Het e-book zit over 5 minuten in je inbox

PS: Niet ontvangen? Vergeet niet je SPAM box te checken. Voordat je weggaat, wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book, want…

Ik heb nog iets leuks voor je!

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten, die mij hebben geholpen om mijn Instagram razendsnel te laten groeien. Het zijn praktische tips die je direct kan inzetten voor jouw Instagram. Maar als ik heel eerlijk ben, er is nog nooit iemand succesvol geworden alleen van het lezen van e-books. Ik zou het zonde vinden als je over een jaar nog steeds tegen dezelfde struggles aanloopt. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je niet jarenlang nodig hebt om te groeien op Instagram. Het kan onwijs snel gaan, mits je de juiste stappen zet.

Laat mij je helpen, het kan namelijk ook veel makkelijker…

Om die reden wil ik je, naast mijn e-book, ook nog mijn online cursus ‘Insta Flow Cursus’ aanbieden. In deze cursus leer ik je in 7 modules hoe je jezelf vanuit flow & fun online zichtbaar zet op Instagram. Met als resultaat: meer klanten. Je gaat leren hoe je op jouw eigen manier zichtbaar wordt op een authentieke manier zonder het gevoel van een ‘moetje’ op Instagram. Op deze manier ben ik in 1 jaar tijd van 0 naar meer dan 1000 echte volgers gegroeid zonder te adverteren en haal ik het grootste gedeelte (+80%) van mijn klanten uit Instagram.

Tijdelijk met 70% korting!

En nu tijdelijk geef ik je de kans om de Insta Flow Cursus met 70% korting te kopen voor maar 31 euro ipv 97 euro!

30 minuten van €97,- voor maar €31,-

Hurry Up!

Voelt Instagram regelmatig als een ‘’moetje’’?

Wil je leren hoe je meer uit Instagram haalt? Zorgen dat jouw ideale klant vanzelf naar jou toekomt? Dat kan! Op een leuke en makkelijke manier Instagram inzetten zonder dat het je te veel moeite kost. Met als resultaat: meer klanten!

Jij kunt dit ook! Ik leer je mijn complete Insta Flow Strategie zodat ook jij, vanuit flow & fun, meer gaat halen uit jouw Instagram. 

In 7 stappen leer ik je om Instagram vanuit flow & fun in te zetten. Wil jij snel groeien op Instagram, zonder zelf het wiel uit te vinden? Dan is deze cursus voor jou! Je leert stap voor stap Instagram voor jou te laten werken.

Na het volgen van deze online cursus heb je ook al 1 week content voor Instagram gemaakt.

Nu met een bonusvideo om succesvol te vloggen! De cursus zit vol concrete tips en praktische opdrachten. Let’s go!

De Insta Flow Cursus van Jessica is echt een hele fijne cursus. Het is overzichtelijk en Jessica legt alles heel duidelijk uit. Het werkboek wat erbij zit, zorgt ervoor dat je ook direct aan de slag gaat en stappen zet. Met de opdrachten uit het werkboek maak je een week content voor Instagram en dat brengt je op ideeën om meer te gaan delen. Super fijn, want als je deze berichten om de dag post, heb je 2 weken aan content gemaakt!

Bij de cursus zit ook een Instagram handleiding. Hier staat mega veel waardevolle informatie in over hoe alle functies van Instagram werken. Heel erg fijn om als naslagwerk te hebben na de cursus.

Jessica is enorm enthousiast en ze straalt uit dat ze graag wilt dat je leert Instagram vanuit flow & fun in te gaan zetten. Je krijgt zin om aan de slag te gaan hiermee! Ik zou de cursus aan iedereen aanraden die meer uit haar Instagram wilt halen en dit met plezier wilt doen. Het is de investering meer dan waard!

Fabiënne Breevaart

Online ondernemer, Fabiënne Breevaart Academy

Voor wie is de Insta Flow Cursus?

De cursus is voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en iedereen die Instagram vanuit flow & fun zakelijk willen inzetten. Of je nou net bent begonnen met ondernemen of al langer bezig bent. Jij wilt het verschil maken op Instagram, zonder dat het zwaar voelt jezelf laten zien op dit platform. Je weet dat dit nodig is om meer klanten aan te trekken, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Jij wilt vanuit flow en fun meer uit Instagram halen!

Na het volgen van deze online cursus heb je de tools om jezelf meer op Instagram te laten zien EN heb je 1 week content gemaakt.

Vanuit flow & fun impact maken op Instagram!

 

Wat krijg ik?

 • Toegang tot de online modules;
 • 7 online modules met video’s en praktische opdrachten;
 • Nu met een bonusvideo om succesvol te vloggen vanuit flow & fun!
 • Een online werkboek met de opdrachten en schrijfruimte om de opdrachten in te vullen;
 • DE Instagram handleiding; 
 • Onbeperkt & levenslang toegang, zodat je in jouw eigen tempo de online training kunt volgen en deze er later weer bij kunt pakken;
 • Last but not least: bakken energie & inspiratie van mij om op jouw manier online zichtbaar te worden en Instagram vanuit flow & fun in te gaan zetten!

Wat ga ik bereiken na deze cursus?

 • Je zet Instagram in op de manier die bij jou past, niets ‘moet’!
 • Na het volgen van de cursus maak je direct een giga kickstart, want je hebt een week aan content geschreven. Volhouden is daarna zoveel makkelijker!
 • Met de Insta Flow strategie groeien mijn klanten gemiddeld 10% in de eerste week! Stel je voor dat je dit resultaat week na week behaald.
 • Met een extreem simpel format haal je maximale sales uit je posts. Ik deel mijn power call 2 action strategie voor dubbel zoveel resultaat.
 • Leer hoe je super effectief Instagram inzet om klanten aan te trekken. In nog geen uur per week haal jij het maximale uit je kanaal!
 • Ik geef exclusief mijn Insta sales strategie weg waarmee je vanuit flow klanten haalt uit Instagram. Hierdoor heb je nooit meer het gevoel dat je ‘keiharde sales’ moet doen.

Over Jessica

Toen ik begon met ondernemen zag ik vreselijk op tegen het online zichtbaar worden. Ik besloot mezelf uit te dagen en dagelijks zichtbaar te zijn op Instagram met selfies en vlogs. Hiermee ontdekte ik een succes formule die ervoor zorgde dat ik enorm snel mijn eerste klanten uit Instagram haalde en dat terwijl ik weinig tijd kwijt was en FUN had.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om online zichtbaar te zijn vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost. 

Dit doe ik zelf ook en het werkt! Ik doe daarom geen ‘keiharde sales’. Mijn ideale klant weet mij te vinden, omdat ik weet wie ik aanspreek.

Vanuit flow & fun impact maken op Instagram!

 

Inhoud van de Insta Flow cursus:

 • Module 1: Creëer die power mindset

 • Module 2: Laat jezelf zien!

 • Module 3: Weet wie je aanspreekt

 • Module 4: Strategie bepalen

 • Module 5: Be social

 • Module 6: Power biografie

 • Module 7: Tijd voor actie!

 • Bonus: Vloggen vanuit flow & fun

Insta Flow Cursus
Online te volgen

€31,- exclusief BTW (ipv €97,-)

» 7 online video modules + bonus module

» Praktische opdrachten (1 week Insta content)

» Werkboek met werkbladen

» Instagram handleiding

» Onbeperkt toegang

Ondanks dat Instagram voor mij ‘part of the job’ is ben ik heel blij dat ik deze cursus van Jessica heb gevolgd! Ik ken Jessica nu een aantal maanden en haar energie werkt op mij altijd aanstekelijk. Zo ook in deze cursus! Na het afronden van elke module had ik écht zin om aan de slag te gaan met mijn eigen Insta strategie. Want voor mijn klanten beheer ik hun social mediakanalen met heel veel enthousiasme, en ik weet ook dat ik daar goed in ben, ik doe het tenslotte al jaren.

Maar zoals het bij de loodgieter thuis ook vaak lekt, was ik de afgelopen tijd de flow & fun op mijn eigen account even kwijt. Dit komt ook doordat er de afgelopen maanden wat veranderingen hebben plaatsgevonden in zowel mijn aanbod als mijn mindset. De Insta Flow Cursus van Jess werkte voor mij als reality check / eyeopener / reminder, en ik ga de komende tijd met veel plezier & focus weer aan de slag met mijn eigen account.

Anne-Monique Schouten

Social Media Manager, I AM SOCIAL

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de online cursus?

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot de online cursus. Daarna kan je starten met het volgen van de modules. Elke module bestaat uit een videoles van 5-10 minuten en een praktische opdracht. Je kunt de cursus online en op jouw tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Moet ik al ervaring hebben met Instagram voor deze cursus?

Op het moment dat jij Instagram beter in wilt gaan zetten voor jouw business, is deze cursus geschikt. In de cursus zit ook een basis uitleg (Instagram handleiding) over de praktische kant van Instagram, mocht je dit nog niet weten. Als je dit al wel weet, sla je dit over en start je direct met de cursus!

Wanneer start de cursus?

Na het kopen van deze cursus ontvang je direct een mail met de bevestiging en een mail met je inloggegevens voor de online cursus. Hiermee kun je direct inloggen. Je kunt de cursus online en op jouw tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur van jouw aankoop per mail. 

Andere vragen?

Stuur me een DM via Instagram of stuur een mailtje naar info@jessworks.nl