Business Flow Academy

Binnen 3 maanden leer ik je stap voor stap om jouw online business succesvol neer te zetten: volledig op jouw voorwaarden!

Praktische templates voor sales, (online) marketing, business strategieën en een power mindset. Dit alles in combinatie met  een actieve online community met like-minded vrouwelijke ondernemers en een maandelijkse Q&A met Jessica.

De online Academy waarin je leert hoe je op jouw voorwaarden succesvol gaat ondernemen en leven. Verwacht persoonlijke en zakelijke groei!

Business Flow Academy

Binnen 3 maanden leer ik je stap voor stap om jouw online business succesvol neer te zetten: volledig op jouw voorwaarden!

Praktische templates voor sales, (online) marketing, business strategieën en een power mindset. Dit alles in combinatie met  een actieve online community met like-minded vrouwelijke ondernemers en een maandelijkse Q&A met Jessica.

De online Academy waarin je leert hoe je op jouw voorwaarden succesvol gaat ondernemen en leven. Verwacht persoonlijke en zakelijke groei!

Jij wilt minder hard werken, meer geld omzetten en vooral NEXT LEVEL gaan met jouw business! Het is hoog tijd. Tijd om voor jezelf te kiezen en niet alles zelf uit te zoeken..

Zelf was ik op zoek als groeiende ondernemer naar een combinatie van coaching, connectie met likemindet ondernemers EN een academy waarin je leert jouw business snel op te schalen. Die combinatie kon ik niet vinden, maar door mijn kennis en investeringen in diverse cursussen, opleidingen en coaching samen te voegen, heb ik de Business Flow Academy ontwikkeld.

Je leert in 10 online modules hoe ik mijn bedrijf snel heb geautomatiseerd, meer klanten aantrekt EN nu volledig onderneem vanuit flow: op mijn voorwaarden. We gaan samen aan de slag om dit ook voor jouw bedrijf te realiseren.

Je bent niet gaan ondernemen om nog harder te werken, om overweldigd te raken door alle taken die bij het ondernemerschap komen kijken en daardoor jouw groei en succes op een laag pitje blijft staan. Je bent gaan ondernemen om het verschil te maken! Volledig op jouw voorwaarden! Te werken als het jou uitkomt, te werken met de allerleukste klanten en de vrijheid te ervaren die je zo hebt verdiend. Ook om inkomen te hebben als je vrij of ziek bent. Dit is mogelijk, ook voor jou. Krijg meer grip op jouw (online) business.

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’

Succesvol ondernemen op jouw voorwaarden

Meer vrijheid, meer geld verdienen, minder hard werken en vooral volledig op jouw voorwaarden ondernemen. En met de grootste LOL!

Je denkt als ondernemer dat je keihard moet werken, dat het heel lang duurt voordat je succesvol kunt zijn en dat dit niet voor iedereen weggelegd is.

Je maakt je zorgen over jouw inkomen, je durft geen vrij of vakantie te nemen, je werkt met klanten omdat het moet, maar droomt stiekem van iets anders. Je zou wel vrijheid willen ervaren maar weet niet hoe je dit moet doen..

Ik herken het, toen ik startte als ondernemer was dit ook mijn leven. Al snel kwam ik erachter dat het anders kon en nu leef en onderneem ik 100% op mijn voorwaarden op een chille manier!

Dit kan jij ook! Het lijkt mij onwijs leuk om jou dit te leren en samen met jou de komende 3 maanden aan jouw business te werken.

Hoe zou je je voelen als..

 • Je de vrijheid ervaart in jouw onderneming waarvan je al zo lang droomt
 • Jij bepaalt wanneer je werkt en hoeveel je werkt
 • Je geld verdiend, ook als je vrij of ziek bent
 • Jij bepaalt met wie je werkt
 • Je geen keuzes hoeft te maken en jij jouw onderneming inricht zoals jij dat wilt
 • Jij de baas bent over jouw leven en onderneming en je daar sterkt door voelt
 • Je vol gas energie hebt en plezier ervaart met wat je doet

Doe mee met de Business Flow Academy!

De BFA heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik ben gegroeid op het gebied van mindset en strategie, wat ik ook weer kan doorgeven aan mijn eigen klanten. Jessica is een hele goede coach. Ze is erg toegankelijk en duidelijk, dat is fijn. Tips en adviezen waar je direct wat mee kan. De online groepscalls zijn echt een feestje. We leerden veel van elkaar en van Jessica. Je bent geen nummertje voor haar. Ik zou iedere startende ondernemer, of ondernemer die wil groeien, het BFA traject aanraden bij Jessica!

Martje | Content Creator & Mama

Voordat ik begon aan de BFA begon twijfelde ik of het het juiste moment was om met de BFA te starten. Dit omdat ik geen startende ondernemer meer was, maar ook niet een volledige werkweek beschikbaar had om vol gas te geven dmv de opleiding in mijn bedrijf. Na een eerlijk gesprek met Jessica besloot ik toch de sprong te wagen. De BFA heeft me waardevolle inzichten gegeven over mindset, strategie en het opbouwen van mijn online business. Ik heb geleerd hoe ik mijn netwerk kan vergroten en nieuwe klanten kan aantrekken. Jessica’s no-nonsense ondersteuning en begeleiding waren erg waardevol. Ik zou de BFA zeker aanbevelen aan startende ondernemers die hun online business willen opzetten of laten groeien. Het biedt waardevolle kennis en praktische tools voor succes.

Vera | Online Business Bouwer & Technisch VA

Ik twijfelde om deel te nemen aan de BFA, maar toen ik hoorde wat de waarde zou zijn was ik om. Daarbij is Jessica een top coach die goed meedenkt en praktisch ingesteld is. Ik heb geleerd hoe ik leiderschap neem in mijn business en kan het elke (startende) ondernemer aanraden! Jessica is de ratio die mij helpt als ik met mijn chaotische brein overhoop lig. Ik ben haar dankbaar voor alle hulp en motiverende peptalks.

Victoria | Lifestyle coach voor hoogsensitieve ondernemers

Toen ik begon met de BFA was ik vrij onzeker over alles; mijn aanbod, zichtbaar zijn, over mijzelf. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en het lukte mij niet om mijn content zo te krijgen dat ik de juiste contacten ermee aantrok. Dankzij het enthousiasme van Jessica tijdens de groepscalls en in de besloten Facebook-groep werd je gemotiveerd en op je gemak gesteld. Jessica luisterde altijd goed en stelde de juiste vragen. Door haar vragen en opmerkingen wist je langzaam je weg te vinden in waar je zelf heen wilt. Haar interesse was altijd echt en oprecht. Werken met Jessica was echt super fijn! Dankzij de BFA heb ik een helder beeld van mijn aanbod, weet ik hoe ik dat moet aanpakken en ben ik zelfverzekerder geworden in wat ik doe. Ik raad iedereen de BFA aan die worstelt met haar aanbod en wil ondernemen vanuit flow en fun!

Desiree | Virtual Assistant

Ik twijfelde eerst omdat ik ook al had geïnvesteerd in andere trajecten maar ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen. De wekelijkse call met de groep waren heel waardevol en gaven steun, motivatie en inspiratie. Voor mij een onmisbaar onderdeel. Ik beveel het traject echt aan startende ondernemers aan omdat het echt een vliegende start kan geven en het activeert je om meteen door te pakken met je bedrijf. Jessica is een superfijne coach met heel veel kennis die je graag een heel liefdevolle schop onder je kont geeft waardoor je echt de stappen maakt die je wel wil maken maar misschien toch eng vindt.

Mulyanah | CEO and founder Java Visagie

Wat kun je verwachten?

✔️ Online coaching: elke maand is er een online groeps Q&A via Zoom waarin je mij al jouw vragen kunt stellen en we met elkaar praktisch aan de slag gaan. Kun je er niet live bij zijn? Alle opnames komen in de online omgeving te staan. Deze videocalls duren 60 minuten per keer.

✔️ Krijg onbeperkt toegang tot de online academy met 11 modules, 30+ videolessen, praktische opdrachten, werkboeken, templates en diverse masterclasses (neem hier een kijkje achter de schermen) zodat je op jouw eigen tijd aan de slag kunt gaan met de groei van jouw online business;

✔️ Word onderdeel van een online community met like-minded vrouwelijke ondernemers, waarin je de connectie aan kunt gaan en vragen kunt stellen. Vind hier jouw nieuwe business buddy, klant of haal hier waardevolle vriendschappen uit. Ook wordt deze actieve online community waardevol gehouden door winacties, business tips en interactieve challenges zodat je er blijvend waarde uit kunt halen. Je krijgt 3 maanden gratis toegang tot deze online community;

✔️ Je leert over marketing, sales, mindset, online zichtbaarheid, personal branding, het vinden van klanten,
Instagram voor je te laten werken, video content, jouw aanbod goed neerzetten, e-mailmarketing, automatiseren,
starten met een podcast, meer conversie uit jouw website te halen en nog veel meer! Wees niet bang dat je dit alles binnen 3 maanden neer moet zetten, je doet alles op jouw tempo.

Inhoud van de Business Flow Academy:

 • Module 1: Creëer die power mindset
 • Module 2: Leef & onderneem vanuit Flow
 • Module 3: Zet jouw Personal Branding goed in
 • Module 4: Trek jouw ideale klant vanzelf aan
 • Module 5: Laat Instagram voor jou werken
 • Module 6: Haal meer klanten uit jouw online zichtbaarheid
 • Module 7: Video content met fun!
 • Module 8: Zet jouw aanbod ijzersterk neer
 • Module 9: Haal meer conversie uit jouw website
 • Module 10: Strategisch inzetten van
  e-mailmarketing
 • Bonus module: start met jouw eigen podcast
 • Bonus: diverse Masterclasses van andere expert onderneemsters (met onderwerpen zoals: Adverteren, techniek, Meer inzicht in jouw Cijfers en Fix your legal stuff!)

Je krijgt onbeperkt toegang tot de Online Academy!

Dat betekent dat je na de 3 maanden ook toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt).

Ik geloof niet dat je keihard moet werken en dat het heel veel tijd kost om succesvol te ondernemen.

Als je de juiste keuzes neemt en durft te investeren, kan je ontzettend hard en snel groeien. Zo heb ik mijn business ook binnen no time laten groeien. Ik had ervoor kunnen kiezen om alles zelf uit te gaan zoeken, maar dat had mij heel veel tijd en energie gekost. Daarom kies ik er zelf voor om te investeren. Om samen te werken met een business coach. Om het niet alleen te doen!

MAAR.. het komt niet vanzelf aanwaaien. Het betekent niet dat ik je al mijn strategieën en templates geef en dat jij binnen no-time succes onderneemt. Je moet het willen! Je moet doorzettingsvermogen hebben en in jezelf kunnen geloven. Als jij mij dit kunt beloven, dan kan ik jou beloven dat er waanzinnige dingen in jouw leven (en onderneming) gaan gebeuren de komende periode!

De Business Flow Academy:

De Business Flow Academy is een enorm waardevol en compleet business programma. Ik laat je stap voor stap zien hoe je jouw business succesvol kunt inzetten: op jouw voorwaarden. Dit scheelt jou heel veel uitzoekwerk, tijd, energie & geld.

Dit krijg je allemaal:

 • Connectie met likeminded vrouwelijke ondernemers die door hetzelfde proces gaan (vind jouw business buddy of klant!)
 • 11 online modules met 30+ videolessen, praktische opdrachten, werkboeken, templates en diverse masterclasses. Je krijgt onbeperkt toegang tot deze online Academy!
 • Online coaching. Tijdens de maandelijkse online Q&A sessie met de groep kun je jouw vragen stellen. Je krijgt strategisch advies van mij en ik coach jou door alle twijfels heen. Deze opnames komen in de online leeromgeving te staan.
 • Online community. Je komt in een actieve online community met andere gelijkgestemden vrouwelijke ondernemers waarin je zelf zo actief kunt zijn als jij daar behoefte aan hebt. Stel vragen, stel jezelf voor, doe jouw pitch en ontmoet jouw buddy’s of potentiële klanten. Doe mee met de winacties en interactieve opdrachten om zo alles uit de groei van jouw business te halen!

En daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de Academy!

Dat betekent dat je na de 3 maanden ook toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt).

Yes, ik schrijf me in!

Schrijf je nu in en krijg:

✔️ Onbeperkt toegang tot de online Academy t.w.v. €1500,-
✔️ Maandelijks een online Q&A met Jessica t.w.v. €250,-
✔️ Online community met like-minded ondernemers t.w.v. €250,-

Totale waarde van €2000,-

nu voor slechts 999,-

Of je kiest voor 6 maandtermijnen van 167,-
of 12 termijnen van 84,- excl. BTW

Dit is wat je krijgt:

1

Creëer een power mindset

Creëer een power mindset

Vision Board maken om jouw dromen & doelen helder te krijgen

Mindfulness: denk jezelf succesvol!

Money Mindset

Hoe je blijvend van je fysieke en mentale klachten afkomt door je emotionele blokkades op te ruimen

2

Ondernemen op jouw voorwaarden

Effectief werken: doe het niet alleen!

Maak van jezelf een prioriteit

Zo maak je een (week)planning

Zakelijk telefoonnummer + zakelijke bankrek. nummer

Online Tools

Online HIIT sessie met Mrs. Quality Time

3

Personal Branding

Laat jouw authentieke zelf zien

Zo vertel je jouw verhaal

Wat straal je uit?

Online masterclass: Brand it like a boss!

 

4

Ideale klant

Trek jouw ideale klant vanzelf aan

Maak een persona van jouw ideale klant

Wordt verliefd op jouw klanten

Zo vind je jouw klant: online community’s

 

5

Online zichtbaarheid

Haal meer klanten uit jouw online zichtbaarheid

Bepaal jouw strategie

Strategie bedenken en maken van content

Interactie aangaan met jouw volgers

Content slim vooruit plannen

6

Instagram

Laat Instagram voor jou werken!

Zichtbaar zijn op Insta

Jouw Instagram profiel

Statistieken & hashtags

Sales story’s die verkopen

Reels maken

 

7

Video Content

Video opname: behind the scenes & tips

Vloggen: behind the scenes & tips

Maak je eigen GIFs

Video opnames

Edit en ondertiteling video’s

8

Aanbod

Zet jouw aanbod ijzersterk neer!

Strategie gratis downloader

Strategie lancering

Sterke reviews

Creëer jouw online aanbod

 

9

E-mailmarketing

MailBlue: basis instellingen, site & engagement tracking

Formulier & automatisering maken

Strategie inhoud salesfunnel

Nieuwsbrief versturen

Masterclass: Time is Money

 

10

Website

Haal meer klanten, leads en verkoop uit jouw website!

Website: basis & home pagina

Salespagina’s

Gratis kennismakings- gesprek

Masterclass: De kortste weg om ervoor te zorgen dat jouw website er wél komt!

Bonus 1

Podcast

Start jouw eigen podcast

Strategie & inhoud

Kwaliteit podcast

Instellingen, opname en upload

Tips om alles uit jouw podcast te halen!

 

Bonus 2

Masterclass

Masterclass Fix your legal stuff – jurist Esmeralda

Masterclass Meer inzicht in jouw Cijfers – boekhouder Kirsten

Masterclass Bespaar kostbare tijd met effectieve FB & IG advertenties – ads expert

Masterclass De technische kant van online ondernemen

Over mij

Ik ben Jessica en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen werkte ik 40/50 uur per week, deed ik alles zelf en had ik een onrealistische of geen planning. Ik rende achter de feiten aan en voelde geen controle over mijn business.

Nu is dat volledig anders! Ik onderneem succesvol op mijn voorwaarden en weet hoe en waar ik mijn energie aan wil besteden. Dit kan jij ook!

Ik heb heel veel zin om samen met jou de komende tijd aan jouw business te werken. Op naar heel veel persoonlijke en zakelijke groei. Dit heeft mij ook zoveel gebracht en dat gun ik iedereen.

Volledig leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Zonder concessies te doen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te ondernemen op jouw voorwaarden. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost.

Dit vinden anderen van de Business Flow Academy:

De BFA is voor mij een waardevolle belevenis voor het leven. Erg fijn en leerzaam om in groepsverband stappen te zetten voor je eigen bedrijf. Wat een extra bonus voor mij is dat je altijd gebruik kan maken van de online academie welke ook tussentijds bijgewerkt en vernieuwd wordt. Zodat ik hier op mijn tijd aan kan werken.

Jessica staat altijd voor al je vragen klaar, als je hier gebruik van wil maken, ze geeft dan een duidelijke uitleg om de manier wat jij prettig vindt.

Christel

Creatieve DTP'er & vormgever

De twijfel was voor mij het financiële plaatje en na veel wikken en wegen en heen en weer geapp heb ik toch die stap genomen en heb daar geen moment spijt van gehad. Ik heb ontzettend veel geleerd; van mindset tot bullshit loslaten, van strategie bepalen en hierdoor te groeien. Instagram geleerd hoe die toe te passen om te posten, stories te maken, highlights te maken en nog zoooo veel meer. En heb nog veel modules te gaan maar vond mindset, bullshit loslaten, groeien en instagram het belangrijkste.

De coaching van Jessica zou ik aan iedereen aanbevelen ongeacht waar ze staan in hun leven zowel persoonlijk als zakelijk. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen. Je bent iemand die zoveel positieve energie heeft en dat uitstraalt en weer doorgeeft. Je hebt ontzettend veel top ideeën die je zo uit je mouw schudt. Ik heb met je gelachen en gehuild. Je bent echt een hele goede coach en een mooi mens!

Klarissa

Virtual Assistant

“In het begin twijfelde ik enorm of het de investering waard was. JA dat is het! Dubbel en dwars. Je krijgt niet alleen enorm veel praktische informatie over emailfunnels, videocontent en instagram, maar ook coaching gericht op jouw business. Ik wilde meer structuur, duidelijker aanbod neerzetten en als online ondernemer groeien. Door de 1:1 coaching en groepscoaching word je steeds weer getriggerd en geenthousiasmeerd om verder te bouwen aan je bedrijf. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost waardoor je ook meer durft en uit je comfortzone stapt! Ik heb nu een sterke basis neergezet van waaruit ik verder kan gaan groeien. Ik raad iedereen aan die nu start of 1 tot 2 jaar bezig is met zijn bedrijf deze BFA te gaan volgen. Je gaat echt stappen maken en het fundament van je bedrijf neerzetten.”

Renate

(SEO)tekstschrijver

Jessica haar feedback en tips maar ook persoonlijke voicenotes, een WhatsApp bericht privé of via m’n Instastories als DM heb ik enorm gewaardeerd. Vooral de tijd en energie die zij mij gaf. De BFA had ik eerst los gekocht. Ik twijfelde om deel te nemen met de BFA omdat ik het geld eigenlijk niet had. Op de valreep tijdens m’n 1e vakantie ben ik last-minute toch ingestapt voor een aangepast tarief zodat ik wel kon deelnemen aan de groepscalls.

Ik zou elke ondernemer die traject aanbevelen. Buiten dat dit online te volgen is op je eigen tempo is het enorm fijn om met gelijkgestemde te sparren of je ei kwijt te kunnen. Tijdens dit traject krijg ik ook de motivatie om te besluiten om uit loondienst te stappen na 15 jaar. Deze droom en gedachte had ik al vanaf 2021 maar nooit gedurfd. Dankzij de dames maar mede ook Jessica haar Mindset heb ik deze stap durven nemen. Één ding weet ik; ik doe het niet alleen.

Angel

Technisch VA

Ik ben ontzettend blij dat ik de BFA heb gevolgd. Ik heb eigenlijk nog weinig in de leeromgeving gedaan, maar alleen alle 1:1 sessies hebben mij al enorm geholpen! Nu kan ik zelf knallen met de inhoud van de BFA en dat is ontzettend fijn omdat er geen deadline is.

Wat ik heb geleerd is waar ik naartoe wil met mijn bedrijf, maar ook wat ik vooral niet wil. De BFA is top om hier echt een houvast aan te hebben met hoe je bepaalde dingen het beste kunt aanpakken.
Ik zou aan iedereen die een eigen bedrijf heeft of wil starten, de BFA aanbevelen!

Twijfel je? Start before you’re ready! Dat heb ik ook gedaan en ik ben Jessica eeuwig dankbaar!

Iris

Online ondernemer

Veelgestelde vragen:

Wanneer start het programma?

Na jouw aanmelding, krijg je direct een inlog van de Online Academy. Je krijgt onbeperkt toegang tot de Academy! Dat betekent dat je na de 3 maanden ook toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt). Ook heb je direct toegang tot de online community waar je 3 maanden gratis toegang tot houdt. Daarin vind je de data van de online Q&A’s en kun je jouw vragen stellen.

Wat als ik niet bij de online groepscoaching aanwezig kan zijn?

Alle groepscoachings momenten worden opgenomen en deze opnames worden in de online omgeving gezet, of je nou aanwezig was of niet. In de online omgeving heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen, deze zal ik in de sessie beantwoorden.

Wat kost de Business Flow Academy?

De normale investering voor de Business Flow Academy is 2000 euro exclusief btw. Maak je van dit aanbod gebruik dan is jouw investering slechts 999 euro exclusief btw. Dit mag je ook in maandtermijnen betalen.

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail.

Andere vragen?

Stuur me een DM via Instagram of stuur een mailtje naar info@jessworks.nl

Toen ik besloot, met mijn ongelofelijk impulsieve brein, om virtual assistant te worden wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik wilde alles leren, alles gelijk al kunnen en ik wilde IEDEREEN helpen. Toen ik research ging doen naar virtual assistants kwam ik bijna gelijk bij Jess terecht, wauw haar attitude sprak mij zo erg aan! Ik dacht JA van haar kan ik veel leren, en WIL ik veel leren. Toen ik zag dat ze al gestart was met de BFA dacht ik meteen, dit heb ik nodig. Voor de prijs moest ik even achter mijn oren krabben als nog studerende 24 jarige chick zonder andere verdiensten dan een DUO lening maar ik kan je vertellen, DIT WAS HET GELD MEER DAN WAARD!!

Jessica kan mij goed een richting opsturen als ik even iets te veel wilde of zorgen maakte om iets wat totaal niet nodig was. Van geen idee wat ik wilde doen en uitstralen en wie mijn ideale klant is naar –> mijn eigen identiteit laten shinen in de niche die precies bij mij past, met de branding die DITISFRANKA uitstraalt en dit allemaal met de Jess quote in gedachte ” niets moet, alles mag”. Ik weet door de BFA precies welke richting ik op wil gaan, op mijn eigen tijd en precies waar ik mij prettig bij voel. Ik heb nog een lange weg te gaan en ik vind het zo prettig dat ik alle modules later wanneer ik nog verder ben er weer bij kan pakken. 

Ik zal de BFA zeker aanraden aan iedereen die net zoals ik, teveel zelf wil doen en vast zit door haar eigen bullshit belemmeringen waardoor door alles chaos je niet met plezier met je business bezig kan. Ondernemen vanuit flow, wat Jess beloofd, heeft ze precies waargemaakt. En wil jij dit nou ook, ongeacht in welke fase je zit van je bedrijf, dan is de BFA zeker een aanrader!

Jess, zo erg bedankt voor al jouw hulp en goh wat heb jij mij ook aan het lachen gemaakt. Het waren een heerlijke 3 maanden en hieruit heb ik niet alleen met jou, maar ook met de andere in de groep connecties gelegd en ben ik zelfs samenwerkingen gestart. Jij hebt mijn business een super start gegeven met veel schoppen onder mijn kont en hierdoor begin ik mijn business journey met de juiste mindset en de juiste tools. DANKJEWEL

Franka

Virtual Assistant

Door mee te doen met de BFA heb ik grote stappen kunnen zetten in mijn bedrijf. De praktische informatie in de cursus en de coaching hebben mij echt next level gebracht.

Jessica denkt mee hoe je jezelf, je aanbod en je bedrijf zo sterk mogelijk kan neerzetten. Zij inspireert, motiveert en geeft je net dat duwtje om verder te gaan. De groepscoaching is zeer waardevol. Allemaal verschillende ondernemers, met verschillende bedrijven waaruit mooie samenwerkingen ontstaan en je veel inspiratie en ideeën opdoet.

Kortom, wil jij verder met je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Stap in de BFA en zeker weten dat je gaat groeien.

Arlette

Verzekeringsexpert en Business Support

Wat ben ik blij dat ik mezelf dit heb gegund!

Na een kennismaking call met Jessica heb ik direct ‘ja’ gezegd. Nu, 3 maanden verder had ik dit voor geen goud willen missen!

Ik heb in 3 maanden tijd een nieuwe site gelanceerd, sales- en marketing funnels gebouwd, sales strategieën uitgeschreven en mijn diensten aangepast en uitgebreid. Ook heb ik veel gewerkt aan mindset. Hier ben ik mijzelf absoluut tegen gekomen!

De online sessies zijn heel fijn! Met een lach en een traan. Jessica denkt mee en komt met echt fijne en eerlijke adviezen. Naast de online calls mocht ik 24/7 vragen sturen waarna ik binnen een dag hele uitgebreide feedback kreeg! Vaak met een schermopname of voicememo. Super fijn, want zo kan je direct door!

Jessica, onwijs bedankt voor alle stappen die ik samen met jou heb mogen zetten! Mocht je nog twijfelen!? DOEN!”

Jaimy

Interieurbusiness adviseur

“Na de eerste maanden in het ondernemerschap overwoog ik om contact te zoeken met een business coach en ik had Jessica al een tijdje op het oog vanwege haar enthousiasme en echtheid. Ik had al ja gezegd, voor er überhaupt een prijs bekend was. Die strategie wilde ik zelf ook wel toepassen! Bleek achteraf helemaal geen strategie te zijn, maar gewoon een gevalletje van vergeten.

In de online coaching helpt Jessica je om je ideeën in concrete acties en aanbod om te zetten. Verder helpt ze je ook om daadwerkelijk tot actie over te gaan en niet in de denkfase te blijven hangen. Dit is voor de ondernemer die wil dat haar idee een succesvolle product wordt.”

Judith

Social Media Coach

“Ik volgde Jessica al een tijdje, zij straalde zoveel energie uit, dat sprak mij enorm aan. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Iets wat ik heel belangrijk vind als iemand mijn coach wordt.

Je gaat aan de slag met jezelf en werk je AAN je bedrijf. Precies waar ik behoefte aan had. Werken aan mijn mindset en een online cursus neerzetten.

Jessica helpt je bij het bedenken van de stappen die bij je passen tijdens de online coaching, je mag vragen stellen en ze reageert supersnel. Ze is heel erg betrokken!

Ik heb grote stappen gezet in mijn mindset EN…mijn online cursus ‘maak je eigen 3D design’ is gelanceerd!
Kortom, gun jezelf de begeleiding van Jessica!!”

Marcella

marcreative.nl

“In januari heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Ik was er helemaal klaar voor.. dacht ik. Maar eigenlijk liep ik meteen vast. Hoe kom ik aan klanten, met welk product/dienst begin ik mezelf aan te bieden, hoe gaan ze mij vinden, vind ik dat wat ik wil aanbieden eigenlijk wel echt leuk. Allemaal belemmerende gedachten waar ik geen antwoord op had.

Voor mijn kennismakingsgesprek met Jessica wist ik eigenlijk al dat ik wou instappen. Maar na ons gesprek was het mij helemaal duidelijk. Jessica was voor mij de persoon die ik zocht. Ze luistert niet alleen naar je, ze hoort je ook echt. Daarnaast is ze duidelijk, geduldig en heeft ze veel kennis.

De coaching van Jessica heeft mij alles gebracht waar ik in januari tegenaan liep. Ik weet hoe ik aan klanten kom, ik weet welke producten/diensten ik nu wil aanbieden en welke ik naar de toekomst schuif, ik weet wat ik leuk vind en hoe ik mijn bedrijf wil neerzetten en dat alles op mijn manier.”

Marijke

ByMissPluis