Super tof dat je je hebt aangemeld voor mijn gratis masterclass!

Een bevestiging met alle informatie ontvang je zo in jouw mailbox.

Je moet nog even wachten voordat de masterclass plaatsvindt. Wil je in de tussentijd alvast jouw online business laten groeien? Dan heb ik nu een toffe aanbieding voor je:

Haal meer klanten en meer bereik uit jouw Instagram! Doe mee met de online ‘Insta Flow Cursus’. Leer in 7 praktische stappen hoe jij via social media meer klanten aantrekt voor jouw online business. Nu van 97,- voor maar 31,-!

Haal meer klanten en meer bereik uit jouw Instagram!

Voor wie is de Insta Flow Cursus?

De cursus is voor de vrouwelijke ondernemer die Instagram zakelijk wil inzetten. Of je nou net bent begonnen met ondernemen of al langer bezig bent. Jij wilt het verschil maken op Instagram, zonder dat het zwaar voelt jezelf laten zien op dit platform. Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Jij wilt vanuit meer klanten uit Instagram halen!

Na het volgen van deze online cursus heb je de tools om jezelf meer op Instagram te laten zien EN heb je 1 week content gemaakt.

Voor wie is de Insta Flow Cursus?

De cursus is voor de vrouwelijke ondernemer die Instagram zakelijk wil inzetten. Of je nou net bent begonnen met ondernemen of al langer bezig bent. Jij wilt het verschil maken op Instagram, zonder dat het zwaar voelt jezelf laten zien op dit platform. Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Jij wilt vanuit meer klanten uit Instagram halen!

Na het volgen van deze online cursus heb je de tools om jezelf meer op Instagram te laten zien EN heb je 1 week content gemaakt.

Iedereen zit op Instagram!

Stop met een losse flodder strategie en verdien geld op dit online social media platform.

Dit vinden anderen van de Insta Flow Cursus:

“De Insta Flow Cursus van Jessica is echt een hele fijne cursus. Het is overzichtelijk en Jessica legt alles heel duidelijk uit. Het werkboek wat erbij zit, zorgt ervoor dat je ook direct aan de slag gaat en stappen zet. Met de opdrachten uit het werkboek maak je een week content voor Instagram en dat brengt je op ideeën om meer te gaan delen. Super fijn, want als je deze berichten om de dag post, heb je 2 weken aan content gemaakt!

Bij de cursus zit ook een Instagram handleiding. Hier staat mega veel waardevolle informatie in over hoe alle functies van Instagram werken. Heel erg fijn om als naslagwerk te hebben na de cursus.

Jessica is enorm enthousiast en ze straalt uit dat ze graag wilt dat je leert Instagram vanuit flow & fun in te gaan zetten. Je krijgt zin om aan de slag te gaan hiermee! Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die meer uit haar Instagram wilt halen en dit met plezier wilt doen. Het is de investering meer dan waard!”

Fabiënne Breevaart

Online ondernemer, Fabiënne Breevaart Academy

“Ik vond de Insta Flow Cursus echt heel goed. Beknopt en gebruiksvriendelijk. Ik heb veel geleerd op een korte tijd en ben er onmiddellijk mee aan de slag gegaan. Ik ga helemaal van aanpak veranderen na het volgen van deze cursus. Ik heb er zoveel zin in. Het is een kleine investering met een groot resultaat. Ik raad iedereen deze cursus aan. Jessica is een zonnetje en heel naturel. Ik word echt goed gezind van haar. Gewoon DOEN!”

Kathleen

Auteur

Wat ga ik bereiken na deze cursus?

 • Je zet Instagram in op de manier die bij jou past, niets ‘moet’!
 • Na het volgen van de cursus maak je direct een giga kickstart, want je hebt een week aan content geschreven. Volhouden is daarna zoveel makkelijker!
 • Met de Insta Flow strategie groeien mijn klanten gemiddeld 10% in de eerste week! Stel je voor dat je dit resultaat week na week behaald.
 • Met een extreem simpel format haal je maximale sales uit je posts. Ik deel mijn power call 2 action strategie voor dubbel zoveel resultaat.
 • Leer hoe je super effectief Instagram inzet om klanten aan te trekken. In nog geen uur per week haal jij het maximale uit je kanaal!
 • Ik geef exclusief mijn Insta sales strategie weg waarmee je vanuit flow klanten haalt uit Instagram. Hierdoor heb je nooit meer het gevoel dat je ‘keiharde sales’ moet doen.

Wat krijg ik?

 • Onbeperkt toegang tot de online modules;
 • 7 online modules met video’s van tussen 5-10 minuten en praktische opdrachten;
 • Nu met een bonusvideo om succesvol te vloggen!
 • Een online werkboek met de opdrachten en schrijfruimte om de opdrachten in te vullen;
 • DE Instagram handleiding;
 • Onbeperkt & levenslang toegang, zodat je in jouw eigen tempo de online training kunt volgen en deze er later weer bij kunt pakken;
 • Last but not least: bakken energie & inspiratie van mij om op jouw manier online zichtbaar te worden en Instagram vanuit flow & fun in te gaan zetten!

Over mij

Toen ik begon met ondernemen zag ik vreselijk op tegen het online zichtbaar worden. Ik besloot mezelf uit te dagen en dagelijks zichtbaar te zijn op Instagram met selfies en vlogs. Hiermee ontdekte ik een succesformule die ervoor zorgde dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde en dat terwijl ik weinig tijd kwijt was en FUN had.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn op haar voorwaarden. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost.

Dit doe ik zelf ook en het werkt! Ik doe daarom geen ‘keiharde sales’. Mijn ideale klant weet mij te vinden, omdat ik weet wie ik aanspreek.

‘Haal meer klanten uit Instagram!’

“Wat ben ik blij dat ik zowel de Insta Flow Cursus als de Gifjes cursus heb gedaan bij Jessica. Ze legt het zo fijn uit. Ik kon met al mijn vragen gewoon bij haar terecht. Ze nam echt de moeite. En haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk. Maar het allerbelangrijkste, ik heb er veel van geleerd. Nu nog even doorpakken met mijzelf online te laten zien, en dan komt het mede door de cursus wel goed ????. Ik zou tegen anderen willen zeggen, twijfel niet maar doe het gewoon. Je leert er zoveel van!”

Linda

Business coaching

“Laatst heb ik mij aangemeld voor de Insta Flow Cursus van Jessica. Ik wist eerst niet goed wat ik ervan kon verwachten, maar ik ben zo blij dat ik de cursus ben gestart! Het enthousiasme van Jessica en de persoonlijke hulp heeft mij enorm geholpen om mijn Instagram profiel op te bouwen zoals ik ben. Ik zal deze cursus zeker aanbevelen, zowel voor startende ondernemers maar zeker ook voor ondernemers die al langer bezig zijn!
Ik heb de flow te pakken om dicht bij mijzelf te blijven en toch professioneel te blijven! Mijn biografie en highlights zijn nu veel beter. Dankjewel voor al jouw hulp Jessica!”

Andrea Vasterman

Inhoud van de Insta Flow Cursus:

 • Module 1: Creëer die power mindset
 • Module 2: Laat jezelf zien!
 • Module 3: Weet wie je aanspreekt
 • Module 4: Strategie bepalen
 • Module 5: Be social
 • Module 6: Power biografie
 • Module 7: Tijd voor actie!
 • Bonus: Vloggen vanuit flow & fun

Insta Flow Cursus

online te volgen

€31,-

exclusief BTW (ipv €97,-)

» 7 online video modules + bonus module

» Praktische opdrachten (1 week Insta content)

» Werkboek met werkbladen

» Instagram handleiding

» Onbeperkt toegang

“Ondanks dat Instagram voor mij ‘part of the job’ is ben ik heel blij dat ik deze cursus van Jessica heb gevolgd! Ik ken Jessica nu een aantal maanden en haar energie werkt op mij altijd aanstekelijk. Zo ook in deze cursus! Na het afronden van elke module had ik écht zin om aan de slag te gaan met mijn eigen Insta strategie. Want voor mijn klanten beheer ik hun social mediakanalen met heel veel enthousiasme, en ik weet ook dat ik daar goed in ben, ik doe het tenslotte al jaren.

Maar zoals het bij de loodgieter thuis ook vaak lekt, was ik de afgelopen tijd de flow & fun op mijn eigen account even kwijt. Dit komt ook doordat er de afgelopen maanden wat veranderingen hebben plaatsgevonden in zowel mijn aanbod als mijn mindset. De Insta Flow Cursus van Jess werkte voor mij als reality check / eyeopener / reminder, en ik ga de komende tijd met veel plezier & focus weer aan de slag met mijn eigen account.

Anne-Monique Schouten

Social Media Manager, I AM SOCIAL

Veelgestelde vragen:

Hoe lang duurt de online cursus?

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot de online cursus. Daarna kan je starten met het volgen van de modules. Elke module bestaat uit een videoles van 5-10 minuten en een praktische opdracht. Je kunt de cursus online en op jouw tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Moet ik al ervaring hebben met Instagram voor deze cursus?

Op het moment dat jij Instagram beter in wilt gaan zetten voor jouw business, is deze cursus geschikt. In de cursus zit ook een basis uitleg (Instagram handleiding) over de praktische kant van Instagram, mocht je dit nog niet weten. Als je dit al wel weet, sla je dit over en start je direct met de cursus!

Wanneer de start de cursus?

Na het kopen van deze cursus ontvang je direct een mail met de bevestiging en een mail met je inloggegevens voor de online cursus. Hiermee kun je direct inloggen. Je kunt de cursus online en op jouw tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail.

Andere vragen?

Stuur me een DM via Instagram of stuur een mailtje naar info@jessworks.nl

Let’s go! Je hoeft het Instagram-wiel niet zelf uit te vinden..