Business Flow Academy

Binnen 3 maanden leer ik je stap voor stap om jouw business succesvol neer te zetten: volledig vanuit flow! Praktische templates voor sales, (online) marketing, business strategieën en een power mindset. Dit alles in combinatie met online 1-op-1 en groepscoaching. 

De online Academy waarin je leert hoe je vanuit flow succesvol gaat ondernemen en leven. Verwacht persoonlijke en zakelijke groei!

We starten op maandag 5 september en er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.

Jij wilt minder hard werken, meer geld omzetten en vooral NEXT LEVEL gaan met jouw business!
Het is hoog tijd. Tijd om voor jezelf te gaan kiezen en niet alles zelf uit te zoeken..

Zelf was ik op zoek als groeiende ondernemer naar een combinatie van 1:1 coaching, connectie met likemindet ondernemers EN een academy waarin je leert jouw business snel op te schalen. Die combinatie kon ik niet vinden, maar door mijn kennis en investeringen in diverse cursussen, opleidingen en coaching samen te voegen, heb ik de Business Flow Academy ontwikkeld.

Je leert in 10 online modules hoe ik mijn bedrijf snel heb geautomatiseerd, meer klanten aantrek EN nu volledig onderneem vanuit flow:
op mijn voorwaarden.
We gaan samen aan de slag om dit ook voor jouw bedrijf te realiseren.

Je bent niet gaan ondernemen om nog harder te werken, om overweldigend te raken door alle taken die bij het ondernemerschap komen kijken en daardoor jouw groei en succes op een laag pitje blijft staan. Je bent gaan ondernemen om het verschil te maken!
Volledig op jouw voorwaarden! Te werken als het jou uitkomt, te werken met de allerleukste klanten en de vrijheid te ervaren die je zo hebt verdiend. Ook om inkomen te hebben als je vrij of ziek bent. Dit is mogelijk, ook voor jou! 

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

Succesvol ondernemen op jouw voorwaarden

Meer vrijheid, meer geld verdienen, minder hard werken en vooral volledig vanuit flow ondernemen. En met de grootste LOL!

Je denkt als ondernemer dat je keihard moet werken, dat het heel lang duurt voordat je succesvol kunt zijn en dat dit niet voor iedereen weggelegd is. 

Je maakt je zorgen over jouw inkomen, je durft geen vrij of vakantie te nemen, je werkt met klanten omdat het moet, maar droomt stiekem van iets anders. Je zou wel vrijheid willen ervaren maar weet niet hoe je dit moet doen..

Ik herken het, toen ik startte als ondernemer was dit ook mijn leven. Al snel kwam ik erachter dat het anders kon en nu leef en onderneem ik 100% vanuit flow met elke dag veel FUN! 

Dit kan jij ook! Het lijkt mij onwijs leuk om jou dit te leren en samen met jou de komende 3 maanden aan jouw business te werken.

Hoe zou je je voelen als..

 • Je de vrijheid ervaart in jouw onderneming waarvan je al zo lang droomt
 • Jij bepaalt wanneer je werkt
 • Je geld verdiend, ook als je vrij of ziek bent
 • Jij bepaalt met wie je werkt
 • Je geen keuzes hoeft te maken en jij jouw onderneming inricht zoals jij dat wilt
 • Jij de baas bent over jouw leven en onderneming en je daar sterkt door voelt
 • Je vol gas energie hebt en plezier ervaart met wat je doet

Doe mee met de Business Flow Academy!

 

 

Wat kun je verwachten?

12 weken coaching: online groeps Q&A’s en 1:1 sessies waarin ik jou coach en je mij al jouw vragen kunt stellen;

Krijg toegang tot de online academy met 10 modules, 30+ videolessen boordevol templates & strategieën;

Wordt onderdeel van een community met likeminded vrouwelijke ondernemers
(vind jouw business buddy, nieuwe klant of samenwerking!);

Je leert over marketing, sales, mindset, online zichtbaarheid, personal branding, het vinden van jouw perfecte klant,
Instagram voor je te laten werken, video content, jouw aanbod goed neerzetten, e-mailmarketing, automatiseren,
starten met een podcast, meer conversie uit jouw website te halen en nog veel meer!

Inhoud van Business Flow Academy:

 • Module 1: Creëer die power mindset
 • Module 2: Leef & onderneem vanuit Flow
 • Module 3: Zet jouw Personal Branding goed in
 • Module 4: Trek jouw ideale klant vanzelf aan
 • Module 5: Laat Instagram voor jou werken
 • Module 6: Haal meer klanten uit jouw online zichtbaarheid
 • Module 7: Video content met fun!
 • Module 8: Zet jouw aanbod ijzersterk neer
 • Module 9: Haal meer conversie uit jouw website
 • Module 10: Strategisch inzetten van
  e-mailmarketing

   

 • Bonus module: start met jouw eigen podcast
 • Bonus: diverse Masterclasses van andere expert onderneemsters (met onderwerpen zoals: creëer jouw cursus, video’s editen en fix your legal stuff!)

 

Ik geloof niet dat je keihard moet werken en dat het heel veel tijd kost om succesvol te ondernemen.
Als je de juiste keuzes neemt en durft te investeren, kan je ontzettend hard en snel groeien. Zo heb ik mijn business ook binnen no time laten groeien. Ik had ervoor kunnen kiezen om alles zelf uit te gaan zoeken, maar dat had mij heel veel tijd en energie gekost.
Daarom kies ik er zelf voor om te investeren. Om samen te werken met een business coach. Om het niet alleen te doen!

MAAR.. het komt niet vanzelf aanwaaien. Het betekent niet dat ik je al mijn strategieën en templates geef en dat jij binnen no-time succes onderneemt. Je moet het willen! Je moet doorzettingsvermogen hebben en in jezelf kunnen geloven. Als jij mij dit kunt beloven, dan kan ik jou beloven dat er waanzinnige dingen in jouw leven (en onderneming) gaan gebeuren de komende periode! 

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

De Business Flow Academy

De Business Flow Academy is een enorm waardevol en compleet business programma. Ik laat je stap voor stap zien hoe je jouw business succesvol kunt inzetten: op jouw voorwaarden.
Dit scheelt jou heel veel uitzoekwerk, tijd, energie & geld.

Dit krijg je allemaal:

 • Connectie met likemindet vrouwelijke ondernemers die door hetzelfde proces gaan (vind jouw business buddy!)
 • 10 online modules met 30+ videolessen, praktische opdrachten, werkboeken, templates en diverse masterclasses.
 • Coaching 1 op 1. We starten het traject met een 1:1 kick-off sessie om jouw doelen te bepalen en een planning te maken.
  In totaal hebben we 4x een online 1:1 sessie waarin ik jou help om de juiste richting te kiezen die bij jou past. Tijdens deze sessies kun je jouw vragen aan mij stellen. Je krijgt strategisch advies van mij en ik coach jou door alle twijfels heen.
 • Groepscoaching. Elke 2 weken hebben we een online coaching sessie met de groep (in totaal 6x). In deze sessie zorg ik ervoor dat je extra focus en motivatie krijgt voor jouw doelen en zullen we de online modules bespreken die zijn gemaakt. 

En daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de Academy!

Dat betekent dat je na de 3 maanden ook toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt). 

Yes, ik schrijf me in!

Schrijf je nu in en krijg:

✅ Toegang tot de online Academy t.w.v. €1500,-
✅ 6x online groepscoaching met Jessica t.w.v. €600,-
✅ 4x online 1:1 sessie met Jessica t.w.v. €675,-
✅ 3x Masterclass expert ondernemers t.w.v. €100,-
✅ BONUS module: starten met podcast t.w.v. €100,-

 

Totale waarde van €2.975,-

Nu voor slechts 1750,-

Of je kiest voor 3 termijnen van 585,-
of 6 termijnen van 295,-

Over mij

Ik ben Jessica van Diggelen en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen werkte ik 40/50 uur per week, deed ik alles zelf en had ik een onrealistische of geen planning. Ik rende achter de feiten aan en voelde geen controle over mijn business. 

Nu is dat volledig anders! Ik onderneem succesvol op mijn voorwaarden en weet hoe en waar ik mijn energie aan wil besteden. Dit kan jij ook!

Ik heb heel veel zin om samen met jou de komende tijd aan jouw business te werken. Op naar heel veel persoonlijke en zakelijke groei. Dit heeft mij ook zoveel gebracht en dat gun ik iedereen.

Volledig leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Zonder concessies te doen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te ondernemen vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. 

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Je ontvangt na het aanmelden direct een mail met alle informatie over de coachingsmomenten. Dit traject duurt 12 weken: maandag 5 sept t/m vrijdag 25 nov. Na jouw aanmelding ontvang je direct een mail met een persoonlijke inlog en toegang tot de online Academy. Je kunt de Academy online en op jouw tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang. 

Wat als ik niet bij de online groepscoaching aanwezig kan zijn?

Alle groepscoachings momenten worden opgenomen en je krijgt na elke sessie de opname toegestuurd, of je nou aanwezig was of niet. Voor deze sessie ontvang je een mail met alle informatie en de mogelijkheid om jouw vragen te stellen, deze zal ik in de sessie beantwoorden.

Wat kost de Business Flow Academy?

De normale investering voor de Business Flow Academy is 2975 euro exclusief btw. Maak je van dit aanbod gebruik dan is jouw investering slechts 1750 euro exclusief btw.

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail. 

Andere vragen?

Stuur me een DM via Instagram of stuur een mailtje naar info@jessworks.nl

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij:

Toen ik besloot, met mijn ongelofelijk impulsieve brein, om virtual assistant te worden wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik wilde alles leren, alles gelijk al kunnen en ik wilde IEDEREEN helpen. Toen ik research ging doen naar virtual assistants kwam ik bijna gelijk bij Jess terecht, wauw haar attitude sprak mij zo erg aan! Ik dacht JA van haar kan ik veel leren, en WIL ik veel leren. Toen ik zag dat ze al gestart was met de BFA dacht ik meteen, dit heb ik nodig. Voor de prijs moest ik even achter mijn oren krabben als nog studerende 24 jarige chick zonder andere verdiensten dan een DUO lening maar ik kan je vertellen, DIT WAS HET GELD MEER DAN WAARD!!

Tijdens de 1:1 coaching gesprekken kon Jess mij goed een richting op sturen als ik even iets te veel wilde of zorgen maakte om iets wat totaal niet nodig was. Van geen idee wat ik wilde doen en uitstralen en wie mijn ideale klant is naar –> mijn eigen identiteit laten shinen in de niche die precies bij mij past, met de branding die DITISFRANKA uitstraalt en dit allemaal met de Jess quote in gedachte ” niets moet, alles mag”. Ik weet door de BFA precies welke richting ik op wil gaan, op mijn eigen tijd en precies waar ik mij prettig bij voel. Ik heb nog een lange weg te gaan en ik vind het zo prettig dat ik alle modules later wanneer ik nog verder ben er weer bij kan pakken. 

Ik zal de BFA zeker aanraden aan iedereen die net zoals ik, teveel zelf wil doen en vast zit door haar eigen bullshit belemmeringen waardoor door alles chaos je niet met plezier met je business bezig kan. Ondernemen vanuit flow, wat Jess beloofd, heeft ze precies waargemaakt. En wil jij dit nou ook, ongeacht in welke fase je zit van je bedrijf, dan is de BFA zeker een aanrader!

Jess, zo erg bedankt voor al jouw hulp en goh wat heb jij mij ook aan het lachen gemaakt. Het waren een heerlijke 3 maanden en hieruit heb ik niet alleen met jou, maar ook met de andere in de groep connecties gelegd en ben ik zelfs samenwerkingen gestart. Jij hebt mijn business een super start gegeven met veel schoppen onder mijn kont en hierdoor begin ik mijn business journey met de juiste mindset en de juiste tools. DANKJEWEL

Franka

createwithfayva

“Door mee te doen met de BFA heb ik grote stappen kunnen zetten in mijn bedrijf. De praktische informatie in de cursus en de coachingsgesprekken hebben mij echt next level gebracht.

Jessica denkt mee hoe je jezelf, je aanbod en je bedrijf zo sterk mogelijk kan neerzetten. Zij inspireert, motiveert en geeft je net dat duwtje om verder te gaan. Ook de groepscoaching is zeer waardevol. Allemaal verschillende ondernemers, met verschillende bedrijven waaruit mooie samenwerkingen ontstaan en je veel inspiratie en ideeën opdoet.

Kortom, wil jij verder met je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Stap in de BFA en zeker weten dat je gaat groeien.”

Arlette

Arlettes_planning_assistance

Wat ben ik blij dat ik mezelf dit heb gegund! 

Voorafgaand aan de BFA had ik mijn twijfels. Ik had tot die tijd alles zelf gedaan en nu liep ik vast. Ik stond open voor een coach maar niet zo zeer voor een hele groep met ondernemers. Na een kennismaking call met Jessica heb ik direct ‘ja’ gezegd. 

Nu, 3 maanden verder had ik dit voor geen goud willen missen! 

In de online Academy zijn 10 modules die je op je eigen tempo kunt doorlopen. Ondanks dat ik dacht het meeste al wel te weten heb ik hier heel veel van geleerd. Jessica legt alles in super duidelijke video’s uit. 

Ik heb in 3 maanden tijd een nieuwe site gelanceerd, sales- en marketing funnels gebouwd, sales strategieën uitgeschreven en mijn diensten aangepast en uitgebreid. Ook heb ik veel gewerkt aan mindset. Hier ben ik mijzelf absoluut tegen gekomen!

De 1:1 sessies zijn heel fijn! Met een lach en een traan. Jessica denkt mee en komt met echt fijne en eerlijke adviezen. Naast de 1:1 calls mocht ik 24/7 e-mails, appjes of DM’s sturen waarna ik binnen een dag hele uitgebreide feedback kreeg! Vaak met een schermopname of voicememo. Super fijn, want zo kan je direct door! De Academy, Jessica en de groep heeft mij enorm veel gebracht! 

De support van iedereen en het meedenken met elkaar maakt elke groepscall weer een feestje! Jessica, onwijs bedankt voor alle stappen die ik samen met jou heb mogen zetten! Mocht je nog twijfelen!? DOEN!

Jaimy

Touchinterieur

Na de eerste maanden in het ondernemerschap overwoog ik om contact te zoeken met een businesscoach en ik had Jessica al een tijdje op het oog vanwege haar enthousiasme en echtheid. Toen zij de BFA introduceerde, besloot ik mij gelijk in te schrijven. Ik had al ja gezegd, voor er überhaupt een prijs bekend was. Die strategie wilde ik zelf ook wel toepassen Bleek achteraf helemaal geen strategie te zijn, maar gewoon een gevalletje van vergeten

Het goud van dit traject zit in de combinatie. In de coaching helpt Jessica je om je ideeën in concrete acties en aanbod om te zetten. Verder helpt ze je ook om daadwerkelijk tot actie over te gaan en niet in de denkfase te blijven hangen. De strategie die er bij hoort om het daadwerkelijk te lanceren zit allemaal in de online academy, die je op eigen tijd en tempo kan oppakken. Net waar jij op dat moment aan toe bent. De BFA is dus een perfect programma voor de ondernemer die wil dat haar idee een succesvolle product wordt.

Judith

jk_virtualassistant

Ik volgde Jessica al een tijdje, zij straalde zoveel energie uit als ze vertelde over de BFA cursus, dat sprak mij enorm aan. Ik zag de onderwerpen van de modules en heb me daarna op de wachtlijst gezet. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Iets wat ik heel belangrijk vind als iemand mijn coach wordt. 

Behalve het volgen van de modules ga je ook aan de slag met jezelf en werk je AAN je bedrijf. Precies waar ik behoefte aan had. Werken aan. mijn mindset en een online cursus neerzetten. 

Jessica helpt je bij het bedenken van de stappen die bij je passen tijdens de 1:1 coaching, je mag appen of mailen voor advies en ze reageert supersnel. Ze is heel erg betrokken! Ook de groepssessies waren heel fijn. Leuk om van elkaar te horen hoe het gaat, elkaar helpen en zelfs samenwerken. 

Ik heb grote stappen gezet in mijn mindset EN…mijn online cursus ‘maak je eigen 3D design’ is gelanceerd!
Kortom, gun jezelf de begeleiding van Jessica en start met de BFA cursus!!

Marcella

marcreative.nl

Wat ben ik blij dat ik in februari ben ingestapt bij Jessica haar Business Flow Academy.

In januari heb ik mij ingeschreven bij De KVK. Ik was er helemaal klaar voor.. dacht ik. Maar eigenlijk liep ik meteen vast. Hoe kom ik aan klanten, met welk product/dienst begin ik mezelf aan te bieden, hoe gaan ze mij vinden, vind ik dat wat ik wil aanbieden eigenlijk wel echt leuk.
Allemaal belemmerende gedachten waar ik geen antwoord op had.

Voor mijn 1 op 1 gesprek met Jessica wist ik eigenlijk al dat ik wou instappen. Maar na ons gesprek was het mij helemaal duidelijk. Jessica was voor mij de persoon die ik zocht. Ze luistert niet alleen naar je, ze hoort je ook echt. Daarnaast is ze duidelijk, geduldig en heeft ze veel kennis.

De Business Flow Academy heeft mij alles gebracht waar ik in januari tegenaan liep. Ik weet hoe ik aan klanten kom, ik weet welke producten/diensten ik nu wil aanbieden en welke ik naar de toekomst schuif, ik weet wat ik leuk vind en hoe ik mijn bedrijf wil neerzetten en dat alles op mijn manier.

Marijke

Bymisspluis