1:1 Coaching – 3 maanden traject

Ik help jou om jouw online business succesvol in te richten op jouw voorwaarden. Hoe je meer vrijheid gaat ervaren in jouw leven en jouw business! Je hoeft het niet alleen te doen!

Een 3 maanden traject waar jij en jouw bedrijf 100% centraal staan! Ik ben jouw coach, cheerleader, sparringpartner en business buddy.

1:1 Coaching – 3 maanden traject

Ik help jou om jouw online business succesvol in te richten op jouw voorwaarden. Hoe je meer vrijheid gaat ervaren in jouw leven en jouw business! Je hoeft het niet alleen te doen!

Een 3 maanden traject waar jij en jouw bedrijf 100% centraal staan! Ik ben jouw coach, cheerleader, sparringpartner en business buddy.

Hoe zou je je voelen als..

  • Je de vrijheid ervaart in jouw onderneming waarvan je al zo lang droomt
  • Jij bepaalt wanneer je werkt
  • Je geld verdiend, ook als je vrij of ziek bent
  • Jij bepaalt met wie je werkt
  • Je geen keuzes hoeft te maken en jij jouw onderneming inricht zoals jij dat wilt
  • Jij de baas bent over jouw leven en onderneming en je daar sterkt door voelt
  • Je vol gas energie hebt en plezier ervaart met wat je doet

Voor wie is het 3 maanden traject?

Dit is voor ondernemers, zzp’ers, freelancers en iedereen die haar business wilt inzetten volledig op haar voorwaarden. Ondernemen en leven vanuit flow & fun! Of je nou net bent begonnen met ondernemen of al langer bezig bent, jij wilt het verschil maken met jouw business, zonder dat het zwaar voelt of niet bij jouw leven past.

Jij wilt meer jouw business halen! Minder hard werken, slimmer werken en de focus hebben op waar jij energie van krijgt. Alle energielekken uit jouw business halen, daarom ben je voor jezelf begonnen. Je voelt dat het tijd is voor verandering in jouw business, maar je weet niet waar je moet beginnen. Laten we dit samen doen!

1:1 coaching

Jij wilt geen losse sparringsessie en dat je daarna aan jouw lot over gelaten wordt..

Je wilt die stok achter de deur, 24/7 sparringpartner, een persoon die er altijd voor je is. Je hoeft het niet alleen te doen!

We starten een 3 maanden traject met een online kick-off sessie. In deze online 1:1 call gaan we jouw business uitgebreid bespreken: samen brainstormen, (nieuwe) leads bespreken en we maken een concreet plan voor de komende 3 maanden. Volledig op jouw voorwaarden!

Na deze kick-off ben ik 3 maanden lang jouw coach. Jouw business buddy, sparringpartner en strateeg adviseur. Ik ben er altijd voor je en kijk en denk overal in mee.

In deze 3 maanden kun je mij altijd jouw vragen appen, mag je mij al jouw ideeën / aanbod / sales pagina’s / salesfunnel mailen en ik geef je mijn eerlijke en concrete feedback.

We hebben om de week een online coaching call waarin we de onderdelen bespreken waar jij behoefte aan hebt. Deze sessies mag je opnemen, want vaak zijn ze enorm praktisch!

Nieuwsgierig geworden? Boek dan gratis & vrijblijvend een online kennismakingsgesprek van 20 minuten.

Dit zeggen anderen over mijn 1:1 coaching:

Na een 3 maanden 1:1 traject heb jij:

N Een marketing strategie bepaalt die voor jou werkt en die bij jou past;
N Heb je een succesvolle mindset gecreëerd, geen belemmerende bullsh*t overtuigingen meer!
N Weet je hoe je jezelf op jouw manier online zichtbaar zet op Instagram en hier (meer) klanten uithaalt;
N Jouw business ingericht op jouw voorwaarden: slimmer en minder hard werken
N Weet hoe je voortaan vanuit flow & fun strategisch nieuwe content kunt maken voor jouw online zichtbaarheid;
N Heb je jouw klantreis helder, je weet waar ze vandaan komen en hoe jij in welke fase kunt helpen;
N Heb je een strategie staan voor een automatische cashflow, zoals een online cursus;
N En vooral: flow & fun met het runnen van jouw succesvolle online business!

Waarom 1:1 coaching?

Om jou te helpen vanuit flow & fun jouw business succesvol in te richten, bied ik een 3 maanden 1:1 coachingstraject aan. Dit is voor de vrouwelijke ondernemer die voelt dat ze klaar is voor een GIGA STAP in haar leven en business!

We gaan deze 3 maanden 100% vanuit flow & fun met jouw business aan de slag! Omdat we 1:1 samenwerken, is er volledig de tijd en ruimte voor jouw groei, jouw vragen, wat jij ook maar nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen…

Het 3 maanden traject bestaat uit:

  • 1x online kick-off sessie (60 minuten)
  • 6x online 1 op 1 coachings sessies (45 minuten)
  • Gedurende traject onbeperkt coaching via Whatsapp & mail

Investering: €4.500,- excl BTW (in termijnen betalen mogelijk)

Ga ALL IN en boek een matchcall van 20 minuten waarin we kennismaken en kijken of we een match zijn voor dit traject.

Over mij

Ik ben Jessica van Diggelen en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Toen ik begon met ondernemen werkte ik 40/50 uur per week, deed ik alles zelf en had ik een onrealistische of geen planning. Ik rende achter de feiten aan en voelde geen controle over mijn business.

Nu is dat volledig anders! Ik onderneem succesvol op mijn voorwaarden en weet hoe en waar ik mijn energie aan wil besteden. Dit kan jij ook!

Ik heb heel veel zin om samen met jou de komende tijd aan jouw business te werken. Op naar heel veel persoonlijke en zakelijke groei. Dit heeft mij ook zoveel gebracht en dat gun ik iedereen.

Volledig leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Zonder concessies te doen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te ondernemen vanuit flow & fun. Ondernemen met een power mindset zonder dat het je veel tijd en energie kost.

Ik geloof niet dat je keihard moet werken en dat het heel veel tijd kost om succesvol te ondernemen.
Als je de juiste keuzes neemt en durft te investeren, kan je ontzettend hard en snel groeien. Zo heb ik mijn business ook binnen no time laten groeien. Ik had ervoor kunnen kiezen om alles zelf uit te gaan zoeken, maar dat had mij heel veel tijd en energie gekost.

Daarom kies ik er zelf voor om te investeren. Om samen te werken met een business coach. Om het niet alleen te doen!
MAAR.. het komt niet vanzelf aanwaaien. Het betekent niet dat ik je al mijn strategieën leer en dat jij binnen no-time succes onderneemt. Je moet het willen! Je moet doorzettingsvermogen hebben en in jezelf kunnen geloven. Als jij mij dit kunt beloven, dan kan ik jou beloven dat er waanzinnige dingen in jouw leven (en onderneming) gaan gebeuren de komende periode!

Ga ALL IN en boek een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten waarin we kijken of we een match zijn.

Dit vinden anderen van mijn 1:1 coaching:

“Ik volgde Jessica al een tijdje via Instagram en na het bezoek aan 1 van haar borrels was ik ervan overtuigd dat zij mij verder kon helpen.

Ik wilde verder met mijn bedrijf, nieuw aanbod, sneller stappen maken door het opzetten van een eigen online aanbod en wilde mijn mindset helder krijgen over mijn verdienmodel. Binnen 3 maanden heb ik 4 nieuwe diensten online staan, een weggever, mijn e-mailmarketingfunnel, salespages en Jessica heeft mij begeleid in het online meer en inhoudelijk zichtbaar zijn. Super blij dat ik in sneltreinvaart deze stappen heb kunnen maken. Ook heeft zij mij geholpen in kritisch te kijken naar mijn klanten, welke passen nog wel en welke niet en ook naar mijn verdienmodel. Ik dacht dat ik dat allemaal zelf ook wel kon, maar iemand anders kritisch mee laten kijken heeft mij zeer geholpen.

Zeker als startende ondernemer (1 jaar) is het fijn om te sparren hierover. Ik vind Jessica perfect passen bij wat ik wilde opzetten, zij heeft ook precies met alle facetten ervaring (inhoud en praktische uitvoering) en heeft mij daarom perfect kunnen helpen. Dit maakt het voor mij erg waardevol en compleet. Ik zou haar dan ook zeker een contacten als je VA bent, maar ook zeker online ondernemer. Jessica heel erg bedankt en ik kom zeker nog bij je terug voor een strategiesessie later in het jaar. Ik weet van hoeveel waarde je kan zijn voor mij.”

Jessica

Technisch VA

“Je hoeft het niet alleen te doen!”

Dat vat mijn traject met Jessica samen. Jessica heeft mij als stok achter de deur, spiegel en sparringspartner enorm geholpen om weer stappen te zetten in mijn bedrijf. Hoe fijn is het om tot concrete acties te komen en echt op jouw situatie dieper in te gaan. Soms sta je als ondernemer te dicht op je bedrijf en is het sparren echt nodig om weer stappen te kunnen zetten. Even een andere kijk op zaken, een inspirerend idee of een bevestiging: doordat ik Jessica dagelijks vragen kon stellen via whatsapp hakte ik zelf ook sneller knopen door. Dankzij dit maattraject weer echt in actiemodus gezet, dankjewel Jessica!

Lydia

Online Business Manager

Wat ben ik blij dat ik mezelf dit heb gegund!

Na een kennismaking call met Jessica heb ik direct ‘ja’ gezegd. Nu, 3 maanden verder had ik dit voor geen goud willen missen!

Ik heb in 3 maanden tijd een nieuwe site gelanceerd, sales- en marketing funnels gebouwd, sales strategieën uitgeschreven en mijn diensten aangepast en uitgebreid. Ook heb ik veel gewerkt aan mindset. Hier ben ik mijzelf absoluut tegen gekomen!

De 1:1 sessies zijn heel fijn! Met een lach en een traan. Jessica denkt mee en komt met echt fijne en eerlijke adviezen. Naast de 1:1 calls mocht ik 24/7 e-mails, appjes of DM’s sturen waarna ik binnen een dag hele uitgebreide feedback kreeg! Vaak met een schermopname of voicememo. Super fijn, want zo kan je direct door!

Jessica, onwijs bedankt voor alle stappen die ik samen met jou heb mogen zetten! Mocht je nog twijfelen!? DOEN!”

Jaimy

Touch Interieur

Na een live-middag met Jessica wist ik dat ze me verder kon helpen met mijn business. Haar kennis en enthousiasme waren precies wat ik nodig had om stappen te kunnen zetten. Het enigste waar ik een beetje over twijfelde was de timing. Het voorjaar is voor mij als boekhouder altijd enorm druk, maar ik wist ook dat ik verder wilde en dat er altijd wel een reden te verzinnen is waarom het niet uitkomt.

Ik heb enorm veel geleerd van deze 3 maanden. Hele praktische dingen zoals het versturen van een nieuwsbrief en het schrijven van content, maar ook op het gebied van mindset. Echt leiderschap pakken om mijn business zo in te richten dat deze aansluit bij mijn behoeften en voldoet aan mijn voorwaarden. Er waren ook momenten dat ik er even niet zo lekker in zat. Ook hier heeft Jessica me onwijs goed doorheen geholpen. Soms een peptalk, soms een liefdevolle schop onder m’n kont. Dit zorgde ervoor dat ik kon relativeren en weer verder kon.

Dit traject is enorm waardevol voor je als je meer wilt met je business. Meer omzet, meer klanten, meer vrije tijd… Jessica helpt je om focus te krijgen en alle plannen op te delen in concrete stappen. Hierdoor kom je echt in actie en daardoor steeds dichter bij jouw ideale business. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik mezelf en mijn business deze 3 maanden met Jessica gegund heb om te groeien, zowel op het gebied van business als op persoonlijk vlak.”

Kirsten

Boekhouder & Moneybird Expert

“Ik volgde Jessica al een tijdje, zij straalde zoveel energie uit, dat sprak mij enorm aan. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Iets wat ik heel belangrijk vind als iemand mijn coach wordt.

Je gaat aan de slag met jezelf en werk je AAN je bedrijf. Precies waar ik behoefte aan had. Werken aan mijn mindset en een online cursus neerzetten.

Jessica helpt je bij het bedenken van de stappen die bij je passen tijdens de 1:1 coaching, je mag appen of mailen voor advies en ze reageert supersnel. Ze is heel erg betrokken!

Ik heb grote stappen gezet in mijn mindset EN…mijn online cursus ‘maak je eigen 3D design’ is gelanceerd!
Kortom, gun jezelf de begeleiding van Jessica!!”

Marcella

marcreative.nl

“In januari heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Ik was er helemaal klaar voor.. dacht ik. Maar eigenlijk liep ik meteen vast. Hoe kom ik aan klanten, met welk product/dienst begin ik mezelf aan te bieden, hoe gaan ze mij vinden, vind ik dat wat ik wil aanbieden eigenlijk wel echt leuk. Allemaal belemmerende gedachten waar ik geen antwoord op had.

Voor mijn 1 op 1 gesprek met Jessica wist ik eigenlijk al dat ik wou instappen. Maar na ons gesprek was het mij helemaal duidelijk. Jessica was voor mij de persoon die ik zocht. Ze luistert niet alleen naar je, ze hoort je ook echt. Daarnaast is ze duidelijk, geduldig en heeft ze veel kennis.

De coaching van Jessica heeft mij alles gebracht waar ik in januari tegenaan liep. Ik weet hoe ik aan klanten kom, ik weet welke producten/diensten ik nu wil aanbieden en welke ik naar de toekomst schuif, ik weet wat ik leuk vind en hoe ik mijn bedrijf wil neerzetten en dat alles op mijn manier.”

Marijke

ByMissPluis

Veelgestelde vragen:

Wat zit er in dit traject?

Het 3 maanden traject bestaat uit een online kick-off sessie die je mag opnemen. Daarnaast hebben we in deze 3 maanden om de week (totaal 6x) een online 1op1 coachingssessies via Zoom, deze sessies mag je ook opnemen. Gedurende het traject kun je mij onbeperkt vragen stellen via Whatsapp & mail.

Hoe kan ik dit traject starten?

Wil je weten of we een match zijn? Plan dan een online matchcall van 20 minuten, dit is gratis en vrijblijvend. Het lijkt me super leuk om je te spreken en te sparren over jouw business. Als je dit traject wilt starten, kan dit in overleg per direct of op een moment die jou het beste uitkomt. 

Hoe weet ik of ik klaar ben voor dit traject?

Of je nou net bent gestart als ondernemer of al even bezig bent. Jij voelt dat er meer is. Dat je meer uit jouw business wilt en kunt halen, meer vrijheid wilt ervaren, maar je weet niet hoe je daar moet komen. Daar help ik je graag 1:1 mee in dit traject! Je hoeft het niet alleen te doen.

Wanneer zijn onze calls?

We plannen onze online 1:1 sessies bij voorkeur overdag op werkdagen, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Kan ik de kosten opgeven in mijn boekhouding?

Zeker! Je kunt zowel de kosten opgeven o.v.v. ‘opleiding’ bij de belastingdienst en je krijgt de BTW volledig terug als ondernemer. Je ontvangt een BTW factuur van jouw aankoop per mail en je kunt in maandtermijnen betalen.

Andere vragen?

Stuur me een DM via Instagram of stuur een mailtje naar info@jessworks.nl