werkt! Ik doe daarom geen ‘keiharde sales’. Mijn ideale klant weet mij te vinden, omdat ik weet wie ik aanspreek.

“Wat een fijne cursus! De video’s zijn makkelijk te volgen en het wordt heel duidelijk uitgelegd. Ik kan nu eindelijk mijn eigen GIFjes maken in mijn eigen brand kleuren. Ik vind het een meerwaarde dat je altijd toegang blijft houden tot de cursus, zodat je het er weer bij kunt pakken als je het even niet meer weet. Ik raad deze cursus iedereen aan die op een originele manier meer bereik wilt creëren.“

Marcella

Branding & Design

“Mijn twijfel om de GIFjes cursus aan te schaffen was: zou ik dat wel kunnen met alleen een telefoon en geen technische kennis? Na het volgen van deze cursus was deze twijfel volledig weg. Het is echt super goed te doen en je wordt stap voor stap meegenomen.

Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen! Als je geen bedrijf hebt is het gewoon humor om te maken zodat je ze in je stories kunt gebruiken. Ik zit in een branche waar niet zoveel gifjes voor bestaan dus echt leuk om nu toepasbare gifjes te hebben.. Enne ze gaan viral!“

Jill

Dierentherapeut

Veelgestelde vragen:

Hoe lang duurt de online cursus?

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot de online cursus. Daarna kan je starten met het volgen van de modules. Elke module bestaat uit een videoles van ongeveer 10 minuten en een praktische opdracht. Je kunt de cursus online en op jouw tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Je hebt een mobiel, een laptop/computer en een toffe outfit nodig! In deze cursus leer je heel snel & gemakkelijk jouw eigen GIFjes te maken ZONDER een greenscreen, ZONDER dure apparatuur en ZONDER ingewikkelde programma’s.

Wanneer de start de cursus?

Na het kopen van deze cursus ontvang je direct een mail met de bevestiging en een mail met je inloggegevens voor de online cursus. Hiermee kun je direct inloggen. Je kunt de cursus online en op jouw tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail.

Mijn bedrijf staat niet geregistreerd in Nederland. Kan ik me dan ook aanmelden?

Jazeker, dat is mogelijk. Veel cursisten komen uit België en vaak ook uit andere landen. Als je jouw gegevens invult op de betaalpagina wordt de BTW automatisch verlegd waardoor je 0% BTW betaalt. 

‘Let’s go! Je hoeft het GIFjes wiel niet zelf uit te vinden..’