Business Flow Academy

De BFA is dé online Academy waarin je leert hoe je op jouw voorwaarden succesvol gaat ondernemen en leven. In slechts 3 maanden mag je een enorme boost in persoonlijke en zakelijke groei verwachten!

In de BFA staat namelijk niet alleen alles op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei. Ik leer je ook nog eens hoe jij gaat denken als een echte ondernemer, waardoor je als persoon transformeert!

Business Flow Academy

De BFA is dé online Academy waarin je leert hoe je op jouw voorwaarden succesvol gaat ondernemen en leven. In slechts 3 maanden mag je een enorme boost in persoonlijke en zakelijke groei verwachten!

In de BFA staat namelijk niet alleen alles op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei. Ik leer je ook nog eens hoe jij gaat denken als een echte ondernemer, waardoor je als persoon transformeert!

Jij wilt minder hard werken, meer geld omzetten en vooral NEXT LEVEL gaan met jouw business! Het is hoog tijd. Tijd om voor jezelf te kiezen en niet alles zelf uit te zoeken..

Je leert in de BFA hoe ik mijn bedrijf snel heb geautomatiseerd, meer klanten aantrekt EN nu volledig onderneem: op mijn voorwaarden. We gaan samen aan de slag om dit ook voor jouw bedrijf te realiseren.

Je bent niet gaan ondernemen om nog harder te werken, om overweldigd te raken door alle taken die bij het ondernemerschap komen kijken en daardoor jouw groei en succes op een laag pitje blijft staan. Je bent gaan ondernemen om het verschil te maken! Volledig op jouw voorwaarden! Te werken als het jou uitkomt, te werken met de allerleukste klanten en de vrijheid te ervaren die je zo hebt verdiend. Ook om inkomen te hebben als je vrij of ziek bent. Dit is mogelijk, ook voor jou. Krijg meer grip op jouw (online) business.

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

Succesvol ondernemen op jouw voorwaarden

Meer vrijheid, meer geld verdienen, minder hard werken en vooral volledig op jouw voorwaarden ondernemen. En met de grootste LOL!

Je denkt als ondernemer dat je keihard moet werken, dat het heel lang duurt voordat je succesvol kunt zijn en dat dit niet voor iedereen weggelegd is.

Je maakt je zorgen over jouw inkomen, je durft geen vrij of vakantie te nemen, je werkt met klanten omdat het moet, maar droomt stiekem van iets anders. Je zou wel vrijheid willen ervaren maar weet niet hoe je dit moet doen..

Ik herken het, toen ik startte als ondernemer was dit ook mijn leven. Al snel kwam ik erachter dat het anders kon en nu leef en onderneem ik 100% op mijn voorwaarden op een chille manier!

Dit kan jij ook! Het lijkt mij onwijs leuk om jou dit te leren en samen met jou de komende 3 maanden aan jouw business te werken.

Hoe zou je je voelen als..

 • Je de vrijheid ervaart in jouw onderneming waarvan je al zo lang droomt
 • Jij bepaalt wanneer je werkt en hoeveel je werkt
 • Je geld verdiend, ook als je vrij of ziek bent
 • Jij bepaalt met wie je werkt
 • Je geen keuzes hoeft te maken en jij jouw onderneming inricht zoals jij dat wilt
 • Jij de baas bent over jouw leven en onderneming en je daar sterkt door voelt
 • Je vol gas energie hebt en plezier ervaart met wat je doet

Doe mee met de Business Flow Academy!

De BFA heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik ben gegroeid op het gebied van mindset en strategie, wat ik ook weer kan doorgeven aan mijn eigen klanten. Jessica is een hele goede coach. Ze is erg toegankelijk en duidelijk, dat is fijn. Tips en adviezen waar je direct wat mee kan. De online groepscalls zijn echt een feestje. We leerden veel van elkaar en van Jessica. Je bent geen nummertje voor haar. Ik zou iedere startende ondernemer, of ondernemer die wil groeien, het BFA traject aanraden bij Jessica!

Martje | Content Creator & Mama

Voordat ik begon aan de BFA begon twijfelde ik of het het juiste moment was om met de BFA te starten. Dit omdat ik geen startende ondernemer meer was, maar ook niet een volledige werkweek beschikbaar had om vol gas te geven dmv de opleiding in mijn bedrijf. Na een eerlijk gesprek met Jessica besloot ik toch de sprong te wagen. De BFA heeft me waardevolle inzichten gegeven over mindset, strategie en het opbouwen van mijn online business. Ik heb geleerd hoe ik mijn netwerk kan vergroten en nieuwe klanten kan aantrekken. Jessica’s no-nonsense ondersteuning en begeleiding waren erg waardevol. Ik zou de BFA zeker aanbevelen aan startende ondernemers die hun online business willen opzetten of laten groeien. Het biedt waardevolle kennis en praktische tools voor succes.

Vera | Online Business Bouwer & Technisch VA

Ik twijfelde om deel te nemen aan de BFA, maar toen ik hoorde wat de waarde zou zijn was ik om. Daarbij is Jessica een top coach die goed meedenkt en praktisch ingesteld is. Ik heb geleerd hoe ik leiderschap neem in mijn business en kan het elke (startende) ondernemer aanraden! Jessica is de ratio die mij helpt als ik met mijn chaotische brein overhoop lig. Ik ben haar dankbaar voor alle hulp en motiverende peptalks.

Victoria | Lifestyle coach voor hoogsensitieve ondernemers

Toen ik begon met de BFA was ik vrij onzeker over alles; mijn aanbod, zichtbaar zijn, over mijzelf. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en het lukte mij niet om mijn content zo te krijgen dat ik de juiste contacten ermee aantrok. Dankzij het enthousiasme van Jessica tijdens de groepscalls en in de besloten Facebook-groep werd je gemotiveerd en op je gemak gesteld. Jessica luisterde altijd goed en stelde de juiste vragen. Door haar vragen en opmerkingen wist je langzaam je weg te vinden in waar je zelf heen wilt. Haar interesse was altijd echt en oprecht. Werken met Jessica was echt super fijn! Dankzij de BFA heb ik een helder beeld van mijn aanbod, weet ik hoe ik dat moet aanpakken en ben ik zelfverzekerder geworden in wat ik doe. Ik raad iedereen de BFA aan die worstelt met haar aanbod en wil ondernemen vanuit flow en fun!

Desiree | Virtual Assistant

Ik twijfelde eerst omdat ik ook al had geïnvesteerd in andere trajecten maar ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen. De wekelijkse call met de groep waren heel waardevol en gaven steun, motivatie en inspiratie. Voor mij een onmisbaar onderdeel. Ik beveel het traject echt aan startende ondernemers aan omdat het echt een vliegende start kan geven en het activeert je om meteen door te pakken met je bedrijf. Jessica is een superfijne coach met heel veel kennis die je graag een heel liefdevolle schop onder je kont geeft waardoor je echt de stappen maakt die je wel wil maken maar misschien toch eng vindt.

Mulyanah | CEO and founder Java Visagie

Wat kun je verwachten?

Je krijgt 3 maanden lang gratis toegang tot mijn online community met toffe winacties, challenges en interactieve opdrachten zodat je gemotiveerd blijft om stappen te zetten!

✓ Maandelijkse hebben we samen de online Q&A via Zoom, waarin je al je vragen mag stellen én er de mogelijkheid is tot hot-seat coaching! Zie dit als jouw maandelijkse dosis Jessica, waardoor je je na afloop getransformeerd voelt en weer aangezet bent om in actie te komen!

Connectie met like-minded vrouwelijke ondernemers die door hetzelfde proces gaan. In de community vind je niet alleen jouw business buddy’s om elkaar te stimuleren en aan te moedigen. En onderling worden ook veel diensten bij elkaar afgenomen, dus je vindt er direct je super leuke klanten! 

✓ Je krijgt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met 11 online modules: 40+ videolessen, praktische opdrachten, werkboeken, templates en diverse masterclasses.

Neem via deze link een kijkje achter de schermen in de online Academy.

✓ incl. de bonus module ‘Start met Podcasten’ + Bonus Masterclasses + extra business tips

Inhoud van de Business Flow Academy:

 • Module 1: Creëer die power mindset
 • Module 2: Leef & onderneem vanuit Flow
 • Module 3: Zet jouw Personal Branding goed in
 • Module 4: Trek jouw ideale klant vanzelf aan
 • Module 5: Laat Instagram voor jou werken
 • Module 6: Haal meer klanten uit jouw online zichtbaarheid
 • Module 7: Video content met fun!
 • Module 8: Zet jouw aanbod ijzersterk neer
 • Module 9: Haal meer conversie uit jouw website
 • Module 10: Strategisch inzetten van
  e-mailmarketing
 • Bonus module: start met jouw eigen podcast
 • Bonus: diverse Masterclasses van andere expert onderneemsters (met onderwerpen zoals: Adverteren, techniek, Meer inzicht in jouw Cijfers en Fix your legal stuff!)

Je krijgt onbeperkt toegang tot de Online Academy!

Dat betekent dat je na de 3 maanden ook toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt).

Ik geloof niet dat je keihard moet werken en dat het heel veel tijd kost om succesvol te ondernemen.

Als je de juiste keuzes neemt en durft te investeren, kan je ontzettend hard en snel groeien. Zo heb ik mijn business ook binnen no time laten groeien. Ik had ervoor kunnen kiezen om alles zelf uit te gaan zoeken, maar dat had mij heel veel tijd en energie gekost. Daarom kies ik er zelf voor om te investeren. Om samen te werken met een business coach. Om het niet alleen te doen!

MAAR.. het komt niet vanzelf aanwaaien. Het betekent niet dat ik je al mijn strategieën en templates geef en dat jij binnen no-time succes onderneemt. Je moet het willen! Je moet doorzettingsvermogen hebben en in jezelf kunnen geloven. Als jij mij dit kunt beloven, dan kan ik jou beloven dat er waanzinnige dingen in jouw leven (en onderneming) gaan gebeuren de komende periode!

De Business Flow Academy:

In de BFA staat namelijk niet alleen alles op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei. Ik leer je ook nog eens hoe jij gaat denken als een echte ondernemer, waardoor je als persoon transformeert.

✔️ Je krijgt 3 maanden lang gratis toegang tot mijn online community met toffe winacties, challenges en interactieve opdrachten zodat je gemotiveerd blijft om stappen te zetten

✔️ Maandelijkse hebben we samen de online Q&A via Zoom, waarin je al je vragen mag stellen én er de mogelijkheid is tot hot-seat coaching! Zie dit als jouw maandelijkse dosis Jessica, waardoor je je na afloop getransformeerd voelt en weer aangezet bent om in actie te komen!

✔️ Connectie met like-minded vrouwelijke ondernemers die door hetzelfde proces gaan. In de community vind je niet alleen jouw business buddy’s om elkaar te stimuleren en aan te moedigen. En onderling worden ook veel diensten bij elkaar afgenomen, dus je vindt er direct je super leuke klanten!

  En daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de Academy!

  Dat betekent dat je na de 3 maanden ook toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt).

  Yes, ik schrijf me in!

  Schrijf je nu in en krijg:

  ✔️ Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met 10+ modules ter waarde van 1997,- zodat jij gefocust werkt en precies weet welke stappen je nu te zetten hebt om een succesvolle online business op te zetten zonder keihard te werken!

  ✔️ 3 maanden lang toegang tot de groeiende online community met daarin like-minded vrouwelijke ondernemers waarin je direct je eerste klanten kan vinden én jouw nieuwe business buddy’s vindt. Zodat je aan elkaar kan optrekken & gelijkgestemden zodat je het niet alleen hoeft te doen. Samen ga je sneller! Ter waarde van 333,- 

  ✔️ Maandelijkse online Q&A (3 maanden lang) waarin jij al je vragen kunt stellen zodat jij in actie blijft om snel resultaat te behalen. Ik denk met jouw persoonlijk business mee en help je verder op het moment dat je het gevoel hebt dat je vastloopt. Ter waarde van 450,- 

  ✔️ Bonus modules; nooit meer zelf iets uitzoeken, zoals inzicht in cijfers, advies over legal documenten, succesvol adverteren op Insta & FB, techniek. Ter waarde van € 187,- 

  ✔️ En dat niet alleen, maar omdat ik ook hou van cadeautjes uitdelen krijg je van mij de Dreamplanner thuisgestuurd: Mijn geheime wapen voor de perfecte weekplanning zodat jij echt gaat ondernemen op jouw voorwaarden. Hallo rust! Ter waarde van 29,95

  Dit alles heeft een totaalwaarde van maar liefst €2996,95

  nu voor slechts 1197,-

  Of je kiest voor 3 maandtermijnen van 400,-
  of 5 termijnen van 245,- excl. BTW

  Dit is wat je krijgt:

  1

  Creëer een power mindset

  Creëer een power mindset, zodat jij zonder belemmerende overtuigingen en onzekerheden een succesvol bedrijf runt!

  Laat je oude identiteit los en stap in jouw nieuwe succesvolle versie. 

  Zodat je de durf voelt om geld aan te trekken en een succes online bedrijf te runnen!

  2

  Ondernemen op jouw voorwaarden

  Baas in jouw bedrijf! Zodat jij de CEO wordt en door het inzetten van online tools een groot deel van jouw bedrijf kunt automatiseren.

  Bepaal jouw spelregels, zodat je weet wat jouw voorwaarden zijn en je leert hoe je jouw droombedrijf realiseert dat je tijd, energie en lekker geld oplevert. 

  3

  Personal Branding

  Personal branding, zodat jij die expert rol pakt en jezelf nu echt authentiek op de markt zetten zonder harder te moeten schreeuwen.

  Ontdek wat jouw onderscheidende vermogen is en claim daarmee jouw expertstatus op de markt zodat je vanuit plezier en moeiteloosheid alle concurrentie achter je laat.

  4

  Ideale klant

  Trek alleen nog maar jouw ideale droomklant aan, zodat jij weet wie je aanspreekt en vooral ook wie niet.

  Ik leer je hoe je alleen nog maar klanten aantrekt die helemaal aangaan op jou, en waar jij daardoor energie van krijgt.

  5

  Online zichtbaarheid

  Online zichtbaarheid, zodat jij online organisch vet veel nieuwe potentiële klanten bereikt zonder (hoge) advertentiekosten.

  Bepaal jouw unieke strategie waarmee je slim en snel online klanten aantrekt. Terwijl je plezier hebt in het maken van content.

  6

  Instagram

  Instagram inzetten als marketing tool, zodat jij vanaf het terras kunt verkopen online.

  Trek moeiteloos klanten aan via Instagram.

  Ik deel mijn bewezen 8 stappen Sales Story strategie template met je!

  7

  Video Content

  Video’s, zodat je met plezier en gemak video’s opneemt voor jouw socials en online cursus/webinar.

  Door deze module neem jij met gemak en met plezier super video’s op die ervoor zorgen dat jouw potentiële klanten zich verbonden met je voelen en niets liever willen dan bij jou kopen.

  8

  Aanbod

  Aanbod, zodat je een stevige fundering hebt staan. Een duidelijke klantreis, waardoor je niet alleen meer nieuwe klanten aantrekt, maar ook meer uit jouw bestaande klanten haalt. 

  Creëer jouw eigen aanbod strategie zodat je je potentiële klant ‘klaarstoomt’ en bij je houdt tot het moment dat ze klaar zijn om jouw hoofd aanbod te kopen.

  9

  E-mailmarketing

  E-mailmarketing, zodat je een groot gedeelte kunt automatiseren in jouw online bedrijf en via deze weg nog meer geld kunt verdienen.

  Laat geautomatiseerde mail funnels ervoor zorgen dat je heel veel uur bespaard. Werk makkelijker en slimmer, niet harder.

  10

  Website

  Verkoop met gemak jouw aanbod direct vanaf je website, zodat je een platform hebt waar al jouw aanbod staat en geautomatiseerd klanten aantrekt.

  Bonus 1

  Podcast

  Start met podcasten, zodat je een succesvolle lange termijn strategie hebt waaruit je ook weer klanten kunt halen.

  Dit is een bonus module, omdat het geen standaard onderdeel is van een succesvol bedrijf en niet iedereen een podcast wil.

  Bonus 2

  Masterclass

  Extra business tips en online Masterclasses, zoals:

  – Fix your legal stuff

  – Meer inzicht in jouw Cijfers

  – Bespaar kostbare tijd met effectieve FB & IG advertenties

  – De technische kant van online ondernemen

  In iedere module vind je kant-en klare PDF templates en invulbare werkboeken die je stimuleren om direct de juiste actie te ondernemen. Dit bespaart je niet alleen heel veel uitzoekwerk, maar helpt je vooral om gefocust toe te werken naar jouw succesvolle online business. 

  Hoewel je de modules allemaal zelfstandig doorloopt, is de BFA absoluut een programma dat we samen doen met een groep gelijkgestemde ondernemers die net zo ambitieus zijn als jij om snel je online bedrijf te laten groeien.

  Over mij

  Ik ben Jessica en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

  Toen ik begon met ondernemen werkte ik 40/50 uur per week, deed ik alles zelf en had ik een onrealistische of geen planning. Ik rende achter de feiten aan en voelde geen controle over mijn business.

  Nu is dat volledig anders! Ik onderneem succesvol op mijn voorwaarden en weet hoe en waar ik mijn energie aan wil besteden. Dit kan jij ook!

  Ik heb heel veel zin om samen met jou de komende tijd aan jouw business te werken. Op naar heel veel persoonlijke en zakelijke groei. Dit heeft mij ook zoveel gebracht en dat gun ik iedereen.

  Volledig leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Zonder concessies te doen!

  Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te ondernemen op jouw voorwaarden. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost.

  Dit vinden anderen van de Business Flow Academy:

  De BFA is voor mij een waardevolle belevenis voor het leven. Erg fijn en leerzaam om in groepsverband stappen te zetten voor je eigen bedrijf. Wat een extra bonus voor mij is dat je altijd gebruik kan maken van de online academie welke ook tussentijds bijgewerkt en vernieuwd wordt. Zodat ik hier op mijn tijd aan kan werken.

  Jessica staat altijd voor al je vragen klaar, als je hier gebruik van wil maken, ze geeft dan een duidelijke uitleg om de manier wat jij prettig vindt.

  Christel

  Creatieve DTP'er & vormgever

  De twijfel was voor mij het financiële plaatje en na veel wikken en wegen en heen en weer geapp heb ik toch die stap genomen en heb daar geen moment spijt van gehad. Ik heb ontzettend veel geleerd; van mindset tot bullshit loslaten, van strategie bepalen en hierdoor te groeien. Instagram geleerd hoe die toe te passen om te posten, stories te maken, highlights te maken en nog zoooo veel meer. En heb nog veel modules te gaan maar vond mindset, bullshit loslaten, groeien en instagram het belangrijkste.

  De coaching van Jessica zou ik aan iedereen aanbevelen ongeacht waar ze staan in hun leven zowel persoonlijk als zakelijk. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen. Je bent iemand die zoveel positieve energie heeft en dat uitstraalt en weer doorgeeft. Je hebt ontzettend veel top ideeën die je zo uit je mouw schudt. Ik heb met je gelachen en gehuild. Je bent echt een hele goede coach en een mooi mens!

  Klarissa

  Virtual Assistant

  “In het begin twijfelde ik enorm of het de investering waard was. JA dat is het! Dubbel en dwars. Je krijgt niet alleen enorm veel praktische informatie over emailfunnels, videocontent en instagram, maar ook coaching gericht op jouw business. Ik wilde meer structuur, duidelijker aanbod neerzetten en als online ondernemer groeien. Door de 1:1 coaching en groepscoaching word je steeds weer getriggerd en geenthousiasmeerd om verder te bouwen aan je bedrijf. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost waardoor je ook meer durft en uit je comfortzone stapt! Ik heb nu een sterke basis neergezet van waaruit ik verder kan gaan groeien. Ik raad iedereen aan die nu start of 1 tot 2 jaar bezig is met zijn bedrijf deze BFA te gaan volgen. Je gaat echt stappen maken en het fundament van je bedrijf neerzetten.”

  Renate

  (SEO)tekstschrijver

  Jessica haar feedback en tips maar ook persoonlijke voicenotes, een WhatsApp bericht privé of via m’n Instastories als DM heb ik enorm gewaardeerd. Vooral de tijd en energie die zij mij gaf. De BFA had ik eerst los gekocht. Ik twijfelde om deel te nemen met de BFA omdat ik het geld eigenlijk niet had. Op de valreep tijdens m’n 1e vakantie ben ik last-minute toch ingestapt voor een aangepast tarief zodat ik wel kon deelnemen aan de groepscalls.

  Ik zou elke ondernemer die traject aanbevelen. Buiten dat dit online te volgen is op je eigen tempo is het enorm fijn om met gelijkgestemde te sparren of je ei kwijt te kunnen. Tijdens dit traject krijg ik ook de motivatie om te besluiten om uit loondienst te stappen na 15 jaar. Deze droom en gedachte had ik al vanaf 2021 maar nooit gedurfd. Dankzij de dames maar mede ook Jessica haar Mindset heb ik deze stap durven nemen. Één ding weet ik; ik doe het niet alleen.

  Angel

  Technisch VA

  Ik ben ontzettend blij dat ik de BFA heb gevolgd. Ik heb eigenlijk nog weinig in de leeromgeving gedaan, maar alleen alle 1:1 sessies hebben mij al enorm geholpen! Nu kan ik zelf knallen met de inhoud van de BFA en dat is ontzettend fijn omdat er geen deadline is.

  Wat ik heb geleerd is waar ik naartoe wil met mijn bedrijf, maar ook wat ik vooral niet wil. De BFA is top om hier echt een houvast aan te hebben met hoe je bepaalde dingen het beste kunt aanpakken.
  Ik zou aan iedereen die een eigen bedrijf heeft of wil starten, de BFA aanbevelen!

  Twijfel je? Start before you’re ready! Dat heb ik ook gedaan en ik ben Jessica eeuwig dankbaar!

  Iris

  Online ondernemer

  Veelgestelde vragen:

  Wanneer start het programma?

  Na jouw aanmelding, krijg je direct een inlog van de Online Academy. Je krijgt onbeperkt toegang tot de Academy! Dat betekent dat je na de 3 maanden ook toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt). Ook heb je direct toegang tot de online community waar je 3 maanden gratis toegang tot houdt. Daarin vind je de data van de online Q&A’s en kun je jouw vragen stellen.

  Wat als ik niet bij de online groepscoaching aanwezig kan zijn?

  Alle groepscoachings momenten worden opgenomen en deze opnames worden in de online omgeving gezet, of je nou aanwezig was of niet. In de online omgeving heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen, deze zal ik in de sessie beantwoorden.

  Wat kost de Business Flow Academy?

  De normale investering voor de Business Flow Academy is 2996,95 euro exclusief btw. Maak je van dit aanbod gebruik dan is jouw investering slechts 1197 euro exclusief btw. Dit mag je ook in 3 of 5 maandtermijnen betalen, je kunt zelf kiezen welke optie het beste voor jou is op de afrekenpagina.

  Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

  Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail.

  Andere vragen?

  Stuur me een DM via Instagram of stuur een mailtje naar info@jessworks.nl

  Toen ik besloot, met mijn ongelofelijk impulsieve brein, om virtual assistant te worden wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik wilde alles leren, alles gelijk al kunnen en ik wilde IEDEREEN helpen. Toen ik research ging doen naar virtual assistants kwam ik bijna gelijk bij Jess terecht, wauw haar attitude sprak mij zo erg aan! Ik dacht JA van haar kan ik veel leren, en WIL ik veel leren. Toen ik zag dat ze al gestart was met de BFA dacht ik meteen, dit heb ik nodig. Voor de prijs moest ik even achter mijn oren krabben als nog studerende 24 jarige chick zonder andere verdiensten dan een DUO lening maar ik kan je vertellen, DIT WAS HET GELD MEER DAN WAARD!!

  Jessica kan mij goed een richting opsturen als ik even iets te veel wilde of zorgen maakte om iets wat totaal niet nodig was. Van geen idee wat ik wilde doen en uitstralen en wie mijn ideale klant is naar –> mijn eigen identiteit laten shinen in de niche die precies bij mij past, met de branding die DITISFRANKA uitstraalt en dit allemaal met de Jess quote in gedachte ” niets moet, alles mag”. Ik weet door de BFA precies welke richting ik op wil gaan, op mijn eigen tijd en precies waar ik mij prettig bij voel. Ik heb nog een lange weg te gaan en ik vind het zo prettig dat ik alle modules later wanneer ik nog verder ben er weer bij kan pakken. 

  Ik zal de BFA zeker aanraden aan iedereen die net zoals ik, teveel zelf wil doen en vast zit door haar eigen bullshit belemmeringen waardoor door alles chaos je niet met plezier met je business bezig kan. Ondernemen vanuit flow, wat Jess beloofd, heeft ze precies waargemaakt. En wil jij dit nou ook, ongeacht in welke fase je zit van je bedrijf, dan is de BFA zeker een aanrader!

  Jess, zo erg bedankt voor al jouw hulp en goh wat heb jij mij ook aan het lachen gemaakt. Het waren een heerlijke 3 maanden en hieruit heb ik niet alleen met jou, maar ook met de andere in de groep connecties gelegd en ben ik zelfs samenwerkingen gestart. Jij hebt mijn business een super start gegeven met veel schoppen onder mijn kont en hierdoor begin ik mijn business journey met de juiste mindset en de juiste tools. DANKJEWEL

  Franka

  Virtual Assistant

  Door mee te doen met de BFA heb ik grote stappen kunnen zetten in mijn bedrijf. De praktische informatie in de cursus en de coaching hebben mij echt next level gebracht.

  Jessica denkt mee hoe je jezelf, je aanbod en je bedrijf zo sterk mogelijk kan neerzetten. Zij inspireert, motiveert en geeft je net dat duwtje om verder te gaan. De groepscoaching is zeer waardevol. Allemaal verschillende ondernemers, met verschillende bedrijven waaruit mooie samenwerkingen ontstaan en je veel inspiratie en ideeën opdoet.

  Kortom, wil jij verder met je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Stap in de BFA en zeker weten dat je gaat groeien.

  Arlette

  Verzekeringsexpert en Business Support

  Wat ben ik blij dat ik mezelf dit heb gegund!

  Na een kennismaking call met Jessica heb ik direct ‘ja’ gezegd. Nu, 3 maanden verder had ik dit voor geen goud willen missen!

  Ik heb in 3 maanden tijd een nieuwe site gelanceerd, sales- en marketing funnels gebouwd, sales strategieën uitgeschreven en mijn diensten aangepast en uitgebreid. Ook heb ik veel gewerkt aan mindset. Hier ben ik mijzelf absoluut tegen gekomen!

  De online sessies zijn heel fijn! Met een lach en een traan. Jessica denkt mee en komt met echt fijne en eerlijke adviezen. Naast de online calls mocht ik 24/7 vragen sturen waarna ik binnen een dag hele uitgebreide feedback kreeg! Vaak met een schermopname of voicememo. Super fijn, want zo kan je direct door!

  Jessica, onwijs bedankt voor alle stappen die ik samen met jou heb mogen zetten! Mocht je nog twijfelen!? DOEN!”

  Jaimy

  Interieurbusiness adviseur

  “Na de eerste maanden in het ondernemerschap overwoog ik om contact te zoeken met een business coach en ik had Jessica al een tijdje op het oog vanwege haar enthousiasme en echtheid. Ik had al ja gezegd, voor er überhaupt een prijs bekend was. Die strategie wilde ik zelf ook wel toepassen! Bleek achteraf helemaal geen strategie te zijn, maar gewoon een gevalletje van vergeten.

  In de online coaching helpt Jessica je om je ideeën in concrete acties en aanbod om te zetten. Verder helpt ze je ook om daadwerkelijk tot actie over te gaan en niet in de denkfase te blijven hangen. Dit is voor de ondernemer die wil dat haar idee een succesvolle product wordt.”

  Judith

  Social Media Coach

  “Ik volgde Jessica al een tijdje, zij straalde zoveel energie uit, dat sprak mij enorm aan. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Iets wat ik heel belangrijk vind als iemand mijn coach wordt.

  Je gaat aan de slag met jezelf en werk je AAN je bedrijf. Precies waar ik behoefte aan had. Werken aan mijn mindset en een online cursus neerzetten.

  Jessica helpt je bij het bedenken van de stappen die bij je passen tijdens de online coaching, je mag vragen stellen en ze reageert supersnel. Ze is heel erg betrokken!

  Ik heb grote stappen gezet in mijn mindset EN…mijn online cursus ‘maak je eigen 3D design’ is gelanceerd!
  Kortom, gun jezelf de begeleiding van Jessica!!”

  Marcella

  marcreative.nl

  “In januari heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Ik was er helemaal klaar voor.. dacht ik. Maar eigenlijk liep ik meteen vast. Hoe kom ik aan klanten, met welk product/dienst begin ik mezelf aan te bieden, hoe gaan ze mij vinden, vind ik dat wat ik wil aanbieden eigenlijk wel echt leuk. Allemaal belemmerende gedachten waar ik geen antwoord op had.

  Voor mijn kennismakingsgesprek met Jessica wist ik eigenlijk al dat ik wou instappen. Maar na ons gesprek was het mij helemaal duidelijk. Jessica was voor mij de persoon die ik zocht. Ze luistert niet alleen naar je, ze hoort je ook echt. Daarnaast is ze duidelijk, geduldig en heeft ze veel kennis.

  De coaching van Jessica heeft mij alles gebracht waar ik in januari tegenaan liep. Ik weet hoe ik aan klanten kom, ik weet welke producten/diensten ik nu wil aanbieden en welke ik naar de toekomst schuif, ik weet wat ik leuk vind en hoe ik mijn bedrijf wil neerzetten en dat alles op mijn manier.”

  Marijke

  ByMissPluis